dimecres, 7 de desembre del 2011

ACTES SOCIALS:
TORNEIG SOLIDARI PERICOS SANT SADURNÍ D'ANOIA













Els amics de la Penya Pericos de Sant Sadurní d’Anoia ens han enviat aquestes fotos i aquesta nota de premsa en relació a la disputa del Torneig Pericos Solidaris que ha tingut lloc en Sant Sadurní d’Anoia aquest passat diumenge.


Torneig pericos solidaris de Sant Sadurní d'Anoia

El torneig de futbol sala pericos solidaris de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat un èxit, tant de presència de gent, unes 400 persones al pavelló municipal, que s'ha omplert de gom a gom, com de recollida de joguines, més de 150 joguines noves entre les donacions de tots assistents.

Em començat l'acte amb el ball de les nenes del gimnàs “Estem per Tu” , que amb les seves coreografies han fet gaudir tots els assistents.

El torneig la guanyat la PBB de Vilafranca, segon classificat el Sant Sadurní Atlètic i tercer classificat la penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia. El sr. Alcalde, Josep Maria Ribas i el president de la penya, Pere Joan Olivella, han fet el lliurament de trofeus.

Seguidament s'han sortejat dues entrades de tribuna per anar a veure un partit del RCD Espanyol a l'estadi, una samarreta oficial del RCD Espanyol i una gorra signada per Mauricio Pochetino.

Em acabat l'acte amb un pica-pica, on com no podia ser d'un altre manera, no ha faltat el cava i el bon ambient.

Des de la penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia volem agrair a tots els assistents i col•laboradors, que entre tots s’hagi fet possible una gran diada solidaria, on el més important, que era la recollida de joguines per nens/es del nostre país, hagi superat amb escreix les nostres expectatives, demostrant, una vegada més, que la gent es mou per ajudar els mes necessitats de la nostre societat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Josep Maria per fer-te ressó del nostre torneig solidari , la veritat es que veure el pavelló ple i la resposta de la gent amb les donacions de joguines , et fan sentir molt millor

Xavi

Josep Maria ha dit...

Gràcies a vosaltres!.Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M