dijous, 11 de juny del 2015

PERARNAU, RENOVAT


Foto d’arxiu: Oscar Perarnau i Jordi Lardín, les dues persones amb els que s’ha d’edificar esportivament el present i futur de l’entitat. 

Finalment s’ha acabat amb final feliç un dels fulletons que més s’han fet pregar en les darreres setmanes a Can Perico. La renovació d’Oscar Perarnau al front de la Direcció Esportiva del RCD Espanyol.

Oscar Perarnau i Figueras (Sant Andreu de Llavaneres, 02/12/1974) ha arribat a un acord amb el RCD Espanyol per renovar el seu contracte de director esportiu fins al 30 de juny de 2018. Perarrnau exerceix en el càrrec després que fos anomenat al desembre de 2012 amb l’arribada de Joan Collet a la presidència de l’entitat en substitució de Ramon Planes qui abandonà el club espanyolista després de la destitució de Mauricio Pochettino.  

Iniciat a l'EF Llavaneres, Perarnau acumulà un ampli currículum com a tècnic en el futbol base espanyolista abans d’arribar al màxim càrrec esportiu de l’entitat.  Va arribar a l'entitat en la temporada 1997-1998 i, des d'aleshores, ha dirigit a diversos equips del futbol base (Aleví B, Infantil B, Infantil A, Juvenil B, Juvenil A i Espanyol B en dues etapes). 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M