dimarts, 9 de juny del 2015

EL SABADELL NO DONA OPCIÓ,
I GOLEJA A LES BENJAMINES ESPANYOLISTES

CE Sabadell: 8 – RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 2

L’Espanyol no va pogué obtenir en futbol base femení, el tercer finalista en aquests propers Campionats de Catalunya després del Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví. En categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí, el conjunt d’Alex Gassó que ja havia perdut a l’anada de les semifinals davant el CE Sabadell per 2-6 a la Dani Jarque, va tornar a perdre – contundentment – davant les arlequinades per 2-8 en un partit en el que fins el tercer quart no es va desequilibrà en favor de les locals després d’uns dos primers quarts molt igualats en el marcador.

La final la jugaran en aquesta categoria el CE Sabadell i el Sant Gabriel, ambdós primers classificats a la lliga regular.  Aquesta eliminació del RCD Espanyol trenca amb 4 finals consecutives entre el Sant Gabriel i l’equip perico.  
  

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Marta Roldán, Ariadna Membrives, Fiona Espada, Gisela San Emeterio, Meritxell Mena, Bet Juncosa i Alba Alcaráz.
També: Marta Jiménez, Anna Sánchez i Sofia Jimeno.

RCD Espanyol: Irune Prats, Laura Mas, Claudia Gómez, Jannet Rodríguez, Carla Llanes, Ainoa Moreno i Claudia Montero.
També: Lara Collado, Rosario Berman, Berta Egea, Mireia Andrés, Alba Martínez, Eva Félix i Iris González.

Àrbitre: Juan Manuel Moro Díaz, de la delegació  de Sabadell.

Gols: 1-0: Alba Alcaráz, m. 2; 1-1: Laura Mas, m. 23; 2-1: Anna Sánchez, m. 26; 2-2: Alba Martínez, m. 27; 3-2: Ariadna Membrives, m.32; 4-1: Bet Juncosa, m. 34; 5-2: Alba Alcaráz, m. 37; 6-2: Fiona Espada, m. 38; 7-2: Meritxell Mena, m. 48; 8-2: Anna Sánchez, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya en categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení, disputat el matí del passat diumenge al Poliesportiu Olimpya de Sabadell.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M