diumenge, 7 d’octubre del 2012

1-0... DE PENAL... I GRÀCIES!










RCD Espanyol “B”: 1 – At. Baleares: 0


El filial espanyolista ha aconseguit tornar a la senda del triomf després de tres encontre sense guanyar i sense marcar. Ho ha fet aquest matí en un partit que altre cop portava camí d’acabar amb l’empat inicial, de no ser per unes mans dins l’àrea que el valencià Pintado Calero ha castigat amb penal. Armero transformant a manca de quatre minuts pels noranta, ha donat el triomf. Aquests tres punts permeten al conjunt de Raul Longhi ascendir a la cinquena plaça amb els mateixos punts que l’equip que ocupa la zona de play-off.

Longhi presentava un onze en el que altre cop Germán ocupava la porta en detriment d’Edgar. Lobato i De amo ocupaven una setmana més l’eix de la defensa al ser baixa Ferran Monzó, i una de les destacades novetats era la presència altre cop de Merchán. Sense el jugador ex del Castilla, l’Espanyol B no coneixia la victòria. També ha sigut novetat  l’absència (probablement per lesió)  en la convocatòria del capità de l’equip Carles Clerc, únic jugador de camp en els darrers encontres de la pròpia pedrera espanyolista. El seu lloc l’ha ocupat Iker Seguín.

El partit –sobre tot en el primer temps – no ha sigut gens bo. L’Espanyol que ha dominat més en els primers trenta minuts sense tenir gaires clares ocasions ha vist com en el darrer quart del primer període era clarament dominat per un At. Baleares que en vista del poc punch dels locals ha volgut protagonitzar la sorpresa abans d’anar-se’n als vestidors i a poc ha estat d’ aconseguir-lo sobre tot en jugades a pilota aturada.   

El primer temps ha sigut molt dolent. Un Espanyol que ha intentat dur el pes del partit però amb poca profunditat i poc futbol. Només en un parell d’accions del davanter  Pino han pogut marcar els locals, però ja se sap que poc es pot esperar del davanter centre ex de la Segoviana que en el minut cinc ja no ha sabut superar a Ian rebutjant aquest a còrner i en la jugada  més clara (31’) en l’u contra u, ha enviat la seva rematada a les mans del porter.  

Es més, el conjunt balear ha dominat el darrer quart d’hora del primer temps de manera rotunda. En un dels molts  serveis de cantonada que ha executat en aquesta fase de partit ha estat a punt de marcar Moutinho. Els illencs s’acostaven amb cert perill però tampoc en els metres finals estaven massa fins. Una rematada  de Rojas de cap s’ha marxat fora. Una centrada del propi Rojas s’ha passejat sense rematador per l’àrea espanyolista.  L’Espanyol B no sabia treure’s el domini de sobre i el millor que li ha pogut passar és que el col·legiat assenyalés el final del primer temps.

En el segon temps, de nou als quatre minuts tindria Pino una bona ocasió després d’una rematada de Merchán rebutjada per Ian, i que a boca de canó estavella el davanter la pilota al cos del porter. Molt més qualitat mostra sempre Víctor Armero, com en una acció als sis minuts de joc del segon temps, en la que envia un fort xut amb intenció que rebutja a còrner Ian en una gran intervenció. El propi Armero ho intentaria en una penetració arribant a guanyar línia de fons, però la seva passada de la mort s’estavella al cos d’un defensor i no arriba al seu destí desitjat.

Longhi dona entrada a Elton per Jorge que instants abans ja havia vist l’habitual cartolina de cada partit. El jugador brasiler donaria altre aire a l’atac perico on al marge de les accions d’Armero poc més s’estava veient. Bé, el poc encert de Pino...
I només sortir, Elton ho prova amb una bona canonada que rebutja el porter del At. Baleares. Posteriorment Cubillas ocuparà el lloc de Pino. Poc guanyaríem amb el canvi...  I a la mitja hora, Quaye substitueix a un Fran Miranda  massa lent tot el partit a l’hora de donar circulació a la bola. Curiós, primer encontre sense ser Germán de la Cruz de conseller i torna el ghanès...

Elton ho torna a intentar al 73’ amb un bon tret que atura Ian. Al menys el brasiler no s’ha amagat i ho ha provat. Si no es xuta a porta, difícilment es pot marcar... Armero ha tornat a desbordar per la dreta guanyant línia de fons però la seva centrada no ha trobat rematador doncs ningú acompanyava a l’extrem; les lamentacions del d’Almuñecar s’han escoltat perfectament doncs ha sigut força expressiu en el seus crits...

El partit transcorria amb un Espanyol B buscant sense èxit el gol del triomf i un At. Baleares que defensava amb ungles i dents un resultat que ja li era prou favorable, fins que a quatre minuts dels noranta han arribat les mans de Rojas dins l’àrea. Han sigut força clares i el jugador balear ha vist la cartolina groga. El penal l’ha executat Armero (veure foto), molt bé enganyant al meta visitant  llençant per la seva esquerra alt.  En els darrers instants, Sastre s’ha jugat la vermella  (ha vist groga) en una molt dura entrada símptoma inequívoc de la impotència en un partit fins el penal bastant controlat pels balears i que ha sigut força lluitat però sense pràcticament accions lletges al marge de l’esmentada.       
    

