diumenge, 25 de novembre del 2012

VICTÒRIA CONTUNDENT A GAVÀ, DEL JUVENIL "A" (0-5)

CF Gavà: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 5


Quarta victòria consecutiva del conjunt de Sergio Piña, la que ha aconseguit aquesta tarda de dissabte a Gavà davant un dels equips que ocupa zona de descens a la classificació de la  Divisió d’Honor Juvenil. Els espanyolistes, tot i que els hi ha costat mitja hora obrir el marcador,  han aconseguit un triomf clar i rotund, i han sumat tres nous punts que li asseguren seguir una jornada més, a la segona posició amb els mateixos punts que el Girona FC.  



Fitxa tècnica:
CF Gavà: Roger, Aitor, Luca, Ruben, Sergio, Pol, Adrià, Biel, Dani, Alex Peñas i Xavi.  
Substitucions: Fran per Biel, m.55; Carlos per Xavi, m. 69; Llamas per Pol, m. 71.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Iván Romano, Eric Bertrand, Rubén Duarte, Nacho Sierra, Mamadou, Joan, Moha, Miravent i Víctor García.
Substitucions: Aitor per Iván Romano, m.66; Maxi per Eric Bertrand, m. 73; Pablo de Castro per Mamadou, m. 76; Brian per Moha, m.76.

Gols: 0-1: Mamadou, m.30; 0-2: Moha, m.48; 0-3: Víctor García, m.66; 0-4: Mamadou, m.69;  0-5: Miravent, m.76.

Àrbitre: José Francisco Pérez Bueno, de la delegació del Maresme. Cartolines grogues a  Iván, Roger, Pol, Aitor, Biel. Ha expulsat Dani per doble amonestació.

Incidències: Encontre corresponent a la tretzena jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat aquesta tarda al Municipal de Can Torelló, a Gavà.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M