divendres, 12 de juny del 2015

L'INFANTIL "B" SI SAP GUANYAR ALS PENALS.
S'ADJUDICÀ DISSABTE A VIC, EL MEMORIAL MUGOSA

FOTOS: OAR VIC.


Infantil B, campió al torneig de l’OAR Vic.

Es tan complicat per qualsevol equip de Can Perico obtenir un triomf en una eliminatòria – i ja no diguem en una final – a la tanda de penals, que dissabte passat quan el conjunt infantil de primer any entrenat per Toni Velamazán va aconseguir tant “complicada” fita adjudicant-se la gran final del 11è Memorial  Mn. Jaume Mugosa des del punt dels onze metres, necessità d’una maratoniana sèrie de llançaments per endur-se el triomf. El torneig porta el nom del fundador del club OAR Vic (Obra Atlética Recreativa), fundat el 1957 per Mossèn Jaume Mugosa.

A la final va arribar-hi la UE Cornellà (qui també havia perdut la final en l’anterior edició davant la Damm) i el RCD Espanyol. Al cloure el temps reglamentari amb el marcador igualat, van ser necessaris fins a 8 penals per equip, fins que s’alçà el quadre perico amb el triomf final.

En el torneig - per infantils de primer any, es a dir, jugadors nascuts en 2002 - havien participat al marge dels dos finalistes, la Damm CF, UE Figueres, Girona FC, CE Santes Creus, At. Segre i l’amfitrió OAR Vic. Al matí es jugà - la fase prèvia de grups en la que l’equip perico s’enfrontà al Girona, Damm i CE Santes Creus , i a la tarda els quarts de final, semifinals, i la final. Els partits es jugaren a l’Estadi Torras i Bages de la capital de l’Osona.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M