dijous, 11 d’octubre del 2012

EL CADET "B" S'ESTRENA GUANYANT 3-0.








RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – A.E. Josep Maria Gené: 0

Golejada per començar.

El Cadet B espanyolista va iniciar el campionat de lliga a Preferent Cadet el passat dissabte amb un triomf just i merescut davant l’AE Josep Maria Gené. El quadre espanyolista va dominar de principi a fi el partit i en cap moment va perillar l’avantatge de dos gols que establí Julián Jordán Canosa en el primer temps. En les acaballes del partit, el lateral esquerrà Kevin (ex Damm) aconseguí arrodonir el resultat amb un tercer gol, establint el que seria definitiu.

L’equip de Rafa Beltrán es va avançar als tretze minuts de joc mitjançant Juli que li roba la cartera a un defensor i marca a plaer. Abans, una arribada espanyolista per l’esquerra a càrrec de Kevin, amb centre xut que sortí fora, havia sigut el primer avís dels blanc-i-blaus.

El partit no va ser excessivament vistós, doncs va haver-hi poques ocasions de gol i molta lluita a la parcel·la ampla. En alguns moments del primer temps, massa nervis en les files del Josep Maria Gené que ho protestaren pràcticament tot al col·legiat (l'àrbitre va sancionar a un membre del cos tècnic per protestar de manera continuada), així com una picabaralla al camp sense majors conseqüències doncs el partit no va ser gens brut. L’Espanyol dominava però no acaba d’arribar amb suficient claredat a l’àrea visitant com per fer el segon. 

A falta de quatre minuts per arribar al descans, Juli va tornar a repetir en la seva faceta golejadora i encarrilar definitivament el partit amb un segon gol. Va ser una molt bona acció individual al marxar-se pel centre per velocitat dels dos centrals i amb una gran vaselina superà al porter visitant. Un gran gol.

En el segon temps, Juli pecà d’individualisme en altre bona acció personal en no passar a Gerard Nolla, tot sol, i fa un mal control davant mateix del porter perdent l’oportunitat de fer el tercer.  Els visitants tindrien una gran ocasió amb un xut que aturà lluint-se el meta espanyolista. La rèplica perica, una volea a càrrec d’Erik Sarmiento que es marxà per sobre el travesser.  La més clara, una jugada de Juli penetrant per la lateral de l’àrea i guanyant línia de fons envia una passada de la mort per Nolla qui no encerta enviant fora a l’esquerra.

En el tram final de partit l’Espanyol buscà augmentar la diferència, i disposà de varies ocasions com una bona doble paret entre Erik i Juli però que en el darrer passi el col·legiat Lluis Company estimà situació antireglamentària (calia haver xutat abans i no voler entrar pel centre amb tanta passada curta), o un xut del migcampista Martí que sortir lliscant el travesser.

Finalment fou el lateral Kevin qui aconseguí establir el 3-0 definitiu que col·loca a l’equip en cinquena posició amb el grup capdavanter que també s’ha estrenat guanyant el primer partit. El proper encontre serà el dissabte al Narcís Sala a les 12:30 davant el conjunt quatribarrat  amb arbitratge de Carlos Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona.                


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Raul Aroca, Morales, Kevin, Mariano, César Mont, Martí, Sergi Donaire,  Ferrrán Barrera, Juli, Alex Bermejo, i Gerard Nolla.
Substitucions: Erik Sarmiento i Víctor Fernández per Sergi Donaire i Alex Bermejo, m. 41; Joel Sierra per Gerard Nolla, m. 55. Altres suplents: Jaime (P.s.), Fernando, Adrián Ayala, i Roberto Toro.

AE Josep Maria Gené: Miguel Coso, Ferran Pueyo, Oscar Peña, Sergi Gil, Marc Hervias, Alex Paricio, Jose Becerra, Josep M Mateu, Antoni Gargallo, Carlos  Saavedrea, i Jefferson Escudero.
Suplents: Gonzalo Larrosa (p.s.), José Manuel, Albert Biosca i David Martínez.

Àrbitre: Lluis Company Jiménez.  Va mostrar cartolina groga al visitant Jefferson Escudero, m. 28.

Gols: 1-0: Juli, m.13; 2-0: Juli, m. 36; 3-0: Kevin, m. 78.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup IV de Preferent Cadet disputat el passat dissabte a la tarda al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.      


CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. BADALONA "B"
3110070
2
C. ESCOLA F. GAVA "B"
3110073
3
C.F. CAN VIDALET
3110041
3
U.E. SANT ADNREU
3110041
5
R.C.D. ESPANYOL "B"
3110030
6
C.D. SANT GABRIEL
3110042
7
U.D. UNIFIACIÓN BELLVITGE
3110020
8
ARRABAL-CALAF DE GRAMENET
1101022
8
A.E. PRAT
1101022
10
C.E. L'HOSPITALET
0100124
11
C.F. DAMM "B"
0100102
12
C.E. EUROPA "B"
0100114
12
C.F. SANTA EULÀLIA
0100114
14
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
0100103
15
C.F. POBLE SEC At..
0100137
16
C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ
0100107




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M