EN UN DISPUTAT PARTIT (4-3)

PRESENTATS JORDI LARDÍN COM A COORDINADOR DEL FUTBOL BASE I ÁNGEL MORALES COM ADJUNT.

RCD Espanyol Infantil-Aleví “B”: 4 – UE Sant Andreu “A”: 3

Triomf ajustat i treballat del conjunt Infantil-Aleví Femení “B” davant una UE Sant Andreu que li va  posar les coses molt complicades al conjunt espanyolista.

Es va avançar el quadre espanyolista en els primers minuts de joc amb un gol de Claudia Pina per igualar als pocs minuts les quatribarrades amb un gran xut llunyà. Carla Sánchez va tornar a posar en avantatge a les espanyolistes abans de finalitzar el primer període.

El partit es va posar coll avall quan l’Espanyol va aconseguir el tercer gol obra de Paula Martínez, amb un marcador que semblava ja definitiu. Però no fou així, i les santandreuenques van aconseguir la fita d’empatar l’encontre, primer reduint distancies abans del descans i anotant l’empat a tres gols en el darrer tram de partit.

Faltant cinc minuts pel final del matx, l’Espanyol aconseguí el definitiu 4-3 amb un gol de Julia, que li permetia sumar tres nous punts  i pogué conservar la cinquena posició a la classificació.

RCD Espanyol: Lucía Álvarez, María Molina, Carla Sánchez, Míriam Jiménez, Claudia Pina, Andrea Ferrer i Aida Illas.
També: Blanca Osorio, Julia Manrique, Paula Bellido, Nues Bravo, Paula Martínez, Paula Torrella i Sabina Palacios.

UE Sant Andreu: Cristina Arjo, Noelia Miranda, Marta Montrós, Tani Marín, Nadia Sánchez, Alba Chaves, i Aina Pros.
També: Marta Visa, María Nogales, i Nerea Romero.

Àrbitre: Jonathan Garrote Camúñez.

Gols: 1-0: Claudia Pina, m. 5; 1-1: Marta Monrós, m. 12; 2-1: Carla Sánchez, m. 16: 3-1: Paula Martínez, m. 22; 3-2: Nadia Sánchez, m.30; 3-3: Alba Chaves, m. 61; 4-3: Julia Manrique, m. 67.

Incidències: Encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga al grup primer de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat diumenge passat al matí al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.