divendres, 12 d’octubre del 2012

TRES TRIOMFS I UN EMPAT EN FUTBOL-7 FEMENÍ

Futbol 7 femení.

Victòria sense pal·liatius la que va aconseguir l’equip Cadet Femení en derrotar dissabte passat per 0-15 al CE Avinyó, en la jornada inaugural del campionat de lliga del grup segon de Cadet-Infantil Femenina. Diumenge a les 11:30h. es veuran les cares a la Ciutat Esportiva amb l’AEC Manlleu en el que serà la repetició de la darrera final del Campionat de Catalunya en aquesta categoria. Les osonenques també van vèncer amb clara golejada (18-0) al Sant Vicentí en la jornada del passat cap de setmana.

El conjunt Infantil A va aconseguir un meritori empat a dos gols en la seva visita al Mpal. José Luis Ruíz Casado a Sant Adrià del Besós, davant el CE Sant Gabriel. Sandra Sánchez va fer el 0-1, mentre que Cristina Garriga va fer el definitiu empat a dos. Diumenge a les 10:00 hores, rep en la Ciutat Esportiva la visita del CF Matadepera.

L’Infantil B Femení va golejar al B del Sant Gabriel (8-3) en partit disputat a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol el passat dissabte. Els gols espanyolistes van ser marcats per Paula Martínez, Carla Sánchez, Claudia Pina (3), Neus Bravo, Carla Sánchez, i Paula Martínez. L’equip espanyolista jugarà demà dissabte a partir de les 19:00h. al Nou Mpal. de Viladecans davant la Penya Blanc-Blava de Viladecans.

Per últim, l’Aleví-Benjamí va derrotar 5-0 al CE Sabadell FC en partit disputat el matí de diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els gols pericos van ser marcats per Judith Viñas, Natàlia Encinas, Judith Viñas, Claudia Pina i Ennia Fuster. Diumenge a les 10:00 s’enfronten a l’Escola de Futbol Bonaire al camp de les egarenques. Aquesta foto corresponen al triomf de les espanyolistes davant les arlequinades.   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M