dimarts, 2 d’octubre del 2012

REMUNTADA DEL JUVENIL "B" AMB DEU JUGADORS (2-1)











 
RCD Espanyol Juvenil “B”: 2 – Girona FC “B”: 1

Remuntada del conjunt de Sebastià Herrera en un partit en el que el Juvenil B del RCD Espanyol va tenir que afrontar amb deu jugadors des del minut setze de joc per l’expulsió del capità de l’equip, el central Maxi Rosales. A més, els locals van veure com en l’inici del segon temps, s’avançava el quadre gironí.  Els espanyolistes no es van donar per vençuts i amb força i anant descaradament a pel partit tot i la inferioritat numèrica, van acabar capgirant el marcador amb tot mereixement.

En un partit en el que transcorria sense cap tipus de novetat a cap de les dues àrees, passat el primer quart d’hora en una jugada en la que el davanter gironí s’escapava, el central Maxi va d’haver d’aturar-lo en falta poc abans de trepitjar àrea. El col·legiat Sergio Álvarez no ho dubtà ni un instant i mostrà la cartolina vermella al ser el darrer defensor espanyolista. La falta l’ha executà Genís aturant el meta Jorge Ruíz “Koke”.

No hi hagué excessives ocasions de gol en un primer temps força igualat en el que l’Espanyol tractà d’evitar en lo possible el fet d’estar competint amb un jugador menys. No va passar problemes tret d’una jugada en el 42’ en que una errada de Lluis provocà un perillós contracop que Pablo al tall evità la rematada del davanter centre Mohamed. Per par espanyolista, un xut bombejat de Kike que sortir lleument per sobre el travesser, o un servei de falta indirecta que tocant en curt Víctor per Marc Navarro, rematà aquest tocant un dels integrants de la tanca i plorant sortir la bola a còrner per ben poc.

En el minut 39, un altre imponderable:  Víctor Gómez s’hagué de retirar (veure foto) lesionat, sent substituït per Nico Viñas. En el segon temps, Herrera introduí el segon canvi, deixant en la banqueta a Draman (que havia jugat bona part del primer període d’extrem intercalant la posició de davanter centre amb Jonatan Toledo) i sortint Carles Soria “Torito” qui revolucionaria l’encontre amb la seva força, agressivitat i qualitat individual.

Però abans, gerro d’aigua freda a les aspiracions dels espanyolistes que somniaven amb un triomf per sobrepassar al FC Barcelona que el dissabte no havia passat de l’empat davant el líder Jàbac, a Terrassa. El conjunt gironí mitjançant Mohamed aprofita un rebot per anotar un gol que el posa en avantatge en el marcador i decanta l’encontre provisionalment al seu favor. L’Espanyol amb inferioritat numèrica hauria a més de remuntar el partit marcant dos gols.

Però la reacció espanyolista no es va fer esperar i tan sols dos minuts després del gol del Girona (que vestí de negre en aquesta ocasió), arribà el gol de la igualada dels locals; Torito recupera una pilota passat el mig del camp, posa la directa superant als adversaris que li surten i abans d’entrar a l’àrea deixa anar un obús que s’allotja a la dreta del meta gironí. Un gran gol que a més aixecar la moral ensopida dels blanc-i-blaus, que començaren a creure que el triomf era possible.

Nico amb un llançament que aturà el meta visitant en dos temps ho provà al minut 55. El conjunt gironí tingué una bona ocasió tot just l’equador del segon temps amb una volea que es marxar fora, ja que el jugador visitant estava escorat a l’esquerra amb poc angle.

Al 69’ Herrera dona entrada a Iago Indias qui protagonitzaria minuts després la jugada del segon gol, primer fent la paret amb Torito, passant per Èric Gràcia qui li envia en profunditat al propi Iago, que xuta ajustat aconseguint superar al porter gironí i posant l’Espanyol per davant en el marcador.

A punt de costar-li car al meta Martínez l’acció en la que una nova arrancada de Torito marxant-se de dos adversaris, acaba passant-li la pilota en profunditat a Jonatan Toledo qui arriba abans que el porter, i aquest el fa caure entrant-li tot just molt a prop de la línia que delimita l’àrea de càstig. La falta és llençà sense conseqüències. Una penetració de Jonatan superant a Eloy no va pogué fer-ho amb Mahamadou que al tall evità mals majors.

En els darrers instants, l’Espanyol mantingué l’ordre i la concentració a fi de mantenir el resultat favorable i aturar les darreres escomeses d’un Girona que no va pogué contra deu jugadors. Grego, que havia sortit en els darrers instants va tenir una gran ocasió en el noranta per sentenciar l’encontre, però tot sol marxant-se cap a porta fa un dolent control davant la sortida del porter i perd l’ocasió de marcar el tercer.

     
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: “Koke” Ruíz, Pablo Maffeo, Maxi, Lluis, Marc Navarro, Moisés, Jonatan, Víctor Gómez, Draman, Èric Gràcia i Kike.
Substitucions: Nico per Víctor Gómez, m 39; Torito per Draman, m. 46; Iago per Marc Navarro, m. 69; Grego per Èric Gràcia, m. 79.

Girona FC: Ivan Romero, David Álvaro, Joan Pujol, Genís Balaguer, Eloy Gámez, Mahamadou Jabbie, David Torres, Oriol Ayala, Mohamed Chabboura, Pompeu Sola i Oriol Anglada.
Substitucions: Sergi Barco per Pompeu Sola, m. 67; Robert Michelena per Oriol Angalda, m. 73; Miquel Cantenys per Oriol Ayala, m. 77; Guillem Llenas per David Torres, m. 85.

Àrbitre: Sergio Álvarez Ubric, assistit en bandes per David Rodríguez Marín i Franc Cuella Díaz.  Va mostrar cartolines grogues a Mohamed, m.58; Mahamadou, m. 74, Ivan, m. 76, i David Álvaro, m. 88 per part visitant i a Moisés, m. 20 per part local. Va expulsar amb vermella directa al central i capità espanyolista Maxi, m. 16.

Gols: 0-1: Mohamed Chabboura, m. 49; 1-1: Torito, m 51; 2-1: Iago, m. 73.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada a la Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat el matí de diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un matí amb cel seré i assolellat i temperatura càlida.       


CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
135410144
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
125401115
3
U.E.MOLLET C.F.
12440061
4
F.C.  BARCELONA "B"
115320104
5
U.D. CORNELLÀ "B"
1053111110
6
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
85221104
7
LLEIDA ESP. TERRAFERMA
8522194
8
U.E. FIGUERES
85221107
9
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
7521297
10
C.E. L'HOSPITALET
65203810
11
C.F. REUS DEPORTIU
5512237
12
C.E. EUROPA
4411213
13
C.E. FARNERS
34103712
14
U.D. At. GRAMENET
3410349
15
A.E. PRAT
35104512
16
U.E.VILASSAR MAR
2402225
17
CLUB GIMNÀSTIC TARR.  "B"
14013612
18
GIRONA F.C. "B"
15014212





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M