dilluns, 8 d’octubre del 2012

EL BENJAMÍ "A" CAMPIÓ AL V MEMORIAL
ANTONI BOSCH. GOLEJA 4-0 AL FC BARCELONA






Fotos Txus A.


L’Espanyol Benjamí “A”, campió a Artesa de Lleida.

El Benjamí “A” espanyolista va tornar a conquerir un altre torneig superant al FC Barcelona en la final, després de l’èxit obtingut a La Moraleja on es va fer – tot just feia una setmana- amb el Torneig Liceu Europeo de Futbol-7.

Dissabte, a Artesa de Lleida, va conquerir la cinquena edició del  V Torneig intercomarcal “Memorial Antoni Bosch” en vèncer a l’etern rival per 4-0. El conjunt blaugrana era el seu Benjamí “B”, però al igual que els blanc-i-blaus, també de segon any. L’Espanyol revalida el títol de guanyador d’aquest torneig, doncs la quarta edició se l’adjudicà la promoció del 2002, l’any passat, derrotant també a la final al FC Barcelona (1-0).
  
L’Espanyol per accedir a la gran final va haver de derrotar primer al CFJ Mollerussa (5-0), a Intercomarcal B (10-0) i a Intercomarcal C (6-0). A semifinals els de Xavi Corominas derrotaren 5-0 al Lleida Esportiu.

Per la seva banda, el FC Barcelona va vèncer 3-1 al Lleida Esportiu, 4-0 a la UD Fraga, 7-0 a Intercomarcal “A”, i 6-0 a SE AEM. En semifinals els barcelonistes guanyaren al CJF Mollerussa als penals, després d’empatar a zero gols.  A la gran final, l’Espanyol va golejar al Barcelona amb gols de Jona, David en dues ocasions i Junior.

Ahir el quadre espanyolista va derrotar en encontre de lliga, al Sabadell Nord amb un resultat força contundent (9-0), en partit disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (ampliarem posteriorment detalls del partit). Dimecres, l’equip espanyolista se les tornarà a veure amb el FC Barcelona, a les 19:30 hores a la Ciutat Esp. Gamper a  Sant Joan Despí, en encontre de lliga corresponent a la segona jornada que es va ajornar en el seu dia al estar ambdós conjunts disputant a Madrid el torneig de La Moraleja. Dissabte a les 15:15 en el Mpal. de Cornellà s’enfrontarà el Benjamí “A” espanyolista a la UD Cornellà.
  


1 comentari:

JARC ha dit...

cuidado con este equipo .hay muchos jugadores que tienen mucha calidad




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M