dilluns, 1 d’octubre del 2012

L'ESPANYOL S'ADJUDICA EL TORNEIG LICEO EUROPEO.
DERROTA AL BARCELONA I SUMA EL TERCER TÍTOL


Fotos: Liceo Europeo Club.



Fotos: Txus Alba.


"V LICEO EUROPEO CLUB" DE FUTBOL BENJAMÍ.


El RCD Espanyol es va adjudicar la V Edició del Torneig de futbol benjamí “Liceo Europeo” que va tenir lloc dissabte a La Moraleja, Madrid. Els blanc-i-blaus van acabar el torneig sense encaixar ni un sol gol i en van marcar 21. Van derrotar a la tanda de penals al FC Barcelona en la final, fent-se amb el trofeu.

El conjunt espanyolista, força superior en els primers encontres de la fase prèvia, va vèncer per 13-0 al Liceo C, i al C.Atlético de Madrid per 3-0 (Ian, Gerard, Junior), obtenint la classificació per a disputar els quarts al ser primer del grup D en que estava enquadrat.

En Quarts de final, l’Espanyol va derrotar clarament als portuguesos del FC Porto per 4-0 (Jonathan, Isma, Sergi i Eliseo). El FC Barcelona va derrotar 4-0 al Real Madrid, el Sevilla es va desfer del madrileny CD Canillas a la tanda de penals (4-3) després d’empatar a zero gols i el Rayo Vallecano va superar 2-1 a l’Atlético de Madrid.

Com gairebé sempre en el futbol base que hi ha un Espanyol – Barça, el partit va ser força emocionant i amb el màxim d’igualtat, sent dominador el conjunt blaugrana en el primer temps evitant el meta espanyolista Marçal amb la seva actuació que el conjunt culer marqués cap gol. En el segon temps variar sensiblement el decorat sent l’Espanyol qui més mèrits va fer per fer-se amb la final. Es va arribar amb empat a zero al final del partit i es va haver de resoldre la final des del punt de penal. Aquesta ocasió la sort somrigué al conjunt perico que amb Dídac de porter va aturar molt bé el primer llançament dels blaugranes, mentre que l’Espanyol no va fallar anotant Isma i posteriorment Gerard, i adjudicant-se la tanda per 2-1.     

Tercer fou el Sevilla que va vèncer 3-2 als penals al Rayo Vallecano (quart) després d’empatar ambdós conjunts a un gol.  La resta d’equips participants van quedar als llocs següents a la classificació final: CD Canillas 5è., Atlético de Madrid 6è, FC Porto 7è, Real Madrid CF 8è, Liceo Europeo A 9è, Liceo Europeo C 10è, Liceo Europeo B 11è, i Liceo Europeo D darrer classificat en 12ena posició.  El CD Canillas de Madrid s’enduu el trofeu al joc net, i el trofeig “Ciudad de Alcobendas” fou pel FC Porto com a únic equip estranger participant al torneig.

El quadre dirigit per Xavier Corominas, es fa amb un torneig que el RCD Espanyol ja ha aconseguit adjudicar-se en dues ocasions més. L'Espanyol es va alçar amb el triomf final en 2009 (segona edició guanyant al Sevilla FC 5-4 a la final remuntant un advers 1-4) i en 2010 (quarta edició derrotant en la final al Málaga per 4-0). La primera edició la guanyà el R. Madrid, mentre que la passada (la quarta edició) fou pel Real Valladolid, sent l’Espanyol tercer derrotant al Barcelona en la consolació.             






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M