dilluns, 8 de juny del 2015

EL JUVENIL "A" FEMENÍ S'ENSORRA
EN EL SEGON TEMPS, EN LA FINAL DAVANT FCB

FC Barcelona: 4  - RCD Espanyol Juvenil “A” Femení: 0

Només el primer temps va pogué resistir l’equip de Joan Bacardit davant el FC Barcelona que ha tornat a fer doblet en aquesta categoria després que la passada temporada el Sant Gabriel li barrés el pas en la final. Aquest encontre disputat diumenge al Mpal. La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts era la primera de les finals que es disputaran fins el proper diumenge dels Campionats de Catalunya de futbol base masculí i femení.

El quadre blanc-i-blau que havia aconseguit el passi a la final gràcies a un gol en el tram final  en la semifinal davant l’At. Vilafranca, plantà cara a les barcelonistes en els primers quaranta minuts de joc arribant-se al descans amb l’empat a zero inicial.  

Però en el segon període, als tres minuts de la represa, el Barcelona prenia avantatja en la final després que Candela amb un xut ras batés a la meta espanyolista. L’equip espanyolista es vingué avall en encaixar dos gols pràcticament consecutius (2-0 m.55 d’un llunyà llançament,  i el 3-0 tan sols un minut després, m.56) que deixaren la final totalment sentenciada. En els darrers instants les culers establiren el resultat final de 4-0 amb un remat des de fora de l’àrea, resultat que torna a deixar a les espanyolistes sense títol en aquesta categoria juvenil-cadet femenina, a trenta-set minuts de la glòria.    I segueix també la maledicció en els derbis d’aquesta categoria en les que el conjunt blanc-i-blau està totalment negat davant les culers.  
  
.
Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Gemma Font, Berta Pujades, Anna Torrodà, Laia Aleixandri, Ona Batlle, Paula Fernández, Laia Muñoz, Laura Martínez, Carla Niubó, Maria Llompart i Elena Benítez.
Suplents: Judith González (p.s.), Sandra Carrasco, Paula Navas, Mireia Carrasco, Andrea Martínez, Candela Andújar i Maria Benedicto.

RCD Espanyol: Laura, Nerea, Helena, Julia, Marina, Ivet, Judith, Sara Ismael, Carla, Naomí, i Cristina.
Suplents: Ari Sáez (p.s.), Irene, Marta Molina, Ainoa, Ari Cat i Pauli.

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley de la delegació de Barcelona, assistida en bandes per Lorena Collado Fornas i Lorena Padillo Martín. Cartolina groga a la jugadora espanyolista Nerea, m. 39.

Gols: 1-0: Candela Andújar, m. 43; 2-0: Paula Fernández m. 55; 3-0: Andrea Martínez, m. 56; 4-0: Paula  Fernández, m. 78.

Incidències: Encontre corresponent a la final del campionat de  Catalunya Juvenil-Cadet Femení, disputat el matí d’ahir diumenge, al Mpal. La Guàrdia de Sant Vicens dels Horts. L’encontre es jugà tot just abans de la disputa de la Final Amateur de futbol que el CD Morell guanyà al CE Júpiter (2-0).  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M