dilluns, 8 d’octubre del 2012

TRIOMF DEL FEMENÍ "B" DAVANT L'ESTARTIT
DOBLET D'ANDREA GRANADOS, PER CONTINUAR PRIMERES










RCD Espanyol Femení “B”: 2 – UE L’Estartit: 0

Per un gol de diferència, l’equip segueix sent líder.

El filial  espanyolista va vèncer ahir matí a la Ciutat Esportiva, a la UE L’Estartit. Un ex equip de primera divisió femenina, que vingut a menys en quant a potencial futbolístic, encara conserva unes poques jugadores d’aquell conjunt que es va mantenir a la màxima categoria del futbol femení espanyol, com la capitana Maria Martí "Mery", o la jugadora urugaiana Stefania Maggiolini. Dos gols d’Andrea Granados en cadascuna de les dues parts, van ser suficients per adjudicar-se els tres punts en joc i per conservar el primer lloc ja que el Sant Gabriel B va empatar davant el Girona i el Nàstic –Escola Futbol Valls (proper rival de les espanyolistes) només va pogué vèncer per 1-4 al cuer Bonaire, faltant-li un gol per arravatar-li el liderat a les espanyolistes.

L’equip perico va ser qui va buscar amb més convicció el gol en el primer temps. Esther Sánchez va disposar de la primera gran oportunitat quan marxant-se tota sola remata un bon tret que es marxa fora, un pèl alt.  Poc després ho intentaria el filial perico amb un xut bombejat des de fora de l’àrea que també es marxa per sobre la porteria empordanesa.   

L’Estartit tindria també una molt bona ocasió arribant a l’equador del primer temps, però es topà amb la bona intervenció de Judith. Un lliure directe executat per Stefania se’n va per sobre la porteria espanyolista.  Ari Forment en bona jugada individual aconseguirà fer un bon retall en la frontal però el seu xut també es marxa per sobre la porteria rival.

Al minut 38 arribaria el primer gol espanyolista. Andrea Granados engalta una volea enviant la pilota al fons de la porteria empordanesa,  aconseguint un gol de bella factura.  En el tram final del primer temps l’Espanyol tingué ocasions molt clares per sentenciar el partit: Passada en profunditat d’Ari per Andrea Granados que sorteja la sortida de la portera Marta, però es queda amb poc angle i el seu remat molt fluix no acaba fructificant. Molt clara també una jugada en la que la dolenta rematada d’Ari s’acaba convertint en una passada d’or per Esther, qui sola, remata estavellant l’esfèrica al cos de la portera que cobria perfectament evitant el segon gol local.

El segon temps fou més fluix en quant a ocasions de gol amb un Espanyol més conservador que no es va voler deixar sorprendre pel conjunt gironí i defensà perfectament evitant les escomeses de les empordaneses. Cal citar que la defensa espanyolista va tornar a ratllar a un gran nivell. En aquesta ocasió amb Jasmina, Queralt,  Eli Sivera i  Mayra (davantera i migcampista aquestes dues darreres, reconvertides a defenses). En cinc encontres disputats només han encaixat un sol gol les deixebles de Titi Camúñez.

Molt poques ocasions en aquest segon temps: Mónica Bácter ho provà des de fora de l’àrea, però el seu llançament bombejat va sortir per sobre. Quan semblava que la incertesa en el marcador seria la tònica definitiva en el temps que mancava, la pròpia Andrea Granados va marcar el segon del seu compte particular i del seu equip, sentenciant el partit. Va ser culminant una jugada d’atac amb un xut ras ajustat a la dreta, a manca de deu minuts per la fi del partit. Tingué encara les espanyolistes una altre ocasió per augmentar el compte amb una jugada de Mónica López que agafant el propi rebot, col·locà un centre per Eva Blanco, que no remata bé.

   


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol Fem.B:  Judith, Jasmina Alarcón, Queralt, Eli Sivera, Mayra, Mónica Bácter, Andrea Granados, Carla Sagré, Ari Forment, Mónica López i Esther Sánchez.
Substitucions: Eva Blanco per Ari Forment, m. 61; Carla Borrás per Esther Sánchez, m. 82; Ainhoa Alonso per Andrea Granados, m. 87.

UE L’Estartit: Marta Guixeras, Laura Gasull, Jessica Martínez, Berta Thio, Ada Martínez, María Martí, Stefania Maggiolini, Saray Mesa, Carla Puigrós, Olga Ortíz i Noemí Maldonado.
Substitucions: Fautomauta Kanteh per Laura Gasull, m. 46; Marina Poyato per Noemí Maldonado, m. 51; Mar Verges per Jessica Martínez, m. 71.

Àrbitre: Antonio Montes Rodríguez, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Oriol Parcerisa Grau i Jordi Rierra Farde. Va mostrar cartolines grogues a Eli Sivera, m 83 per part espanyolista i a Stefania Maggiolini, m. 30 i a Saray Mesa, m. 51 per part empordanesa.    

Gols: 1-0: Andrea Granados, m.38; 2-0: Andrea Granados, m. 80. 

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga a Segona Divisió Femenina, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel parcialment cobert, ambient xafogós i càlid, obrint-se clarianes amb el pas del matí. Juliana García fou l’entrenadora espanyolista circumstancial en aquest partit per absència de “Titi” Camúñez.    





SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
135410111
2
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
135410112
3
F.C. BARCELONA "B"
125401137
4
C.D. SANT GABRIEL "B"
115320149
5
U.E. SANT ANDREU
10531164
6
GIRONA F.C.
95230176
7
U.E. L'ESTARTIT
6520388
8
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
6520377
9
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
6520368
10
CLUB LLEIDA ESPORTIU
551221213
11
BADALONA C.F.
45113711
12
U.E. VIC
35104310
13
U.E. LLORET
15014817
14
E.F. BONAIRE
05005222





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M