dimecres, 1 de desembre del 2010

L'INFANTIL "B" VENÇ 3-1 AL VILASSAR

RCD Espanyol Infantil “B”: 3 – UE Vilassar de Mar: 1

Tornen a guanyar desprès de tres jornades

El RCD Espanyol Infantil “B” va tornar a la senda de les victòries desprès de dos empats i una derrota en les darreres jornades. Diumenge, al camp tercer de la Ciutat Esportiva de SAdrià, va derrotar a la UE Vilassar de Mar per 3-1.

El Vilassar va plantar cara als espanyolistes des d’un bon començament, i li va costar molt als de Rafa Beltrán pogué disposar d’ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador. De fet, van ser els del Maresme qui van gaudir en el segon quart de la més clara ocasió en aquesta primera part, quan una rematada tocant la mà salvadora del meta Ayoub, va acabar estavellant-se al travesser sent rebutjada posteriorment pel central Mariano.

L’Espanyol es va avançar mitjançant un servei de falta directa executat per Joan que picant al travesser va acabar endinsant-se a la porteria del Vilassar.
Wuba, va fer pujar a dos gols la diferència, quan va rematar una centrada passada des de banda dreta, rematant en la zona del segon pal.

Quan semblava que el partit estava decidit, els del Maresme van reduir les distàncies en el marcador amb un llançament que va superar al porter espanyolista. Però els espanyolistes van tornar a ampliar l’avantatge quan Joan en jugada individual desprès de dos retalls, busca forat i el troba amb una rematada a la dreta del porter visitant.

En el tram final del partit, el millor dels vilasanencs va ser el seu porter, que va evitar que l’equip espanyolista augmentés la renda, al efectuar dues parades de molt mèrit evitant els gols pericos en un xut i en una jugada d’u contra u. En altre acció de perill, la rematada espanyolista va acabant estavellant-se a la base del pal de la porteria visitant. Per tant, triomf just del conjunt de Rafa Beltrán que va imposar-se al seu rival a mida que l’encontre anava avançant.