dilluns, 26 de novembre del 2012

HÉCTOR SALVA UN PUNT AMB UN GOL AL 89' (2-2)





 
RCD Espanyol “B”: 2  – Ontinyent CF: 2
 
Un gol d’Héctor salva els mobles.
 
Sisè partit consecutiu sense guanyar del filial espanyolista en una jornada en la que la majoria de resultats van afavorir als espanyolistes ja que bastants equips de la zona mitja van perdre, però per altre part els que ocupen les  posicions de descens s’han acostat perillosament i ja només son cinc els punts que separen a l’equip encara de Raul Longhi de la zona de promoció i descens. A més, el calendari que li espera a l’Espanyol B en les properes jornades es aterrador, doncs l’equip s’ha d’enfrontar amb l’Olímpic, Huracán i Alcoyano.
 
L’Ontinyent jugant al límit, es mostrà com un equip sòlid sense concessions que li posà molt complicades les coses a un Espanyol B altre cop que va evidenciar les seves carències, molt espès ofensivament i que li costà molt apropar-se amb perill a l’àrea valenciana.  El domini fou en aquest primer període del conjunt vermell mentre que l’Espanyol ho intentà amb dues aproximacions en diversos contracops. El més clar fou el que deixà sol a Merchán entrant en carrera dins l’àrea, però el vuit espanyolista indecís i lent, s’entretingué massa i acabà perdent en lluita amb el darrer defensor. Tampoc Ivan Sales pogué finalment superar a Kikín que en el darrer moment es creuà rebutjant a còrner en una carrera en la que li faltà aire en el tram final a l’extrem del filial.
 
Els visitants per contra van dur força més perill amb una primera internada als primers minuts amb xut de Kikín, ben  aturat per Edgar –que sembla tornà a guanyar-se la confiança del tècnic després de l’inici en l’ostracisme - . Molt més clara l’ocasió de Chavero, que dins l’àrea remata a boca de canó i tocant en un defensor lleugerament acaba estavellant la pilota al pal esquer de la porteria espanyolista.  L’Ontinyent tornaria a arribar amb molt de perill i gaudiria d’una gran ocasió en la que la passada dins l’àrea de Tornero no arriba per ben poc un company seu junt al pal dret de la porteria espanyolista. En altre acció, el meta Edgar s’ha d’emprar a fons en una doble intervenció evitant el gol visitant.
 
S’avançaria el quadre valencià quan en una internada de Tornero totalment sol per la dreta, entra dins l’àrea i li dona la passa de la mort a Kikín, qui llançant-se amb tot, remata a boca de canó al fons de la porteria espanyolista. Era el més negre presagi en una jornada negra altre cop per l’espanyolisme.
 
L’Espanyol B ho intentà per la dreta del seu atac; un parell de minuts abans del gol amb una pilota ficada per Lobato que anticipant-se remata Ortíz, però el meta Rangel cobria bé l’espai i poc pogué fer el migcampista del filial. I mancant tres minuts per finalitzar el primer temps fou Armero qui en acció individual envià un bon tret  a l’exterior de la xarxa lateral esquerra.
 
Longhi efectua la primera substitució als set minuts de la represa i dona entrada a Elton per Sales.  Poc després seria Paul Quaye el substituït després de veure una cartolina i tenir-se que marxar ranquejant. L’Espanyol milloraria un pèl en aquest segon temps davant un Ontinyent més defensiu, i al quart d’hora arribaria la jugada de l’empat. Pilota en profunditat per Cubillas i Rangel li comet penal quan xuta rebutjant finalment Muñoz. El col·legiat balear no ho dubta i amonesta al meta visitant i decreta els onze metres. Víctor Armero es l’encarregat de transformar la pena màxima amb molta serenor i enganyant al porter Rangel que veu com la bola li entra rasa ajustada a la dreta de la seva porteria.
 
Héctor Rodríguez fins ara amb molt poques oportunitats en un filial en el que no s’ha tingut en compte en absolut als jugadors de la nostra pedrera i en especial als que van fer la gran campanya amb l’equip juvenil en el passat exercici, va sortir per Ferran que es va lesionar i va d’haver de ser substituït.
 
L’Espanyol B va disposar d’una gran ocasió per avançar-se en el marcador quan una pilota penjada des de la dreta per De Amo no remata en condicions de cap Cubillas i en mig d’un embolic resol perfectament Rangel junt al pal dret llançant-se amb agilitat abans de la rematada d’Armero en la mateixa ratlla de gol.  Anteriorment ho havia intentat amb un centre xut molt tancat el brasiler Elton, però altre cop l’Espanyol B es va topar amb el meta del quadre valencià.
 
