dijous, 11 de juny del 2015

L'INFANTIL "A" GUANYA 3-1 A LA DAMM
I JUGARÀ LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

RCD Espanyol Infantil "A": 3 - CF Damm: 1

El RCD Espanyol disputarà dissabte la gran final en categoria Infantil, després que el conjunt entrenat per Pol García Calduch obtingués aquest vespre la classificació en derrotar per 3-1 al CF Damm. A l’altre semifinal el FC Barcelona va derrotar clarament (4-0) al Girona FC i serà el rival dels espanyolistes a Martorell.

El primer temps s’ha desenvolupat sota la pluja. Després d’un inicial petit ensurt en l’àrea espanyolista, ha sigut el quadre perico qui ha disposat de la primera gran oportunitat del partit. Uns minuts després, Reda roba la cartera a un defensor vermell, i no perdona davant Alex Ruíz anotant el primer gol dels blanc-i-blaus. Els locals controlaren perfectament la situació durant un primer temps en el que no hi hagué gaires oportunitats i en el que els dos equips lluitaren per fer-se amb la zona ampla del terreny de joc, lluitant contra els elements.

Quan s’arribava al final del primer temps, passada en profunditat a l’espai per Jofre qui controla la pilota, avança i encarant al meta cerveser, el bat amb un remat ras ajustat al pal dret. Era el 2-0 que posava l’eliminatòria coll avall.

El segon temps s’iniciava amb una primera ocasió per Nico amb una mitja volta i llançament que sortí un parell de pams per sobre el travesser. No obstant, fou el quadre cerveser qui aconseguí reduir distàncies en el marcador i posant altre cop l’emoció amb l’exigua renda favorable als espanyolistes de 2-1. Fou en una jugada ràpida en la que Nil Garrido s’escapà i acabà batent a Ángel Fortuño.

Minuts d’inseguretat en zona defensiva dels espanyolistes. La Damm esperonada pel gol que els tornava a ficar en el partit dugué perill en ràpids contracops. En una pèrdua en zona defensiva a punt estigué a punt de crear-li seriosos problemes però s’ha refet Sanchís i ha impedit la resolució de la jugada per part del jugador cerveser. Ha pogut sentenciar l’Espanyol després d’una gran passada de Reda per Jofre; el remat del 7 espanyolista s’ha estavellat al cos del porter quan estava en immillorable posició.

A manca d’un quart pel final, la Damm ha tingut per dues vegades el gol de l’empat. Primerament quan s’ha escapat per velocitat Torrodà i el seu remat en l’un conta un l’ha rebutjat el meta Ángel. Molt més clara encara a onze minuts per la conclusió quan la Damm ho ha tingut en safata de plata. Remat a boca de canó que toca lo just Ángel i la pilota mansament no entra i en el segon pal, tot sol remata a plaer un davanter visitant estavellant la pilota al pal esquerre de la porteria espanyolista.

A quatre minuts del final, s’ha produït una més de les substitucions de l’equip perico. Ha ingressat al terreny de joc Pau Sánchez. Quan el menut extrem espanyolista encara no duia ni tan sols vint segons sobre la gespa, li cau una pilota mal refusada per la cobertura cervesera i engalta un potent tret que tocant la pilota en la part interior del travesser, s’allotja dins la porteria suposant el definitiu 3-1 amb el que s’arribaria a la fi dels setanta minuts.  En els darrers minuts ha tingut lloc l’expulsió del tècnic espanyolista i en temps d’afegit en un ràpid contraatac perico conduït per Arnau, aquest ha ficat la bola en profunditat per la incorporació de Jofre qui en el mà a mà amb el porter ha rematat estavellant la pilota al cos del meta cerveser.

RCD Espanyol: Juanvi, Sergi Benítez, Bañuls, Sanchís, Casta, Alejandro, Jofre, Arnau, Maxím, Nico, i Reda.
Substitucions: Ángel per Juanvi, m. 36; Julen per Sergi Benítez; Aitor per Maxím, m. 55; Domingo per Sanchís, m. 64; Pau Sánchez per Reda, m.66.

CF Damm: Alex Ruíz, Iker Santarén, Mika Marmol, Joan Rubio, Antonio Bioque, Sergi Espinosa, Gerard López, Nil Garrido, Martí Torrodà, Cristopher Lascano i Sergi Mendiola.
Suplents: Joan Garcia, Jonathan Gerbolés, Marcos Garrido, Ot Serrano i Eric-Mesfin.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, de la delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues als locals Casta, m. 21, Reda, m. 57; Jofre, m. 68 i als visitants Martí Torrodà, m. 12 i Alex Gomar, m.37. Cartolina groga primer (57’) i posteriorment vermella (m.68) al tècnic espanyolista Pol García Calduch.

Gols: 1-0: Reda, m. 9; 2-0: Jofre, m. 33; 2-1: Nil, m.42; 3-1: Pau Sánchez, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la Semifinal del Campionat de Catalunya en categoria Infantil, disputat aquest vespre al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La pluja ha fet acte de presència durant tot el primer temps del partit. En les files del conjunt cerveser, Ot Serrano, jugador que havia militat al futbol base del RCD Espanyol fins el passat novembre.