dimecres, 10 d’octubre del 2012

ASSEMBLEA ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE L'APMAE


Benvolgut/da afiliat/da,

Us convoquem per a la propera Assemblea Ordinària i Extraordinària que es celebrarà el dilluns 22 d’Octubre de 2012 a les 18:30 hores en primera convocatòria i a les 19:00 hores en segona convocatòria a la Sala de Premsa de l’Estadi de Cornellà-El Prat. Preguem que assistiu a la segona convocatòria.

ORDRE DEL DIA

Assemblea Ordinària:

1. Lectura i aprovació si s’escau de l’acta de l’anterior Assemblea.
2. Informe de la Junta Directiva i aprovació, si s’escau, de la seva gestió.
3. Examen i aprovació si s’escau, dels comptes anuals de l’APMAE corresponents a l’exercici anual finalitzat el dia 31 de desembre de 2011, i del pressupost del corrent exercici.

Assemblea Extraordinària:

1. Posicionament de l’APMAE a la propera Junta General d’Accionistes Ordinària i Extraordinària del RCD Espanyol SAD a celebrar el 19 de Novembre de 2012 en relació als diferents punts de l’ordre del dia.
2. Autorització, si s’escau, a la Junta Directiva per a presentar candidatura a la Presidència del Consell d’Administració en la propera Junta General d’Accionistes del 19 de Novembre, una vegada decidit el posicionament de l’APMAE en el punt concret de l’ordre del dia relatiu a l’elecció de nou President i Consell d’Administració del RCD Espanyol SAD.
3. Precs i preguntes

Al finalitzar l’Assemblea, tenim previst convocar a tots els mitjans de comunicació en la mateixa Sala de l’Estadi per a realitzar una roda de premsa on donarem a conèixer les nostres decisions.

Atentament


La Junta Directiva de l’APMAE





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M