dimecres, 3 d’octubre del 2012

RAMON CONDAL DIU QUE ES PRESENTARÀ
A UNES ELECCIONS QUE AMB EL SUPORT DE DANI, JA TÉ GUANYADES

Burla a tota la resta d’accionistes i socis.

Tal com es va filtrar ahir en diversos mitjans, avui fa poc més d’una hora  ha tingut lloc una roda de premsa en l’Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol en el que el President Ramon Condal i el portaveu Rafael Entrena han exposat les següents decisions:

  • Dimissió del Consell d’Administració.
  • Es formarà una Junta Gestora de 7 membres presidida per Ramon Condal, amb Sergio Oliveró de Vicepresident, Rafael Entrena, José Luis Moya, Albert Garrofé, Blas Alascio i el Conseller Delegat Joan Collet.
  • S’ajorna la Junta General Ordinària d’Accionistes del 6 de novembre i es farà el dia 19 de novembre, en el  que tindrà lloc junt a una Extraordinària on hi haurà un procés electoral per escollir nou president. El termini per presentar candidatures finalitza el 25 d’octubre.

Fins aquí tot perfecte... Era el que s’havia especulat que anava a succeir. Després, arribarien les càbales per a qui designaria com a president el dit de Sánchez Llibre. L’esperpent ha arribat després de les paraules buides del President, sense gens d’auto-crítica, quan ha hagut el torn de preguntes i el primer en parlar, el periodista Quique Iglesias (alertat suposo ja doncs  en COPE Miramar ja s’havia insinuat aquesta hipòtesi minuts abans), li pregunta al President de la nova Junta Gestora si ell presentarà candidatura a aquestes eleccions. Amb tota la tranquil·litat del món, Condal contesta que sí. Però per això marxa, per tornar? li repregunta. Si jo no m’he marxat, continuo encara i mai he dit que marxava...

Els inigualables Germans Marx no ho haguessin pogut superar. La següent pregunta que tanca ja definitivament tot l’assumpte. Compta amb el suport i recolzament accionarial de Sánchez Llibre? Rotund en la seva afirmació, ha manifestat que sí el té,    finalitzant aquesta quadratura del cercle.

Ja no cal parlar-ne més. Tot ha sigut una autèntica presa de pèl. Una nova fantasmada d’aquest perillós tàndem que mal governa l’entitat com si fos la seva finca particular. No cal dir, que si això es consuma, tornarà a ser investit president doncs tindrà la majoria suficient i tornarem a veure a Germán de la Cruz a l’àrea esportiva (a menys que renunci per motius de salut doncs tinc entès que va patir algun que altre problema del que desitgem estigui recuperat totalment). Però si és així, a bon segur tornarem a veure la representació física del trident vedat del Windsor de nou.

Es per això que em pregunto, per què tota aquesta pallassada?. Per què aquest escarni a una afició que ho està passant tant malament?. Per què son necessàries unes eleccions a aquestes alçades de temporada, tenint en compte que l’acord entre tres persones impossibilita qualsevol altre decisió a catorze mil restants accionistes?. Per què s’ha d’obrir un procés electoral quan torna a presentar-se el mateix senyor que presidia l’entitat i que d’acord amb el màxim accionista tornarà a ser escollit? Per què dilluns per “responsabilitat” es decideix deixar-ho tot tal com estava, i només unes quantes hores després es decideix aquesta jugada mestre de trilerisme? On és la serietat i responsabilitat? Que s’avança amb tot això? Serà una maniobra per tenir les mans lliures per eliminar tota senyal de dissidència dins el Consell? En definitiva, a què estan jugant aquests senyors?   

Suposo que tot això deu ser una jugada dissenyada des de Vilassar a fi de fer-nos veure a tots ( i especialment als dels crits de “Consejo / Directiva dimisión” ) que si... que si marxen, i es votarà democràticament (ja!) , però que el club és només de dues persones, mal que pesi a tothom.

El RCD Espanyol, aquell que van fundar Ángel Rodríguez Ruíz junt Octavi Aballí i Lluís Roca, aquell que ens va fer somniar, gaudir i plorar, aquell que durant generacions va fer-nos palpitar el cor d’alegria les menys i de tristor les més, aquell, ja va morir enterrat quan José Manuel Lara Bosch va fer amos i senyors amb dret metaforic de pernada als senyors Sánchez Llibre i Condal Escuder en el moment de vendre’ls les accions d'ell i de la seva família.  Això que tenim, això que ens ha quedat dista cada cop més de ser nostre Espanyol, fins al punt màxim de vergonya i humiliació que avui més d’un haurà sentit en veure aquesta infame roda de premsa on un senyor tartamudejant al llegir, que no entenia més d’una pregunta fen-les repetir una i altre vegada, confessava sense pudor ni vergonya lo gran president que ha sigut i per tant el seu dret de continuar sent-lo amb l’aquiescència de l’autèntic culpable i responsable únic de tot el que li està succeint a aquest club: Daniel Sánchez Llibre.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M