dimarts, 30 de novembre del 2010

DEMÀ, COPA DE CATALUNYA A SABADELL

ALBERT BLÁZQUEZ SUBSTITUEIX A JAVI LÓPEZ LESIONAT

Demà l’Espanyol disputarà la final en modalitat de triangular d’una devaluada i absurda en quant a format, Copa Catalunya a la Creu Alta de Sabadell. Una final no d’aquesta edició sinó de l’anterior. El darrer encontre del triangular, curiosament serà un FC Barcelona- CE L’Hospitalet... Sense més comentaris...

Pochettino ha convocat a 22 jugadors per aquest inoportú compromís: Cristian Álvarez, Dinu, Albert Blázquez, Chica, David García, Didac Vilà, Víctor Ruiz, Forlín, Jordi Amat, Raul Rodríguez, Duscher, Javi Márquez, Molina, Sergi Darder, Verdú, Luis García, Callejón, Dani Nieto, Sergio García, Iván Alonso, Álvaro Vázquez, i Rui Fonte.

La FCF, per acabar-ho d’arrodonir, ha designat a Gustavo Rebollo López (l’àrbitre que amb la seva actuació va decantar la final de la Superllliga Femenina en favor del Rayo Vallecano) com a col·legiat que arbitrarà la final (o sigui, el triangular) acompanyat com a jutges auxiliars assistents a José Maria Ungueti Ruiz i Juan Carlos Barranco Trejo. Farà les funcions de quart àrbitre, David Medié Jiménez.

Els horaris son:
RCD Espanyol – CE L’Hospitalet: 20:30
FC Barcelona – RCD Espanyol: 21:45
FC Barcelona – CE L’Hospitalet: 22:45




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M