dissabte, 1 de desembre del 2012

DIMARTS, ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE LA FCPE.
ÚNICA CANDIDATURA PRESENTADA LA D'ALBERTO ARIZA,
QUE SERÀ REELEGIT COM A PRESIDENT DE LA FCPE .

ELECCIONS A LA FCPE


El passat dia 3 de novembre durant la celebració de l’Assemblea  General Extraordinària de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, tal i com preveuen els Estatuts de la FCPE, al trobar-nos en any olímpic, es varen convocar eleccions a la Presidència de la FCPE.

En la mateixa assemblea  es va proclamar la Junta Electoral, responsables de gestionar el procés electoral, i que  està formada per Ramon Luis (PBB Blanes), Jordi Navarro (PBB Badalona 2002), Jorge Belsa (La Toga Perica) i com a suplent Andrés Carbonell (L’Escullera).

Es va aprovar el calendari del procés electoral del qual destaquem la data del 20 de novembre de 2012, com a data màxima per presentar una candidatura i la data del proper 4 de desembre de 2012 quan conclou el procés amb la celebració de les eleccions i l’elecció del nou President i la nova Junta Directiva de la  Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol pels propers quatre anys. 

 Foto d'arxiu.

El proper dimarts 4 de desembre la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol celebrarà la seva assemblea per a les eleccions a l'Auditori de l'Estadi RCDE a les 19.30h, en primera convocatòria, i a les 20.00h, en segona.
La candidatura d'Alberto Ariza, actual president de la FCPE, ha estat l'única presentada, dins del termini i en la forma escaient, al procés electoral i, per tant, és l'únic candidat oficial a la presidència de la FCPE.

L'ordre del dia és la següent:
  • 1. Informe Junta Electoral
  • 2. Proclamació de la candidatura guanyadora
  • 3. Acceptació del candidat a president
  • 4. Nomenament de la Junta Directiva




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M