Però l’alegria li durà ben poc al conjunt espanyolista, doncs un servei de cantonada executat des de l’esquerra de l’atac de l’Ontinyent, es pentinat per un atacant, i en mig d’un embolic amb varis refusos en curt, ni Ortíz ni Héctor poden allunyar l’esfèrica i acaba marcant dins la petita Chavero posant altre cop en avantatja als valencians.
 
Van pogué sentenciar el matx els visitants quan en un ràpid contracop es marxà tot sol cap a porta el davanter kikín i trepitjant àrea molt bé Héctor evità la letal rematada llançant-se per darrera i rebutjant l’esfèrica oportunament.
 
Mancant divuit minuts l’Espanyol va d’haver de trepitjar a fons el peu a l’accelerador a fi d’evitar altre derrota, i posar setge en els minuts finals a la porteria de Rangel. Disposà d’una bona oportunitat en altre pilota penjada que Cubillas rematà de cap, però aquest noi està completament negat i no aconseguí l’objectiu desitjat. En altre ocasió fou Pino qui superant a Yuma i davant Muñoz envia un dur tret que rebutja el meta Rangel i llepant lleugerament al pal esquer se’n va a còrner. L’empat podia arribar en qualsevol moment i fou en una falta a uns metres  de la frontal que Armero envia per l’entrada del central Héctor qui remata ficant el peu i enviant la bola al fons de la porteria.
 
Des de Sentiment Perico ens alegrem profundament per aquest fet,  per qui va ser capità d’aquell juvenil triomfant i per la tremenda injustícia comesa amb molts dels integrants d’aquella gran fornada que capitanejava el central de Bellvitge, qui precisament marcà el seu darrer gol en partit oficial a Borriana en la final de la Copa del Rei davant el Málaga.   
 
En els darrers cinc  minuts d’afegit, moltes cartolines als visitants, i domini d’aquests davant l’Espanyol B que aconseguí al menys mantenir l’empat i guardar aquest punt en el sarró, doncs va estar molt més  a prop el tercer dels valencians que dels locals.
    
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol “B”: Edgar Badía; Lobato, De Amo, Ferrán, Clerc; Mario Ortíz, Paul Quaye; Armero, Merchán, Ivan Sales; i Cubillas.
Substitucions: Elton per Iván Sales, m.52; Pino per Paul Quaye, m. 58; Héctor per Ferrán, m. 61.
 
Ontinyent CF: Rangel, Martín, Berna, D. Alegre, Chavero, Fran, Kikin,Tornero, Yuma, Muñoz, i Ayala.
Substitucions: Chumillas per Fran, m. 70; Sergi per Tornero, m. 76; Toni per Chavero, m. 90.
 
Àrbitre: Iván González González, del comitè territorial balear, assistit en bandes per Joan Canals Soldado i Salador Fornés Bover. Cartolines grogues a Paul Quaye, m. 58 i Armero, m. 69 per part local i a Muñoz, m. 19, Martín, m.49, Rangel, m. 61, Chavero, m. 65, Fran, m.75, Paco Saez, m.82, Kikin, m.87, D. Alegre, m. 88, Sergi, m.91, i Toni, m. 93. Fou amonestat el visitant Berna, un cop finalitzat el partit encara en el terreny de joc per protestar de manera ostensible les decisions del àrbitre. També fou amonestat el preparador físic del Ontinyent, Antonio J. Madrigal Vichez, m. 61, per idèntica raó. 
 
Gols: 0-1: kikin, m. 39; 1-1: Armero, m. 63; 1-2: Chavero, m. 72; 2-2: Héctor Rodríguez, m.89.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 16ena. jornada de lliga al grup tercer de Segona Divisió B, disputat en el camp primer de la Cituat Esportiva Dani Jarque.  Molts dels nous consellers a la llotja, on també hi era present l’ex President Ramon Condal.  
 
 
CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
U.D. LEVANTE "B"
3315 103228 14
2
C.D. OLÍMPIC
3316 1033199
3
C.D. ALCOYANO
301693423 14
4
HURACÁN VALENCIA C.F.
2916781167
5
C.E. L'HOSPITALET
28158433013
6
A.E. PRAT
22156451512
7
R.C.D. ESPANYOL "B"
211656516 15
8
U.E. SANT ANDREU
21155641314
9
C.F. BADALONA
201555515 14
10
C.D. ATLÉTICO BALEARES
20155551414
11
VILLARREAL C.F. "B"
201555516 17
12
ONTINYENT C.F.
18646611 19
13
U.E. LLAGOSTERA
17154561818
14
C.E. CONSTÀNCIA
17154561113
15
C.F. REUS DEPORTIU
17155281720
16
VALENCIA C.F. MESTALLA 
17164571625
17
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
16153751314
18
R.C.D. MALLORCA "B"
16153751317
19
C.D. BINISSALEM
15154381223
20
ORIHUELA C.F.
1014176716
21
YECLANO DEPORTIVO
9152310924





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M