dimecres, 10 d’octubre del 2012

L'INFANTIL "B" VA DECIDIR EN EL PRIMER TEMPS (2-0)










RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – AD Cal Aguido: 0

Resultat curt.

Segon triomf del conjunt entrenat per David Fernández en aquest grup segon de Preferent Infantil on la major part dels seus rivals son equips de la província de Girona. Davant el blanenc AD Cal Aguido, els espanyolistes van fer els deures i van solucionar per la via ràpida el partit amb un gol de Josep Viñas al primer minut i un posterior d’Arnau Giralt. En el segon temps van disposar d’infinitat de bones ocasions per incrementar el resultat però la pólvora mullada dels davanters espanyolistes ho impediren.

Només centrar del centre del camp, a la primera jugada d‘atac, el quadre blanc-i-blau va obrir el marcador obra del migcampista Josep Viñas que amb remat ras aconsegueix el primer. La rèplica del conjunt blanenc un tret en el llançament d’un lliure directe a càrrec de Cardozo que es va estavellar al travesser.

L’Espanyol va sentenciar el partit als tretze minuts de joc quan dins l’àrea i després d’una mitja volta, Arnau Giralt amb una bona rematada va fer pujar el segon al marcador.

En el primer temps tot i el domini dels locals, pràcticament no hi va haver-hi cap altre acció merescuda de ser comentada. No així en el segon que tot i no marcar el quadre espanyolista, disposà de forces ocasions clares per haver-ho fet.  La primera d’elles una centrada de Jandro que va rematar dins l’àrea Marc Rodríguez de cap sortint la bola per sobre el travesser. Dani Ribelles també va gaudir d’una bona opció quan a la mitja volta rematà a la dreta de la porteria blanenca.

El meta de l’AD Cal Aguidó es lluiria en una rematada de Xavi Galán enviant a còrner la pilota.  Una de les poques ocasions dels de La Selva va ser en un ràpid contracop quan el visitant Gaspar s’escapoleix per velocitat de la marca de Jordi, evita a Joan que sortia al tall, però no pot superar en l’u contra u al meta espanyolista Manel que es llueix cobrint bé el pal curt i evitant el gol dels vermell-i-negres.

Marc Rodríguez ho provà amb un xut bombejat que sortí fora. Miguel estaria ben a prop del tercer gol quan després d’un slalon sortejant als rivals que li sortien al pas estavella la seva rematada al cos del porter. Més clara encara quan Marc Rodríguez penetra i dona la passada de la mort a Sergi Serrano qui amb tot a favor incomprensiblement envia la pilota fora. Les darreres ocasions, un lliure directe llençat per Xavi Galán per sobre el travesser i una ocasió altre cop de Sergi Serrano que salva el meta blanenc quan ja s’intuïa el gol.

El proper rival dels espanyolistes, el líder del grup segon, l’Escola de Futbol Mataró al Mpal. de la capital del Maresme. Serà diumenge a partir de les 12:00 hores.          
    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Bruno, Jordi, Nacho, Joan Rojas, Miguel, Toni, Josep, Alex Castillo, Arnau Giralt i Marc Samper.
Substitucions: Jandro, Marc Rodríguez, Dani, i Sergi Serrano, per Miguel, Toni, Alex Castillo, i Marc Samper,  m. 36. Sergi Boira i Xavi Galán per Bruno i Josep, m. 45; Miguel per Arnau Giralt, m.57.  Altre suplent: Aitor (p.s.)

AD Cal Aguido: David Moreno, Alexis Aguirre, Adrián Bellver, Joan Vila, Rubén Gaspar, Oscar Guarnido, Federico Cardozo, Oscar Luque, Ayoub nejjar, Jahzeel Zarate, i Susany Chraoutielias.
Suplents: Adrián Castillejo, Edgar Pareja i Pau Gordillo.

Àrbitre:  Guillem Martínez Brunet.

Gols: 1-0: Josep, m. 1; 2-0: Arnau Giralt, m.13.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga al grup segon de Preferent Infantil, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte amb temperatura força elevada, i temps assolellat.  



CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
93300152
2
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
93300102
3
C.F. LLORET
7321082
4
C.F. DAMM "B"
62200160
5
R.C.D. ESPANYOL "B"
63201102
6
GIRONA F.C.
4311175
7
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
3210143
8
E.C. GRANOLLERS
3210132
9
A.D. CAL AGUIDO
3310235
10
U.E. OLOT
3210136
11
C.E. FARNERS
3210139
12
U.E. QUART
33102223
13
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
1201127
14
C.E. BANYOLES
1301229
15
U.E. FIGUERES
0300325
16
C.D. BLANES
03003210





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M