diumenge, 28 de novembre del 2010

EL JUVENIL "A" CAU 0-3,
EN UN MAL PARTIT DAVANT UN BARCELONA SUPERIOR














RCD Espanyol Juvenil “A”: 0 – FC Barcelona: 3



Enfonsament del Juvenil davant un Barcelona superior

Mal partit el que l’Espanyol Juvenil “A” ha disputat aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant el líder Barcelona que amb el seu triomf ampliarà encara més la diferència entre ambdós conjunts a la classificació. En tot moment el conjunt visitant ha estat superior a un Espanyol que amb el 0-2 s’ha quedat pràcticament sense opcions ja en el primer temps. Es la tercera jornada consecutiva que l’equip de Martín Posse es queda sense perforar les porteries rivals.

No ha començat gens de bé el derbi, quan al primer minut una errada en el rebuig amb el peu d’Edgar Badía ha estat a punt de costar molt car amb un xut creuat de Rafa. El meta espanyolista s’ha refet quan uns minuts després, ha salvat el gol en una acció individual de Gerard Deulofeu (un autèntic malson per la defensa espanyolista) que després de marxar-se de dos adversaris ha xutat creuat traient amb el peu el porter espanyolista.

El Barcelona era qui més portava la iniciativa i gaudia de les úniques ocasions de perill com en una acció de l’exterior Ella que centra i tot sol Gerard remata alt, desviat, en situació immillorable.

L’única acció de perill dels de Martín Posse ha estat un xut de Sergi Darder que no ha blocat el meta barcelonista, bastant insegur en aquest tipus de jugada en el partit malgrat lo poc que l’Espanyol l’ha posat a prova.

Als vint-i-vuit minuts de joc, Rafa marca el primer gol visitant al recollir en la frontal, girar-se i deixar anar un xut creuat que s’ha allotjat ajustat al pal dret de la porteria espanyolista.

El partit ha quedat sentenciat quan l’àrbitre Raul Calle ha xiulat un discutible penal en l’entrada d’Arroyo que ha sortit al tall creuant-se i ha escombrat tocant pilota però potser també al jugador Gerard quan ja havia superat per velocitat a Carles Clerc. El màxim càstig el llença Espinosa, l’atura en primera instància el meta Edgar Badía, però per més desgràcia pels interessos blanc-i-blaus, l’esfèrica li torna a caure al jugador barcelonista que acaba marcant en la boca de gol i elevant a dos la diferència en el marcador.

Amb l’entrada del ghanès Paul Quaye per Gabi al mig del camp, l’ Espanyol ha intentat portar el pes del partit en el segon temps per reduir diferències o al menys intentar-ho, però la superioritat del Barcelona enfortida pel resultat favorable ha estat evident i encara acabaria incrementant l’avantatge amb un tercer gol.

Una de les poques ocasions espanyolistes clares de gol ha arribat passat el primer quart d’hora del segon període, quan una centrada d’Arroyo ha estat rematada de cap per Eric, fora a l’esquerra de Jesús. Del possible 1-2 hem passat ràpidament al 0-3 quan Rafa ha culminat en la boca de gol una bona assistència de Gerard des de l’esquerra de l’atac visitant batent per tercera ocasió al meta espanyolista.

Bona part del públic present a la Ciutat Esportiva ha començat a abandonar les instal•lacions de Sadrià quan encara mancaven més de vint minuts de joc més l’afegit. Senyal simptomàtica de les nul•les esperances que el conjunt de Martín Posse ha transmès al llarg del partit i que s’ha vist confirmades de ple amb els gols blaugranes.

Encara hagués pogut el FC Barcelona incrementar el marcador amb una rematada de Gerard Deulofeu que ha sortit fregant el pal esquer, fora.
En els darrers instants, Kilian Grant ha tingut el gol en les seves botes, però la manca de concentració en el joc del davanter perico ha fet que quan Jesús per alt no ha blocat l’esfèrica (una més), i la pilota li hagi caigut a mig metre dels seus peus i a metre i mig de la línia de gol, s’hagués tombat just en el mateix moment donat per feta l’aturada del porter blaugrana en comptes d’estar pendent per seguir la jugada i esperar una possible errada.

