dimarts, 2 d’octubre del 2012

EMPAT DEL FILIAL FEMENÍ DAVANT EL GIRONA.
LES DE "TITI" SEGUEIXEN AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ










RCD Espanyol Femení “B”: 0 – FC Girona: 0

Empat per seguir sent primeres

Empat sense gols en el duel entre el primer i segon classificat del grup tercer de la Segona Divisió Femenina disputat diumenge a la Ciutat Esportiva. Encontre molt igualat, amb diverses fases de joc, en el que les espanyolistes en el tram final es van veure dominades per un Girona amb forces jugadores de l’Estartit, que va presentar les seves credencials a disputar la fase d’ascens a la màxima categoria del futbol femení espanyol. L’equip espanyolista va mostrar-se força expeditiu defensant amb ungles i dents aquest punt que li permet al conjunt de “Titi” Camúñez seguir encapçalant la classificació.

El primer contratemps per les espanyolistes va ser la lesió d’Alba del Ojo en l’escalfament. La va substituir Jasmina Alarcón ocupant la dreta de la defensa espanyolista.  El Girona va tenir una molt bona ocasió als quatre minuts de joc quan la històrica Clara Clofent va estar a punt de marcar en el mà a mà amb Vero salvant una defensora perica.  L’Espanyol B replicar poc després amb un molt bon llançament des de fora de l’àrea a càrrec de Queralt que va ser rebutjat per Irina a còrner en una gran intervenció.

Edgar Carmona va anul·lar un gol al Girona quan una centrada per banda dreta va ser impecablement rematada de cap dins l’àrea enviant l’esfèrica al fons de la porteria espanyolista. La situació antireglamentària de la davantera visitant evità que el gol pugés al marcador.  Un centre xut de la visitant Judith va ser ben aturat per la meta espanyolista Vero Gevoa.  L’Espanyol va dur a terme una de les millors jugades del partit tocant al primer toc Andrea, Ari, i Carla Borrás qui xutà tocant una defensora i sortint a còrner l’esfèrica ajustada al pal dret. En el 27’ Jasmina Alarcón es va jugar la vermella tallant un contracop visitant; el col·legiat li va mostrar groga interpretant que la jugada no era clara de gol, un pèl escorada a l’esquerra.   Una acció de Jasmina Chamarro rematant forçat va ser la darrera ocasió d’un primer temps jugat amb molt de respecte per ambdós conjunts.

En el segon temps, la primera ocasió va ser per les gironines en el llançament d’un perillós lliure directe que va marxar-se per sobre. Poques ocasions en aquest segon temps. Tan sols una passada llarga d’Ari Forment per Andrea, aquesta  remata i la pilota rebotada acaba sortint fora a còrner a punt d’entrar. L’acció més perillosa de les espanyolistes va ser a càrrec de Carla Borrás que tota sola no va encertar la seva rematada i caient-li l’esfèrica a Andrea Granados tampoc va rematar amb encert dins l’àrea petita tot i que la segona rematada ja estava invalidada per fora de joc.   Era l’ocasió més clara de tot el partit de les espanyolistes.

El tram final de partit va estar dominat per l’equip gironí. L’Espanyol esperava darrere intentant sortir al contracop.  A una passada d’Andrea en profunditat per Mónica López arribaria abans la meta visitant.  En els darrers minuts l’Espanyol defensà el marcador davant les escomeses de les blanc-i-vermelles que ho posaren força complicat. Eli Sivera, davantera reconvertida a la lateral i fent funcions de central evità tallant en falta un letal contracop veient a més la cartolina groga. Poc després la pròpia Eli Sivera al tall llençant-se a la gespa salvarà a l’Espanyol evitant el gol del Girona quan la davantera gironina anava a afusellar a Vero. Al final, repartiment de punts i triple empat al cap de la classificació. El proper encontre, també a la Dani Jarque, les de “Titi” rebran la visita d’un ex primera, la UE Estartit que ha tingut un discret començament de lliga.     
       


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol Fem.B: Vero, Jasmina Alarcón, Queralt, Eli Sivera, Mayra, Mónica Bácter, Andrea Granados, Yaiza, Ari Forment, Chamarro i Carla Borrás.
Substitucions: Mónica López per Carla Borrás, m. 53; Julia Díaz per Mónica Bácter, m. 58. Altres suplentes: Judith Lira (p.s.), i Carla Sagre.

Girona FC: Irina Torrent, Laia Payret, Laura Bonaventura, Anna Servià, Laura Reig, Judit Saavedra, Anna Martí, Judith Sancho, Natàlia Ramírez, Clara Clofent i Ester Parramón.
Substitucions: Cristina Bou per Anna Martí, m. 65; Nerea Uranga per Judit Saavedra, m. 72; Alba Prat per Laia Payret, m. 72. Altre suplent:  Rebeca Gómez.

Àrbitre: Edgar Carmona Martínez de la delegació de l’Anoia, assistit en bandes per Gerard González Quilés i Arnau Aragón Altarriba també de l’Anoia. Cartolina grogues a les espanyolistes Jasmina Alarcón, m. 27 i a Eli Sivera, m. 82.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga a Segona Divisió Femenina, disputat ahir migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en un matí assolellat i temperatura elevada gràcies a la forta acció solar després d’un dissabte plujós. En les files gironines dues ex jugadores del RCDE com Irina Torrent i Clara Clofent.      

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
10431091
2
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
10431071
3
C.D. SANT GABRIEL "B"
104310116
4
F.C. BARCELONA "B"
94301106
5
GIRONA F.C.
84220143
6
U.E. SANT ANDREU
7421143
7
U.E. L'ESTARTIT
6420286
8
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
6420256
9
BADALONA C.F.
4411269
10
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
3410346
11
U.E. VIC
3410327
12
CLUB LLEIDA ESPORTIU
240221012
13
U.E. LLORET
14013714
14
E.F. BONAIRE
04004118




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M