divendres, 3 de desembre del 2010

FUTBOL BASE FEMENÍ.




RCD Espanyol Femení “C”: 1 – CF Badalona: 0

El partit més destacat del futbol base femení en la darrera jornada va ser el triomf 1-0 del Femení “C” a la Ciutat Esportiva de Sadrià el passat dissabte sobre el líder del grup tercer de Primera Catalana Femenina, el CF Badalona.

Amb aquest resultat les noies de Lino Ramírez, recuperen el liderat que van perdre en empatar a Riudeperes en la 7ena. jornada.

El partit va ser molt igualat, amb major domini del conjunt badaloní en el primer període, ja que s’acostà amb més perill a les immediacions de la porteria defensada per Mireia. Amb tot, el resultat d’empat a zero que finalitzar el primer temps feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc.

El segon temps, va ser l’Espanyol qui va a mida que passava el temps, va dominar a un Badalona que va acabar sucumbint mitjançant un gol de Sara Navarro al minut 84 de joc i que dona el primer lloc a la classificació per les espanyolistes.

RCD Espanyol: Mireia, Xènia, Andrea Rius, Sandra Anglada, Judith, Jaz, Altmann, De la Cruz, Sara, Montse i Ariadna. En el segon temps, Bàcter, Carla, Anna, Esther.


Nota: La poca il•luminació existent en el camp tercer impossibilita oferir-vos més imatges d’aquest partit, que aquestes dues fotografies, no de la millor qualitat...



AMISTÓS:
RCD Espanyol Infantil-Aleví “B”: 7 – UE La Pera: 1

Aprofitant que era jornada de lliga de descans per l'equip Infantil-Aleví "B" espanyolista, es va disputar un amistós en el camp de f-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià en la matinal de diumenge. El conjunt gironí de la UE La Pera va visitar Sadrià i va fer lliurament d’un banderí d’aquest club a l’Espanyol amb motiu de l’esdeveniment; poc costa correspondre, però...
En quant al partit en si, dir que l'equip perico es va imposar per un clar 7-1.














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M