diumenge, 7 de juny del 2015

LA MANIGUA CELEBRA ELS SEUS 60 ANYS.


















(Hotel Hesperia del Mar, Barcelona: Josep Maria)

A l’Hotel Hesperia Mar de Barcelona, gairebé a dos quarts de tres de la tarda d'avui diumenge, ha tingut lloc el dinar de germanor del 60è aniversari de la GPE Manigua. Amb la presència del President del RCD Espanyol Joan Collet, de l’Adjunta a la Presidència, Anna Maria Fusté (qui s'ha incorporat posteriorment després d’haver estat present a l’Estadi del RCDE a les finals de la DNC), els executius Jaume Martínez (Coordinador del Club amb les Penyes) i Xavier Giménez (que ha sigut l’encarregat de conduït l’acte). Per part de la Agrupació de Veterans, ha estat present el seu President, Rafa Marañón, així com Alberto Ariza al capdavant de la Federació Catalana de Penyes del RCDE. La GPE Manigua ha estat encapçalada pel seu President Daniel Bosch, recolzat per la integritat de la seva junta directiva. A l’acte també hi ha estat presents els dos Presidents de l’entitat que el van precedir en el càrrec, els expresidents Jordi Llopis i Martin Cañadas.     

En primer lloc han rebut l’aplaudiment i el reconeixement dels presents l’equip campió de la Penya, el Benjamí “A” que ha obtingut el títol de lliga en la present temporada. Posteriorment les penyes presents han rebut un record de tant històrica efemèride dins el moviment penyístic. Un cop més ha estat present l’editorial 23 Perico amb Sergio Fidalgo al capdavant, i Domènec Gómez.

Les ambaixades periques presents han sigut: Els Incansables, P. Blanc Blava de Martorell, Penya Espanyolista de Cornellà, P. Espanyolista de Mataró (qui organitzarà el proper cap de setmana l’Aplec de Penyes del RCDE), la P. Blanc Blava d’Olost i Comarca, Sarria Nord, Pericos de Vilassar, Pericos de Montmeló, P. Blanc Blava La Garriga, P. Espanyolista d’Esplugues, P. Blanc Blava de Sabadell, Pericos Moteros, Pericos de Riudecanyes, P. Blanc Blava de Masnou, Alella i Teià.  Gairebé s’ha arribat al centenar i mig d’assistents.  

Durant el dinar com ve sent tradicional als sopars de Nadal d’aquesta ambaixada perica, s’ha passat un DVD dels moments mes emotius d’aquesta penya immortalitzats amb la bona tasca sempre del seu autor Jordi Llopis.   Als presents se’ls hi ha fet lliurament d’un segell de correus de curs legal commemoratiu d’aquest 60è aniversari i una xapa també acreditativa d’aquest esdeveniment. Després de gaudir del bon àpat, ha arribat el moment emotiu del pastís commemoratiu. Sonant les notes del himne de la GPE Manigua, cantat per l’interpret Belén - que ha amenitzat amb cançons el tram final de l’acte- , s’ha procedit a l’acte simbòlic del tall del pastís amb els Presidents Collet, Ariza, Dani Bosch, Rafa Marañón i Belén.

Després, moment més emotiu que mai amb els parlaments de rigor. Ha iniciat protocol·làriament els discursos el President de la GPE Manigua Dani Bosch, posteriorment Alberto Ariza i finalment el President Joan Collet, qui ha manifestat que els seus millors moments com a espanyolista a nivell de soci els ha viscut de jove quan anava al Gol Sud del mític Sarrià amb la Manigua.  Llavors han tingut lloc els lliuraments de plaques commemoratives tant de la FCPE com del RCD Espanyol lliurades a Dani Bosch per part d’Ariza i Collet. El tradicional sorteig de regals habituals en aquest tipus d’actes penyístics.        

Després torn pel espectacle, amb l’actuació d’Adrià Ridao oferint els seus monòlegs, i l’actuació musical de DJ Iván (Induma Events). També s’ha comptat amb la presència d’un caricaturista, Víctor.  L’artista ha fet un quadre durant el transcurs de l’acte, que ha reflectit aquest 60è aniversari i 40è aniversari de futbol base federat de l’entitat.    El President del RCD Espanyol ha signat amb paciència a quants han volgut, i en primer lloc  als nens del Benjamí  manigüero que s’han endut un bon record.     

I al final, com sempre els típics “corrillos” en els que no ha faltat les típiques xerrades (off the record) amb els que hem estat fins el final. Temes al nostre club per parlar, no en falten i més en aquests moments en que el futur de l'entitat poc canviar de mans accionarials... Al voltants de tres quarts de set de la tarda, hem anat marxant de l’Hotel Hesperia que com sempre, ha sabut estar en tots els sentits a l’alçada que l’ocasió mereixia.  Els presents tots, hem gaudit d’un bon dia. Per que a Catalunya hi ha gent que avui ha sigut feliç després d’un nefast dissabte. El sol també  surt i brilla amb força per la GPE Manigua, pel RCD Espanyol, per les seves penyes i pels seus socis, i a nosaltres ningú absolutament ningú per malaltissos pensaments únics que imperin, ens treu l’honor i el plaer de ser diferents, mal pesi a molts. De formar part d’una meravellosa minoria.    

        







1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig tenir el plaer de gaudir d'aquest acte commemoratiu del 60è aniversari de tan emblemàtica penya. Va ser un èxit d'organització i de participació.
El dinar va estar a una gran altura com és costum a l'hotel en què es va celebrar el dinar...i a un preu molt raonable.
Enhorabona i per molts anys Manigua!!!

PRÍNCEP




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M