dimarts, 27 de novembre del 2012

TREBALLAT TRIOMF DEL CADET "A"
DAVANT UN SEMPRE AMENAÇADOR CORNELLÀ (1-0)

RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – UD Cornellà: 0


Quin final de patiment!!!

Més de set minuts va allargar l’inclit senyor Piñeyro sense cap motiu evident que fes raonable aquesta extensió d’un partit que l’Espanyol guanyava per la mínima davant un combatiu Cornellà que com sempre, es creix davant els grans, i no va llençar la tovallola en cap moment en aquest matx que l’enfrontava al líder de la Divisió d’Honor Cadet.

Cal esmentar que els del Baix Llobregat arribaven a la Dani Jarque com a tercer en discòrdia, amenaçant el regnat del conjunt de Dani Fernández que tan sols ha cedit un empat en el que portem de campionat.

Partit força disputat el que vam presenciar dissabte a la Ciutat Esportiva amb una primera fase en la que les defenses es van imposar clarament als atacs. La primera acció clara de perill fou quan és a punt d’aprofitar Pablo una pilota refusada, però no pot elevar suficientment davant la sortida del meta cornellanenc. Per aquest partit Dani Fernández va pogué comptar amb els dos cadets que sovint venen jugant amb el Juvenil “B” com son el lateral Pablo Maffeo i el central Lluis. 

Mica a mica l’Espanyol s’anava acostant amb més perill i el central Alex López va obligar a intervenir al meta visitant després d’un bon llançament directe de falta.  També els visitants van intentar-ho en el llançament de falta penjada, però molt segur Pol va evitar mals majors evitant que la rematada s’hagués convertit en el primer gol dels verd-i-blancs.   

Abans de complir-se la primera mitja hora de partit, una jugada per l’esquerra a càrrec d’Adrián Rivas entrant per la lateral de l’àrea de càstig, acaba donant-li la passada de la mort per que Joel amb molta sang freda tot sol, acabi rematant dins la porteria del Cornellà després de la bona assistència del seu company. L’Espanyol obria la llauna, però en absolut tenia el partit controlat ni molt menys els punts a la butxaca.  

Pogué sentenciar l’Espanyol poc abans del descans quan Pablo incorporat a l’atac rep una molt bona pilota després d’una llarga jugada d’atac de l’equip, i en l’intent d’afusellar al meta del Cornellà deixa anar un potent xut a boca de canó salvant al seu equip amb una gran intervenció el porter visitant.

En el segon temps l’Espanyol ho intentà en els primers minuts. Una bona internada de Pablo acabà amb un centre massa tancat, posteriorment una penetració de Pol Mikel acabà amb l’extrem espanyolista caient dins l’àrea travat per un defensor, però aquest senyor que vam tenir que patir de col·legiat dissabte, no va voler veure res de punible...  Campu de primera en una bona acció envia en profunditat dins l’àrea per Rivas, però en el darrer instant es creua un defensor enviant a còrner evitant la rematada del onze espanyolista.

L’Espanyol no acabà sentenciant el partit, i va patir el que no està escrit en el darrer tram de partit, veient-se  dominat pel Cornellà cada vegada de manera més clara. A cinc minuts dels vuitanta reglamentaris, el Cornellà va tenir l’empat en una ocasió que increïblement no va entrar enviant el davanter del conjunt cornellanenc la pilota fora a l’esquerra de la porteria espanyolista quan ho tenia tot al seu favor per establir les taules en el marcador.  L’Espanyol al contracop, va estar a punt de marcar amb un remat elevat de Sergi Santiesteban, desviat.

El final del partit es va fer molt llarg pels interessos dels espanyolistes ja que al col·legiat semblava haver-se-li aturat el rellotge o oblidar que els partits de cadets es juguen a quaranta i no quaranta-cinc minuts en cadascuna de les dues parts. El fet és que el Cornellà va posar setge a la porta espanyolista, llençant un parell de faltes ben perilloses i properes a l’àrea, i la sensació d’ angoixa va ser bastant acusada, tot i que cal dir-ho, l’equip es va defensar molt bé, amb molta concentració i sense deixar espais al dubte ni a la sorpresa, i va acabar sumant els tres punts en joc davant un bon Cornellà.           

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pol Agustí, Pablo Maffeo, Alex, Aaron, Lluís, Joel Riera, Pol Mikel, Adrià Labiano, Campu, Oscar Melendo i Adrián Rivas.
Substitucions: Oscar Villanova per Joel Riera, m. 41; Sergi per Adrià Labiano, m. 53; Gonzalo per Adrián Rivas, m. 68; Carlos Cano per Oscar Melendo, m. 74.  Altres: Marc Miquel, Stephane.

UD Cornellà: Jesús Ruíz, Edgar González, Álvaro Tejeda, Oscar Melero, Adrián Edo, Carlos Bellido, Jaume Aparicio, Alex Palomar, Alex Carbonell, Marc Lavero, i Adrià Pulido.        
Suplents: Sergi Canabal, Ian Yeromm (p.s.), Víctor González, Guillermo García, Adriàn Ayora, Marcel Sgro i Rubén Enri.

Àrbitre: Agustí Piñeyro Pecero, assistit per Edgar Vacas Navalón i Anael Ruíz Díaz. Va mostrar cartolines grogues als locals Sergi, m. 59 i Pablo Maffeo, m. 65, i per part visitant Alex Carbonell, m. 48, Adrián Edo, m. 50 i Edgar González, m. 57.

Gol: 1-0: Joel Riera, m. 29.

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de lliga de la Categoria Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda vespre de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb la feble il·luminació artificial característica del lloc. En les files del conjunt cornellanenc, fins a tres jugadors que han militat en el futbol base espanyolista: Oscar Melero, Marc Llavero i Marcel Sgro.   



IMPUGNACIÓ DEL CE MERCANTIL.

El CE Mercantil va impugnar la passada setmana el partit corresponent a la novena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, que el va enfrontar al FC Barcelona en la Ciutat Esportiva Gamper. El resultat final de 3-0 podria perfectament variar amb la inversió dels guarismes, si la FCF té en consideració la impugnació del conjunt sabadellenc per alineació indeguda del jugador Adrià Vilanova qui havia sigut expulsat l’anterior jornada davant el Jàbac i Terrassa al Mpal. Can Jofresa de la capital vallesana.  



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL
2810910325
2
F.C. BARCELONA
2710901385
3
U.D. CORNELLÀ
2110631207
4
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
21107031410
5
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
19106131514
6
F.C. GIRONA
18105321610
7
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
14103521210
8
C.E. EUROPA
14104242027
9
C.F. DAMM
1394141015
10
C.F. BADALONA
992341220
11
U.E. BORDETA DE LLEIDA
810226719
12
U. At. HORTA
7102171020
13
C. E. MANRESA
710217920
14
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
691351117
15
REUS DEPORTIU C.F.
4101181530
16
C.E. MERCANTIL
39036618

Nota: La classificació, mentre la Federació Catalana de Futbol no decideixi en ferm sobre la impugnació del CE Mercantil, reflecteix el triomf del F.C. Barcelona sobre el quadre vallesà.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M