dimarts, 30 de novembre del 2010

MULA DONA EL TRIOMF AL CADET "B"
MARCANT EN ELS DARRERS MINUTS DE CADA PART











RCD Espanyol Cadet “B”: 2 – C.F. At. Vallès: 1



Remuntada en un fluix partit

Treballat triomf el que va assolir dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant un conjunt, el modest Atlètic Vallès que va creure en les seves possibilitats, va lluitar defensant-se amb ungles i dents controlant perfectament l’encontre desprès d’anotar el primer gol en un ràpid contracop en el minut cinc de partit, però que va veure com en els dos finals de cada una dels dos períodes, l’Espanyol marcava mitjançant Mula, els gols que capgiraren el marcador.

No va fer un bon partit l’Espanyol. Li va costar molt arribar amb perill en el primer temps a l’àrea visitant, i per a més inri, els de Granollers van culminar un perfecte contracop amb una molt bonica vaselina que va superar al meta espanyolista David Pedro.

La rèplica al gol visitant va ser quatre minuts desprès (9’), quan Patrick engalta un potent tret que s‘estavella al pal esquer de la porteria vallesana. Seria la millor ocasió espanyolista en aquest fluix primer temps al marge del gol que posteriorment marcaria el conjunt de Juanma Pons.

Per que els espanyolistes dominarien el mig del camp, i intentarien arribar a l’àrea contraria, però l’Atlètic Vallès va amuntegar molts jugadors en la part de darrera i línia de tres quarts i davant un Espanyol molt espès, li va costar molt crear ocasions de gol.
Quan ja s’exhauria el temps en aquest primer període, una centrada a càrrec de Lauren acaba sent rematada de cap perfectament per Mula, establint les taules en el marcador.

Una errada a l’hora de blocar David Pedro un llançament visitant, va estar a punt de costar molt car, quan un davanter vallesà va tenir en les seves botes el segon gol, que finalment no va saber aprofitar.

El segon temps, l’Espanyol va millorar el seu joc i va posar setge des d’un bon principi a la porteria dels de Granollers. Diverses ocasions pels locals, com un xut de Sandro, blocat pel porter, o un remat creuat a la dreta de Marc Roca, o dos potents rematades de Ivan Écija que va sortir fora la primera i la segona va ser blocada pel porter visitant que en el segon temps va ser el millor jugador del seu equip.

Un servei de cantonada executat per Ivan, supera al meta visitant per alt, però no troba rematador al segon pal, passejant-se l’esfèrica. Mula ho intenta amb una bona volea que surt per sobre el travesser.

A tres minuts del final del partit, el propi Mula, en jugada individual supera fins a tres adversaris des de banda fins el centre i des de la frontal abans que li entri un quart defensor, deixa anar un autèntic obús que acaba significant el gol del triomf espanyolista.


RCD Espanyol: David Pedro, Pablo, Genís, Lluis, Cristian, Patrick, Lauren, Sandro, Mula, Ivan, i Marc Roca. En el segon temps, Samuel, Adriàn Ribas, i Gregorio.

Gols: 0-1, m. 5; 1-1: Mula, m. 38; 2-1: Mula, m. 77.

Incidències: Encontre corresponent a la vuitena jornada de Preferent Cadet, grup 4rt. disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer, la tarda de dissabte. El segon temps del partit es va disputar amb il•luminació artificial.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M