dimecres, 10 de juny del 2015

MARTORELL, TORNARÀ
A SER LA SEU DEL FUTBOL BASE CATALÀ.

Ahir tingué lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell la presentació oficial de la VI Festa del Futbol Català. Organitzada per la FCF tindrà lloc durant els dies 12, 13 i 14 de juny a Martorell.

Des de la temporada 2009-2010, la FCF organitza la Festa del Futbol Català, que agrupa les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol Base i les de la Copa Catalunya de futbol sala base durant un cap de setmana,  i en una mateixa seu.

La primera Festa del Futbol Català va tenir lloc l’any 2010 a Igualada, jugant-se els partits de futbol a l’Estadi Les Comes. L’any 2011 es celebrà a Montcada i Reixac tenint lloc els partits de futbol al Nou Mpal. de la Ferreria i els partits de futbol sala al Pavelló Miquel Poblet. En 2012, la III Festa del Futbol Català tingué lloc a Martorell, idèntic escenari on tornarà a dur-se a terme aquest cap de setmana.  En 2013, Vilanova i la Geltrú fou la seu designada celebrant-se els partits als Camps dels Alumnes Obrers i al Pavelló del Complex Esportiu del Garraf. 2014 tingué com a seu l’estadi de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat i al Pavelló Andrey Xepkin.    
Els partits de futbol es concentraran al Complex Esportiu Torrent de Llops, mentre que els de futbol sala tindran lloc al Pavelló Municipal.

L’Espanyol participarà a les fases prèvies alevins i benjamins, jugarà la final Infantil-Aleví Femenina i la final Juvenil. Del resultat d’aquestes fases prèvies d’alevins i benjamins dependrà que pugui o no disputar les finals en aquesta categoria el proper diumenge.   Del resultat del partit de semifinals cadets  Espanyol – UE Cornella d’aquest vespre a la Dani Jarque (20:15h.) i de demà dijous (semifinals en categoria Infantil) Espanyol-Damm (19:30h.) dependrà que també pugui o no jugar dissabte les finals de Cadets i d’Infantils.   







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M