    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, Lobato, De Amo, Seguín; Fran Miranda, Mario Ortíz; Merchán, Armero, Jorge;  i Pino.
Substitucions: Elton per Jorge, m. 58; Cubillas per Pino, m. 67; Paul Quaye per Fran Miranda, m. 75. Altres suplents: Héctor Rodríguez i Edgar Badía (p.d.)

At. Baleares: Ian, Sastre, David Sánchez, Dani Guillem, Moutinho, Perera, Samuel, Mathias, Rojas, Xavi Molina i Roque.
Substitucions: Cristian per Moutinho, m. 63; Juanpe per Roque, m.75. Altres suplents: Xavi Ginard (p.s.), Pau i Castillo.

Àrbitre: Vicente Pintado Calero de la territorial valenciana, assistit en bandes per David Ortega Martínez i Juli Mena Gimeno. Ha mostrat cartolines grogues als locals Jorge, m. 58 i Fran Miranda, m. 67 i als visitants Rojas, m. 85 i Sastre, m. 87.

Gol: 1-0: Armero (pen.), m. 86.

Incidències: Encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga del campionat de Segona Divisió B en el seu grup tercer, disputat aquest migdia al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. A la llotja, els dos màxims accionistes de l’entitat, Daniel Sánchez Llibre i l’actual president de la junta gestora, Ramon Condal. Cel seré, assolellat i temperatura plenament estiuenca, força elevada.  Sorprenentment, Fran Miranda jugador que arribà al filial aquest estiu, ha sigut el capità de l’equip... Es clar,  si ja no queda ningú més...

 

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
HURACÁN VALENCIA C.F.
188530112
2
C.E. L'HOSPITALET
157430144
3
C.D. OLÍMPIC
15843141
4
U.D. LEVANTE "B"
148422128
5
R.C.D. ESPANYOL "B"
14842275
6
U.E. LLAGOSTERA
128332129
7
U.E. SANT ANDREU
11825187
8
C.D. ALCOYANO
11832399
9
ONTINYENT C.F.
118323811
10
A.E. PRAT
10831477
11
VILLARREAL C.F. "B"
10731368
12
C.E. CONSTÀNCIA
9823377
13
C.D. ATLÉTICO BALEARES
9823356
14
C.D. BINISSALEM
9723236
15
C.F. REUS DEPORTIU
8822477
16
R.C.D. MALLORCA "B"
8715166
17
VALENCIA C.F. MESTALLA 
78143915
18
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
6713379
19
C.F. BADALONA
6713347
20
ORIHUELA C.F.
4604236
21
YECLANO DEPORTIVO
48116615
 
 
 




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Penoso, asi de claro y sencillo lo de este filial. Esperemos ahora con las elecciones que el que gane reorganize esta situacion y ponga las aguas en su cauze como tiene que ser. Primero sacar fuera al pischa, a casado y por supuesto a de la cruz. Luego dar la baja a todos los fichajes de este año que tengan mas de 20 años y luego dar cabida a todos los juveniles que terminen su etapa de juvenil que sean validos y por ultimo intentar volver a fichar haciendo un esfuerzo economico a jugadores emblematicos y jovenes con vistas al primer equipo como rufo y darder del malaga y blazquez del villarreal. Y lo mas importante que vuelva casanovas de director general y pongan a perernau de coordinador, asi seguro todo va a funcionar y las cosas se haran bien.

Anònim ha dit...

¿Perarnau? Ese gran "entrenador" que nos bajo a tercera, gracias pero NO. Y tampoco hace falta hechar a todos los fichajes porque hay 4 o 5 (Fran Miranda, Merchan, Elton y Armero) que si pueden servir. Pero realmente el problema del B, no es de jugadores si no de entrenador, con sistemas y formas de entrenar absolutamente caducas, cambiando cada dos por tres el once, sin saber plantear partidos, etc.., a modo y semejanza de lo que pasa en el primer equipo, si seguimos con Longhi olvidaros de hacer algo con este filial, que con un entrenador de verdad y que sepa de que va la categoria no andaria muy lejos de play-off's.

Anònim ha dit...

Por favor...¿Perarnau? Ese gran vividor que lleva sin dar palo al agua no se cuantos años,claro pero ama tanto al Futbol y al club que prefiere estarse aquí cobrando un dineral que entrenar en algún equipo.El Futbol base necesita calma,Casado debe seguir y al final de temporada se valorara.Por otra parte a mi no me vendáis la burra que el filial es cosa únicamente del pisha,todos sabemos que el argentino y Planas meten la mano en todo,ahora parecerá que el duo dinámico son angelitos y eso si nos van a llevar a segunda.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M