dijous, 4 d’octubre del 2012

CONDAL ES FA ENRERA, I JUNT A DANI EN RODA DE PREMSA
ANUNCIA QUE NO ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS.

La tragicomèdia en que s’ha convertit el nostre club ha continuat avui amb un altre episodi. Avui aquests dos senyors que tenen la majoria accionarial al nostre club, han comparegut (altre cop en el cas de Condal vint-i-cinc hores després de l’esperpèntica roda de premsa d’ahir) a l’Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà – El Prat.   

El que ahir era negre avui és blanc. El President encara del RCD Espanyol, es feia enrera (suposadament convençut per Dani i pels seus, del ridícul i vergonya que a tot l’espanyolisme ens va fer passar ahir) de la seva intenció de presentar la seva candidatura a la presidència de l’entitat en les eleccions que tindran lloc a la JGEA del proper 19 de novembre.

Han argumentat que han vist la reacció de la massa social. Efectivament, i s’ha d’agrair que al menys aquesta ocasió hagin tingut la suficient cintura i la suficient estima per l’entitat per donar aquest pas. Lògicament la reacció popular que ahir nit i avui en tot el dia a través d’internet i a les xarxes socials s’ha produït, no seria res en comparança al que via crucis que se li esperava a aquest pobre home a la llotja de l’estadi cada partit. Ja ho havia avisat el propi Pochettino: No es pot viure d’esquenes a l’afició...

Al menys sembla que això de les rodes de premsa s’ha acabat per aquesta setmana... Deixarem de passar vergonya aliena i respirarem una mica més confiant que el destí ens  faci que la presidència del RCD Espanyol recaigui sobre una persona molt més capacitada i amb més energia, carisma, sentit del ridícul i de la vergonya i més preparada que el que se’ns ha estat a punt de caure a sobre nostre. Al menys confiarem, no gaire tot sigui dit, en que aquest cop el dit de Daniel Sánchez Llibre decideixi millor a qui donar el seu recolzament en bé del propi club, del seus interessos a l’entitat, i en definitiva de tots.

Esperem que ni els gitanos ni els clubs de petanca hagin vist avui Esports 3 o demà la resta de televisions que gaudiran com ha gaudit la televisió de Catalunya que mai falta a aquests tipus d’esdeveniments (se’n recorden de la voladura de Sarrià?).  Esperem que al menys hi hagi una voluntat clara de que hi siguin al consell persones vàlides i que aquestes ho puguin fer de la millor manera per treure’ns d’aquesta greu situació en la que la continuada desastrosa gestió d’aquest dimissionari consell ens ha ficat.

L’afició perica sabrà quin és el seu paper i sabrà estar a l’alçada de les circumstàncies. Que ningú ho dubti. Em pregunto si també Sánchez Llibre i Ramon Condal seguiran estan a l’alçada de les circumstàncies a l’ombra i amb el seu poder accionarial com avui han sabut estar... De moment avui, la vida els hi ha donat una lliçó. A vegades el sentiment i la voluntat de supervivència de tot un col·lectiu és més fort que els diners de dues persones.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Be, gràcies Ramon C., al final els "tuiter" d'avui dia, van fer mella a la cordura de la gent. Gràcies que aixó donarà, mé caliu als socis i esperem que des de avui, millor demà
començem un nou cami,
Fer-ho President Honorari, i noltes gràcies per la teva gran aportació dineraria.
Salut i endavant RCDE.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M