Amb tot, i tenint en compte lo molt que ha influït el dubtós penal assenyalat, cal reconèixer que el FC Barcelona ha sigut per ocasions, gols i joc, just vencedor d’aquest derbi davant un Espanyol del que s’esperava molt més, malgrat la diferència de pressupost entre el futbol base d'ambdós conjunts.





Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Arroyo, Héctor, Clerc, Blanchart, Pau, Gabi, Darder, Thievy, Pirulo i Gil.
Substitucions: Paul per Gabi, m. 46 Eric per Theivy, m.58; Rios per Arroyo, m. 77; Kilian per Gil, m.79.

FC Barcelona: Jesús, Edu, S.Gómez. O. Rosell, Ballús, Gustavo, Gerard, Maso, Rafa, Espinosa, i Ella.
Substitucions: Ernesto per Ella, m. 73; Palau per Rafa, m. 78; Mauro per Gerard, m. 85.

Àrbitre: Raul Calle Martínez, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha amonestat amb cartolina groga a Theivy, m. 21 per part local i a S. Gómez per part visitant, en el minut 57.

Gols: 0-1: Rafa, m. 28; 0-2: Espinosa; 0-3: Rafa, m. 52.

Incidències: Bona entrada la registrada en la Ciutat Esportiva de Sadrià, per veure un derbi de Divisió d’Honor Juvenil que ha defraudat profundament a la parròquia espanyolista que s’ha donat cita en el camp 1er. Matí assolellat, temperatura freda a l’ombra.



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

33

13

10

3

0

40

13

2

R.C.D. ESPANYOL

29

13

9

2

2

28

10

3

C.F. DAMM

29

13

9

2

2

30

17

4

U.D. CORNELLÀ

24

13

7

3

3

28

16

5

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

23

13

6

5

2

14

10

6

R.C.D. MALLORCA

20

13

6

2

5

23

17

7

U.E. LLEIDA

19

13

5

4

4

16

15

8

GIRONA F.C.

16

13

5

1

7

15

20

9

C.F. BADALONA

15

13

3

6

4

19

19

10

JUVENTUD SALLISTA

13

13

2

7

4

17

20

11

C.D. SAN FRANCISCO

13

13

3

4

6

11

16

12

U.D. At. GRAMANET

13

13

4

1

8

20

26

13

A.E.C. MANLLEU

13

13

3

4

6

18

32

14

S.D. HUESCA

12

13

3

3

7

14

29

15

U.D. POBLENSE

9

13

2

3

8

16

28

16

C.E. L'HOSPITALET

4

13

0

4

9

9

30



5 comentaris:

Anònim ha dit...

es veritat que el barça ha estat avui superior pero voldria destacar el gran partit per la seva calitat, la seva entrega i el seu compromis a sergi dader, tal vegada el millor nanu que tenim a dia d'avui al nostre planter, i donar-li l'enhorabona per la seva renovacio, segur que ben aviat ho veurem al primer equip

Josep Maria ha dit...

Estic d'acord en que Sergi Darder és un dels millors jugadors i amb més projecció. PErò, quan falla el col·lectiu, quan un equip juga malament en un encontre, és més difícil poder destacar o com es sol dir, "salvarse de la quema".
Vindran partits millors, segur...
Salutacions

Anònim ha dit...

Que el barcelona nos dio un baño estoy completamente de acuerdo, la renovación también, lo otro que pones pide la cinta del partido y observa.

Anònim ha dit...

YO TAMBIEN ESTABA EN EL PARTIDO Y ESTOY COMPLETAMENTE DEACUERDO EN QUE EL BARCELONA NOS DIO UN BAÑO Y TAMBIEN QUE DARDER FUE EL UNICO SIN SER SU MEJOR PARTIDO QUE DIO LA CARA Y MANTUVO EL TIPO, PERO EN FIN CADA UNO VE EL FUTBOL A SU MANERA Y HAY QUE RESPETAR TODAS LAS OPINIONES, FORÇA ESPAÑOL SIEMPRE

Anònim ha dit...

yo tambien fui a ver el partido y teneis razon que el barça dio un baño pero a mi darder no me parecio el unico en dar la cara habia el lateral derecho nuestro que lucho contra delofeu bastante y el chico de color en medio tambien lucho mucho el rato que jugo




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M