GRAN PARTIT DEL INFANTIL "A",
DAVANT EL TERCER, EL SANT ANDREU

(Narcís Sala, Sant Andreu: Josep Maria)

UE Sant Andreu: 0 - RCD Espanyol Infantil “A”: 6

Triomf del conjunt de Dani Fernández davant un conjunt que ocupava la tercera posició del grup segon de Primera Divisió d’Infantils. Els quatribarrats a bon segur haguessin ofert molta més oposició de la mostrada de no haver-se trobat a les primeres de canvi amb un gol a la primera jugada de perill del partit que va donar molta tranquil•litat als espanyolistes i que van sentenciar als deu minuts amb un segon gol que va encarrilar la golejada.

L’Espanyol als dos minuts de joc es va avançar en una ràpida jugada en la que una passada de Manchón a l’espai per la pujada de Joel serveix per que aquest col•loqui un precís centre que dins l’àrea petita Juan Ezomo converteix en el primer gol del partit.

La UE Sant Andreu va gaudir del gol de l’empat als cinc minuts de joc mitjançant el seu davanter centre, però el seu xut creuat li va sortir lleugerament desviat.
En canvi, l’Espanyol si que va encertar als deu minuts quan Cano intenta penetrar, perd l’esfèrica dins l’àrea al intentar retallar, continua pressionant al defensor i la lluita li serveix per ficar la bota lo just per que la pilota li arribi a Juan Ezomo que de nou es troba al lloc just, molt oportú, per fer el segon al rematar a plaer.

El Sant Andreu tindrà en els següents moments del primer quart, l’ocasió de reduir diferències en el marcador, altre cop mitjançant el dorsal 9, però el meta espanyolista Agustí ho evita amb una gran intervenció rebutjant.

En el segon quart, l’Espanyol continua buscant amb insistència ampliar l’avantatge. Primer serà Juan Ezomo qui ho intentarà amb un xut que se’n va per sobre el travesser, i més tard serà Aaron (en la banda contraria, la dreta) qui colpejarà un llançament de lliure directe creuat que significarà el tercer gol espanyolista.

En aquesta fase de partit, l’Espanyol aixeca un xic el peu de l’accelerador i el domini passarà a mans del Sant Andreu que disposarà d’alguna ocasió com un xut del dorsal 11 que acabarà amb gol però serà anul•lat per posició anti-reglamentària. També l’Espanyol gaudirà d’alguna clara ocasió per augmentar aquest 0-3 amb el que s’ha arriba al descans, concretament en acció entre Juan i Polaco.

En el tercer quart, més del mateix: L’Espanyol intentant ampliar el resultat, dominant el partit i el marcador. Ezomo té l’ocasió d’aconseguir el hat trick, però ho evita primerament el meta local amb una gran intervenció. Però, Ezomo, aconseguirà uns minuts desprès anotar el seu tercer gol al culminar amb una rematada un pèl forçada, una jugada de tiralínies de l’atac espanyolista amb centre final de Sergi Santiesteban.

L’Espanyol ho feia bonic jugant de primera i al 63’ vam pogué assistir a la millor jugada del partit que curiosament va acabar amb una rematada de Joel colpejant al travesser i botant dins el terreny de joc a criteri del col•legiat, -bastant discutible ja que bona part (o tota) va botar travessant la línia de gol-. Una mitja volta i rematada de Javi Navarro va ser rebutjada pel porter local.

Polaco va tenir en el començament del darrer període del partit una molt bona ocasió en u contra u, però el seu xut va ser massa fluix i el meta santandreuenc va rebutjar arribant abans un defensor a un possible remat de Carlos Cano. Per contra, els locals van disposar d’una bona ocasió, però el xut del dorsal 7 va ser ben blocat pel porter espanyolista. Abans dels dos darrers gols espanyolistes, una centrada xut de Sergi que va ser treta sota pals pel dorsal 2 dels locals.

El cinquè gol va ser desprès d’una greu errada del darrer defensor local (dorsal 6), qui es confia a l’hora de rebutjar l’esfèrica davant Sergi, aquest li roba la cartera i es marxa tot sol a porta, però davant el porter (no passa la bola) i acaba xutant al "ninot"; el refús li cau a Polaco qui amb un potent xut marca tot i l’esforç del porter - que arriba a tocar la pilota – per evitar el gol.

El darrer gol espanyolista a dos minuts del final, quan una passada en profunditat de Javi Navarro per Polaco acaba amb una rematada d’aquest que s’estavella al pal esquer de la porteria andreuenca, recollint Alexander el refús de la fusta i marcant a plaer el gol que tancava la golejada en aquest bon partit del infantil de segon any del RCD Espanyol.

RCD Espanyol: Pol Agustí; Arnau, Alex, Aarón, Marc Llavero, Marc García, Sergi, Joel, Carlos Cano, Juan Ezomo i Manchón.

Substitucions: Durant el primer quart, Anthony per Marc Llavero. En el segon quart, (19’), Alexander i Polaco per Marc García i Carlos Cano. En el tercer quart (37’) Ayoub, Oscar Melendo, Javi Navarro per Pol, Arnau i Polaco. En el darrer quart (55’) Pol, Marc García, Polaco, Carles Valls i Carlos Cano, per Ayoub, Joel, Manchón, Ezomo, i Alexander. En el m. 62’, Arnau per Anthony i en el m. 62’ Alexander per Sergi.

Gols: 0-1: Juan Ezomo, m. 2; 0-2: Juan Ezomo, m. 10; 0-3: Aaron, m. 21; 0-4: Juan Ezomo, m. 42’; 0-5: Polaco, m. 64’; 0-6: Alexander, m. 70’.

Incidències: Narcís Sala, Sant Andreu. Partit corresponent a la 10ena jornada de Primera Divisió Infantil, grup segon, en la matinal de dissabte passat, de temperatura freda, però assolellada.