dilluns, 8 de juny del 2015

TREBALLAT TRIOMF DEL JUVENIL "B".
ELS DE ROBERT CUESTA JUGARAN LA GRAN FINAL

RCD Espanyol Juvenil: 2 -  CE Manresa: 0

A la final !!!

El conjunt de Robert Cuesta, reforçat amb els jugadors del Juvenil A Chus, Lluis, Alex López, Campu, Oscar Melendo i Sarmiento, derrotà al CE Manresa (equip campió del grup tercer de Preferent Juvenil i botxí del Girona FC a quarts de final) en l’encontre de semifinals del Campionat de Catalunya disputat ahir migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  Els del Bages, conjunt clarament destacat al seu grup de Preferent, van assolir l’ascens per jugar la propera temporada a la Lliga Nacional Juvenil.

Davant l’equip perico van plantar cara la primera part en la que els blanc-i-blaus no van fer un bon joc i no van pogué amb el sòlid equip manresà que aconseguí arribar al descans amb l’inicial empat a zero. Fou en el segon temps, després de la sortida tant de Puado com Adrián Rivas, quan l’equip perico començà a funcionar i a disposar de molt clares ocasions de gol de les que va saber transformar-ne un parell mitjançant Campu als deu minuts de la represa, i en la recta final del partit Adrián Rivas sentencià una treballat triomf d’una eliminatòria disputada a partit únic.

Després de desfer-se de dos rivals de Preferent (Cambrils Unió a domicili i Manresa a la Dani Jarque), el quadre espanyolista ha obtingut el passi a la gran final del Campionat de Catalunya. L’altre semifinal – d’on sortirà el rival dels blanc-i-blaus – es va ajornar i es disputarà el proper dimecres al Mpal. Feliu i Codina d’Horta entre la Damm CF i el FC Barcelona.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Chus, Pipa, Pedrosa, Jaume, Lluis, Alex Lopez, Campu, Martí, Enri, Melendo i Sarmiento.
També: Puado i Adrián Rivas, m.46, Joel, Alex Bermejo i Manchón. Altre suplent: Edu Frías.

CE Manresa: Juan, Nil, Alex, Ángel, Valentín, Agustí, Sergi Enrique, Ferran, Mikia, Rugi i Arnau.
Suplents: Marcel, Daniel (p.s.), Raul, Gerard, Álvaro, Gil i Marc.

Àrbitre: David Barón Ajenjo, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Antonio Bravo Minero i José Unai García Urbaneja.  

Gols: 1-0: Campu, m. 55; 2-0: Adrián Rivas, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a les semifinals del Campionat de Catalunya de Juvenils, disputat ahir migdia al camp 3r de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb cel seré i temperatura força elevada, plenament estiuenca. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M