divendres, 30 de novembre del 2012

ALTRE COP L'INFORTUNI CARA A PORTA,
CONDEMNA A L'INFANTIL "B"









RCD Espanyol Infantil “B”: 1 – Fundació Esp. Palamós: 2


Derrota inesperada del conjunt infantil B espanyolista, que després de dues victòries a domicili consecutives, semblava haver aconseguit una certa regularitat. Dissabte, al igual que va succeir davant la UE Quart, els de David Fernández s’estimbaren davant el sistema defensiu del rival, i acabaren perdent un partit en el que tingueren un munt de molt clares ocasions de gol. L’infortuni cara a porta i també cal dir-ho, el desencert, privaren als espanyolistes d’un millor resultat que per joc i ocasions, van merèixer.

La sorpresa va saltar ben ràpidament. Als sis minuts de joc, els palamosins agafen l’esquena de la defensa espanyolista en una pilota llarga que Bruno no encerta a rebutjar, i s’emporta l’esfèrica amb velocitat cap a porta el jugador Alex Ruíz i marca pel centre superant la mitja sortida del meta Aitor.

En aquests primers minuts el Palamós va aprofitar-se d’un Espanyol molt avançat i en altre ocasió es va repetir una similar jugada, però aquest cop la pilota dividida va ser pel porter perico que evità mals majors.  La primera rematada local fou a càrrec de Sergi Serrano intentant elevar l’esfèrica amb poc angle davant el porter, però el meta es va fer amb la bola. Una de les més perilloses ocasions en aquest primer tram de partit fou el llançament d’una falta penjada des de la lateral que un defensor del Palamós rebutjà de cap enviant a còrner a punt d’introduir-se l’esfèrica a la seva pròpia porta. Joan Bergé tingué la millor ocasió quan quedant-se tot sol, rematà al ninot quan ho tenia tot a favor per establir les taules en el marcador.   

L’Espanyol aconseguí empatar l’encontre en una molt bona acció amb slalon d’un jugador espanyolista que acabà combinant amb Marc Samper i aquest de primera passà al centre per que Toni rematés tal com li venia al fons de la porteria.

Però el Palamós lluny de venir-se avall pel gol encaixat va continuar portant perill en les contres. En una d’elles, el davanter empordanès aconsegueix superar la sortida d’Aitor després de regatejar-lo i la pilota es treta sota pals per Nacho Orteu.  En altre acció similar, seria Bruno qui evitaria el gol amb el meta ja batut, en moments d’incertesa i en els que el sistema defensiu feu aigües. Finalment acabaria arribant el segon gol visitant després d’un altre contracop, sortida del porter que no pot evitar que la pilota acabi a peus de Cantero que dins l’àrea remata a plaer.

Li mancaven a l’Espanyol cinc minuts i tot el segon temps, amb trenta-cinc minuts més, per intentar donar-li la volta al marcador.  Ho va intentà, però noi aquest equip no està tenint gens de sort cara a porta tot i tenir a golejadors que han demostrat en altres temporades la seva vàlua i les noves incorporacions.

En el segon temps la primera gran ocasió fou en una llarga jugada d’atac que no aconsegueix refusar la defensa palamosina i Toni que sol escorat a l’esquerra no xuta, i prefereix enviar la passada de la mort per que Dani remati entrant des de darrera amb potència però per sobre la porteria. En altre acció de perill, obertura a l’esquerra per Toni qui supera a tres adversaris (el conjunt del Palamós estava molt tancat en la seva parcel·la en aquest segon temps a fi de mantenir el resultat victoriós), entrant dins l’àrea, però la passada de la mort no arriba al destí desitjat en mig d’un munt de cames dins l’àrea petita.

L’ocasió més clara fou en el minut 50’ quan una centrada de Jandro es rematada per dos cops per Nacho Orteu incorporat a l’atac, i la pilota increïblement no entra, entre el porter, el pal, i altre cop remata dos vegades Alex Castillo i tampoc la pilota acaba entrant en una acció que ja vam veure en el partit davant el Quart; una jugada  on semblà increïble que l’esfèrica no acabés entrant.

Ho seguí intentant el quadre de David Fernández, i Xavi Galán llençà un lliure directe bastant ajustat que sortí per ben poc a l’esquerra.  La darrera ocasió dels pericos fou també tant clara...  Alex Castillo tot sol davant el meta visitant, amb tot a favor, envia la seva rematada fora en un xut a trencar en el seu intent d’afusellar al meta del Palamós.  I així, si no es marquen les tant clares ocasions, no es pot guanyar o al menys és molt difícil aconseguir-ho. La nota positiva és que l’equip juga bé al futbol que és el veritablement important en aquestes edats, i que arriben clarament davant amb moltes oportunitats cada partit, independentment de certs desajustos defensius que en  aquesta ocasió en el primer temps, es pagaren ben car.         



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Jordi, Nacho Orteu, Joan, Jandro, Toni, Sergi Serrano, Marc Samper, Arnau Giralt, i Joan Bergé.
Substitucions: Aleix,  Marc Rodríguez, Alex Castillo i Dani, per Bruno, Jordi, Sergi Serrano i Marc Samper, m. 36; Gerard i Xavi Galán per Toni i Arnau Giralt, m. 47; Sergi Serrano per Joan Berge, m. 55.

F.E. Palamós: Iván Royán, David Domingo, Aitor Blaya, Alex Ruíz, Jordi Pérez, Ignasi Castro, Pau Fita, Edward Jair, Aitor Martínez, Loick Ros i Marc Forn.
Suplents: Sergi Martí, Rolant Juupers, Ferran Font, Albert Cantero, Adrià Riera.

Àrbitre: Alberto Cerro Moreno. Va mostrar una única cartolina groga, al visitant Alex Ruíz,  m.55.

Gols: 0-1: Alex Ruíz, m. 6: 1-1: Toni, m. 19; 1-2: Albert Cantero, m. 30.

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de lliga del grup segon de Preferent Infantil disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte.  




CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. DAMM
2810910512
2
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
25108113115
3
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
22107123814
4
C.F. LLORET
22107123316
5
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
21107032917
6
GIRONA F.C.
2010622288
7
R.C.D. ESPANYOL "B"
15104332211
8
E.C. GRANOLLERS
15105051615
9
U.E. QUART
14104241334
10
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
11103251329
11
U.E. OLOT
9103071531
12
A.D. CAL AGUIDO
8102261124
13
U.E. FIGUERES
7102171419
14
C.E. BANYOLES
6101361629
15
C.E. FARNERS
6102081240
16
C.D. BLANES
110019846





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M