dijous, 11 de juny del 2015

SENTIMENT PERICO DONA SUPORT
A LA FCPE I AL FUTBOL FEMENÍ

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol va emetre ahir un comunicat al voltant de la crisi del futbol femení i les noticies aparegudes en premsa respecte a que es quedi sense pressupost com una secció totalment amateur.  


Sentiment Perico recolza aquest comunicat i fa costat a la FCPE en els seus anhels instant al Consell d’Administració per que cerqui altres vies que evitin tal despropòsit. Sentiment Perico respecte aquest tema considera que cent mil o dos-cents mil euros no salven a l’entitat de res ni ens fan sortir de pobres. Per retallar i aconseguir aquestes minses quantitats segur es trobaran d'altres llocs molt més improductius que una secció que ens ha donat títols i moltes alegries a una sacrificada i poc il·lusionada afició.   




Cornellà de Llobregat, 10 de juny de 2015

Davant les informacions aparegudes en les quals s’anuncia una retallada molt important del pressupost del futbol femení del RCD Espanyol, fins al punt de convertir en amateur la secció, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol vol donar suport i es vol solidaritzar amb el futbol femení del RCD Espanyol. Som conscients de la complexa i delicada situació econòmica per la qual travessa el RCD Espanyol i entenem que són moments durs en què cal prendre decisions difícils, però demanem al Consell d’Administració del RCD Espanyol que explori altres vies, com per exemple l’esponsorització de la secció, per tal de preservar i mantenir viva amb les màximes garanties aquesta secció, que tantes alegries ens ha brindat i tant d’orgull ens ha generat al llarg de la seva llarga vida. La història i el compromís de les persones que en formen part mereixen intentar superar aquesta situació i poder gaudir d’un equip femení a l’alçada de la més que centenària història del RCD Espanyol.
Així mateix, demanem a les penyes i a tots els penyistes el seu suport al futbol femení per intentar superar aquesta delicada situació.

Visca l’Espanyol!

Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M