dimarts, 9 d’octubre del 2012

GOLEJADA DE L'ALEVÍ "B",
AMB AYE DIOP COM A PROTAGONISTA








RCD Espanyol Aleví “B”: 6 – FC Sant Cugat Esport “B”: 2

Aye Diop, va aconseguir 5 gols.


Triomf de l’Aleví de primer any davant el FC Sant Cugat B en partit disputat dissabte passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’equip espanyolista que s’havia avançat amb un 3-0 va veure perillar el marcador quan els vallesans van  ajustar al màxim la diferència (3-2), però amb la sortida del davanter Aye Diop (que ja havia marcat dos dels tres gols) va acabar golejant l’equip de Xavi Manzano amb tres gols més aconseguits també pel propi Aye.    

Fou el Sant Cugat qui primer portar perill a l’àrea rival. Iker Piedra evità en el minut dos de joc el gol visitant, allunyant posteriorment Lucas. Però aquesta oportunitat visitant fou tan sols un miratge. L’Espanyol obriria el marcador als set minuts de joc quan una passada de Gerard en profunditat és aprofitada per Nil llençant-se al remat i superant al porter visitant.  El davanter ex del Nàstic tingué una bona oportunitat per fer el segon en un bon contracop, però tot sol escorat a la dreta va xutar fort a mitja alçada sortint la bola un pèl massa creuada fora. El Sant Cugat ho intentà mitjançant Vergara en el llançament d’un lliure directe que surt fora per sobre. Dereck tingué la darrera ocasió d’aquest primer cop al recuperar una esfèrica, avançar en terreny rival i deixant anar un xut creuat que va sortir fora.

En el segon quart, l’Espanyol va encarrilar el partit amb dos gols: Primer Jordi no va encertar amb el gol en una pilota d’or que li havia enviat Lucas. Qui si que no va fallar va ser Aye Diop quan als tres minuts del segon quart marcà un autèntic golàs al engaltar un bon tret.  L’equip perico buscà el tercer en un centre xut d’Aye rebutjat pel porter López, caient-li l’esfèrica a Oscar en la frontal qui ho prova salvant altre cop el porter del Sant Cugat. També en una errada del visitant Castillo, Aye s’enduu l’esfèrica però la seva rematada en l’u contra u, acabà estavellant-se al cos del porter. El Sant Cugat ho tornà a provar a pilota aturada en el llançament d’altre falta a càrrec de Castillo, obligant a intervenir amb encert Darwin qui atura en dos temps. Aye Diop a tres minuts del descans farà el 3-0 rematant creuat de manera poc ortodoxa, (però efectiva) una passada del central Isma.

En el minut 34’ Nil tingué una gran ocasió de fer el quart; doble rematada –la bona la segona – que a boca de canó no pot superar al meta Diego López. A partit d’aquests instants el partit dona un tomb. El col·legiat assenyala penal contra l’Espanyol per unes suposades mans dins l’àrea espanyolista. El llença el dorsal 11 Vergara, enviant la  pilota fora, alt a l’esquerra.

Però el Sant Cugat tot i fallar la pena màxima no es va venir avall sinó tot lo contrari. Va aconseguir fer el 3-1 en una jugada en la que Vergara centrà i el dorsal 21 Alsina rematà a plaer dins l’àrea. Intentarien reaccionar els locals amb una bona passada de Ruben per Nil, però el davanter aniria perdent angle i acabaria xutant a l‘exterior de la xarxa.

El partit està força obert amb constants ocasions d’ambdós conjunts: El Sant Cugat té una gran ocasió amb una rematada a mitja sortida d’Iker, marxant-se l’esfèrica creuat fora per ben poc. Nil és a punt d’aprofitar-se’n d’una indecisió entre el porter i Montoro, però no pot altre cop superar al meta en el seu remat. Posteriorment Nil lesionat deixaria el seu lloc a Aye Diop. Abans de finalitzar el tercer quart, el FC Sant Cugat reduiria la diferència a la mínima expressió al marcar el 3-2 en una jugada desgraciada en la que Oscar cedeix al seu porter Iker i quan aquest va a colpejar la pilota, no la toca i se li acaba introduint a la seva porteria... Una jugada autènticament desgraciada que al final (i això és el millor pel propi porter perico) no tingué conseqüències.

I començaria el recital d’Aye Diop en el darrer període. Als dos minuts establí el 4-2 després d’aprofitar una bona assistència de Jordi, marcant de tir creuat. Al 50’ faria el cinquè el propi Aye Diop  en jugada per ell iniciada que acaba amb centre des de la dreta per Jordi qui en dues ocasions a boca de canó no marca; primer treu el porter, després en semierrada i finalment li cau la pilota a Aye que no perdona i si fa el quart del seu compte i cinquè de l’equip.


En els minuts restants l’Espanyol va jugar per arrodonir encara més el marcador i el lateral Lucas va estar a punt de sorprendre amb un llançament alt bombejat. El darrer gol espanyolista seria després d’una jugada de Jordi, ficant finalment el peu Aye i entrant la bola per la dreta. Amb un xut del visitant Alsina ben aturat per Darwin, i un xut del local Eric, que envià a còrner el meta del Sant Cugat, s’arribà al final del partit.

L’equip de Xavi Manzano es situa segon a la classificació amb dues victòries i un empat, igualat a punts amb el líder Damm i amb Cornellà i Sant Gabriel per darrera.       

  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Iker; Lucas, Ismael, Dereck; Gerard; Rubén i Nil.   
2n quart: Darwin; Lucas, Ismael, Eric; Oscar; Jordi i Aye Diop.
3r quart: Iker; Lucas, Oscar, Dereck; Gerard; Rubén i Nil. Substitució: Aye per Nil, m.43.
darrer quart: Darwin; Lucas, Ismael, Eric; Gerard; Aye Diop i Jordi. Substitució: Oscar per Gerard, m. 55.

FC Sant Cugat Esport: Diego López, Adrià Vergara, Juan Luís, Oriol Segalás, Sergi Cabello, Raul Montero i Oriol Alsina.
També:  Martí Llibre, Alejandro Castillo, Álvaro Belzuz i Lluis Arnaus.

Àrbitre:  Rafael Horcas Gil.

Gols: 1-0: Nil, m. 7; 2-0; Aye Diop, m. 18; 3-0: Aye Diop, m 27; 3-1: Oriol Alsina, m. 36; 3-2: Oscar (p.p.), m. 42; 4-2: Aye Diop, m. 47; 5-2: Aye Diop, m. 50; 6-2: Aye Diop, m. 55.  

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga al grup segon de Primera divisió Aleví, disputat dissabte a primeres hores de la tard al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura elevada, estiuenca, temps assolellat.   


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  2n.

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
73210104
2
U.D. CORNELLÀ
73210116
3
C.D. SANT GABRIEL
73210105
4
C.F. DAMM
62200105
5
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
43111128
6
C.F. BADALONA
4211063
7
E.C. GRANOLLERS
4211052
8
F.C. BARCELONA "B"
3210164
9
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
2203044
10
U.E. MOLLET C.F.
2203033
11
C.E. L'HOSPITALET "B"
1201125
12
U.E. SANT ANDREU
1201114
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
1201159
14
C.E. MERCANTIL
13012410
15
U.F.B.  JÀBAC I TERRASSA
0201127
16
U.E. VILASSAR DE MAR
03003419
 
 
 







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M