dimecres, 28 de novembre del 2012

NOVA GOLEJADA DE L'ALEVÍ "A" (0-8)

LA RFEF DONA EL VISTIPLAU PERQUÈ ES PUGUI ASSEURE EL QÜESTIONAT RAUL LONGHI A LA BANQUETA, AQUESTA NIT. NO SERÍA LA PRIMERA VEGADA EN FER-HO, DONCS SOM MOLTS QUE EL RECORDEM ENCARA AL COSTAT DE "PICHI" ALONSO I GARCÍA ANDOAÍN ENVIANT L'EQUIP A SEGONA, DESPRÉS D'UNA REBEL·LIÓ DELS JUGADORS CONTRA PEPE MAURI (a.c.s.)

Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”:8

L’Aleví “A” espanyolista va aconseguir la seva onzena victòria consecutiva en altres tants encontres disputats al grup primer de la màxima categoria d’alevins,  en un encontre disputat el passat dissabte a terres egarenques.

Ben aviat, als dos minuts, obrí el marcador Dani quan després d’una llarga jugada d’atac, va controlar un desplaçament des de banda esquerra, i davant la sortida del meta vallesà, marcà el primer dels vuit gols espanyolistes. El segon gol fou marcat per Arnau després d’un bon tret des de fora de l’àrea que s’allotjà a l’escaire esquerra. El tercer, obra de Kilian, després d’una bona passada d’Adri en profunditat en recuperar l’Espanyol una pilota a la zona de mitjos.

En el segon quart l’equip de Carles Martínez Novell aconseguí el quart en una jugada desgraciada dels locals, en la que un refús d’un defensor s’estavella en un company i la pilota rebutjada li cau a Amadou, qui aprofita el regal i afusella al meta egarenc establint el 0-4.

En el tercer quart (segon temps) l’Espanyol anotà el cinquè gol que fou obra altre cop de Kilian, en rematar ficant la bota davant el meta local en carrera, una passada en profunditat d’un company.

Ja al darrer quart, Julen Álvarez anotà el sisè rematant de cap un servei de cantonada executat des de la dreta enviant l’esfèrica a la dreta de la porta vallesana.  El setè fou marcat en pròpia porta per un jugador del Jàbac després que el potent xut d’Arnau fos rebutjat pel porter i que colpegés en el cap del defensor Oriol Morato i acabés dins la porteria local. Tancà el compte golejador Joel Toledo rematant molt bé ajustat al pal esquerre de la porta, una jugada d’atac dels blanc-i-blaus que en aquest encontre amb la segona indumentària.

UFB Jàbac i Terrassa: Jordi Ruíz, Oscar Morales, Pau Sánchez, Xavier López, Ismael Elyoussfi, Albert Encinas, i Aitor Sánchez.
També: Oriol Morato, Marc Torres i Marc Cintas.

RCD Espanyol: Angel; Arnau, Joan, Soto; Dani, Adri i Kilian.
També: Alejandro (p.s.), Sergi, Julen Álvarez, Joel Toledo, Joel Bañuls, Pol i Amadou.

Àrbitre: Iban Sierra Taboada.

Gols: 0-1: Dani, m. 2; 0-2: Arnau, m.4; 0-3: Kilian, m. 13; 0-4: Amadou, m.20; 0-5: Kilian, m.35; 0-6: Julen, m.46; 0-7: Oriol Morato, (pròpia porta) m.47; 0-8: Joel Toledo, m. 56.

Incidències: Encontre corresponent a l’onzena jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Aleví, disputat el matí de dissabte al Mpal. Can Jofresa de Terrassa.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.