diumenge, 7 de juny del 2015

EL FEMENÍ "A" SUPERA AL CF IGUALADA
I ACCEDEIX A LES SEMIFINALS DE LA COPA CATALUNYA

CF Igualada: 0 – RCD Espanyol Femení “A”: 5


Triomf clar de l’equip de José Antonio Montes davant el CF Igualada, conjunt que milita a la Segona Divisió Nacional Femenina. Un doblet de Paloma, més un doblet de Chama en el primer temps han sentenciat l’eliminatòria ja en els primers quaranta-cinc minuts. Un cinquè gol d’Ari Forment,  ha arrodonit un triomf espanyolista que serveix per superar aquesta eliminatòria de Quarts de Final, que sempre es disputa abans de cloure la temporada.   Tant les semifinals com la posterior final es jugarà ja a la nova temporada (o a finals d’agost o començaments de setembre a una seu per determinar),  i ja veurem en quina situació es troba el futbol femení del RCD Espanyol després dels remors que envolten l’actualitat blanc-i-blava sobre el perill en la continuïtat d’aquesta secció, al menys per seguir competint al nivell que fins ara hem conegut...
       
Als altres quarts de final, el FC Levante Las Planas ha vençut 1-3 al Nou Sardenya a l’Europa, mentre que el FC Sant Pere Pescador ha guanyat a domicili 0-4 a Cornellà, al CD Fontsanta-Fatjó. Per no variar la costum, el FC Barcelona ha ajornat el seu encontre pel proper 14 de juny en el que s’enfrontarà al CE Seagull al Camp Mpal. de Badalona.

  

Fitxa tècnica:
CF Igualada: Noelia García, Elena Alert, Míriam Solías, Jéssica Pablos, Marta Cuadras, Mariona Marsal, Stefany Ferrer, Janet Mendoza, Anna Bernadi, Judit Pablos i Araceli Barroso.

RCD Espanyol: Paula, Julia, Inés, Cotado, Estibi, Yaiza, Nuria, Troyano, Chama, Paloma i Bárbara.
Suplents: Irina (p.s.), Pereira, Martina, Estella, Ari Forment, Laura i Andrea Granados.

Àrbitre: Josep Salinas Ureña, de la delegació de l’Anoia.

Gols: 0-1: Paloma, m. 26; 0-2: Paloma, m. 28; 0-3: Chama, m. 33; 0-4: Chama, m. 36; 0-5: Ari Forment, m. 75

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final de la Copa de Catalunya Femenina 2015 disputat a partit únic aquesta tarda de diumenge a l’Estadi  Les Comes d’Igualada. En el quadre perico han participat Chama, Ari Forment, Laura i Andrea Granados, jugadores del filial espanyolista.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M