dimarts, 9 de juny del 2015

L'ESPANYOL VENÇ A LA P. BLANC BLAVA DE LA ROCA
I JUGARÀ LA FINAL EN CATEGORIA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA

RCD Espanyol Infantil-Aleví: 3 – Penya Blanc Blava La Roca: 1

Disputada semifinal des del primer minut al darrer entre els equips del RCD Espanyol (segon del grup primer a la lliga regular i federativament amb el nom d'Infantil B) i la Penya Blanc Blava La Roca (primer del grup segon a la lliga regular). El conjunt espanyolista havia esgarrapat un important empat a un gol en el partit d’anada disputat el cap de setmana anterior a la ciutat vallesana que posava l’eliminatòria un xic al seu favor pendent del partit de tornada a la Dani Jarque.

Tot i que s’avançà en el marcador el RCD Espanyol als inicis del partit mitjançant Sara Extremera, abans de cloure el primer quart de partit les vallesanes igualaren el partit i empataren també l’eliminatòria.   Aquesta es posà del cantó local tres minuts abans de finalitzar el tercer quart quan Julia Maillo situà en el marcador el 2-1, per sentenciar finalment Judith Viñas a manca de 10 minuts pel final del partit.  

En aquests encreuaments de semifinals l’equip de Rubén Rodríguez era qui ho tenia més complicat en enfrontar-se un segon contra un primer, mentre que l’altre finalista, el FC Barcelona s’ha passejat davant el campió del grup gironi, el feble UE Cabanes que ha encaixat a mans de les blaugranes un escandalós 1-24 en el còmput global de l’eliminatòria.

La final doncs, es jugarà entre espanyolistes i culers, el proper dissabte 13 de juny al Complex Esportiu Torrent de Llops, (Martorell), a partir de les 13:00h.   
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Argelaget, Enma Ramírez, Sara Extremera, Alba Fernández, Anna Fusté, Judith Viñas, i Alejandra Gràcia.
També: Cora Pérez (p.s.), Nerea Chaves, Julia Maillo, Irene Corral, Mar Serracanta, i Jésica Guillén.

Penya Blanc Blava La Roca: Natàlia García, Neus Junca, Elena González, Marta Vilarrasa, Laia Boter, Judit Xiyue i Paula Rosales.
També: Marina Jover, Andrea Bernes, Sandra Sánchez, Laura Pachecomees, Emma Loughman i Mariona Montolio.

Àrbitre: Anna Toneu Domenech, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga a la local Judith Viñas, m. 24.

Gols: 1-0: Sara Extremera, m. 5; 1-1: Paula Rosales, m.13; 2-1: Emma Ramírez, m. 51; 3-1: Judith Viñas, m. 62.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil-Aleví Femení, disputat el matí del passat diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.       





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M