divendres, 9 de desembre del 2011

GOLEJADA DEL FEMENÍ "A" AL LAGUNAK (7-0)







RCD Espanyol Femení “A”: 7 – S.D. Lagunak: 0

Poker de gols de Mary Paz.

El RCD Espanyol ha vençut a la SD Lagunak per 7-0 en l’encontre de la tretzena jornada de lliga de Primera Divisió Femenina disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

L’Espanyol afrontava l’encontre davant les navarreses amb les baixes de Sara Monforte i Meseguer (a la banqueta però amb quatre cartolines el tècnic ha preferit reservar-la pel proper encontre a Sadrià davant el FCB). Núria Mendoza, ha passat a ocupar la lateral dreta lluny de la seva zona natural, mentre que la portuguesa Sonia, tornava al seu lloc del lateral esquerre abans que la lesió d’Andrea Pereira l’obligués a moure’s en els darrers encontres en la banda contraria a la seva posició natural.

El conjunt de Barañaín s’ha defensat com ha pogut i quant les espanyolistes han marcat el primer gol, el partit s’ha posat coll avall per les de Luis Carrión que han acabat golejant a les navarreses. Però mentre el gol arribava, les espanyolistes han tingut varies ocasions per perforar la porteria rival superant l’entramat defensiu del conjunt navarrès. La primera d’elles una jugada individual de l’anglesa Lianne que superant a dos adversaris ha centrat rebutjant a còrner una defensora evitant la rematada de Mary Paz. La segona d’elles un còrner llençat per Willy des de la dreta que Joana ha rematat per sobre el travesser. La tercera arribada, una bona jugada de Lianne en profunditat per Mary Paz, i la gallega amb poc angle ha rematat aturant en dos temps la portera visitant Cortés.

Vint-i-set minuts li ha costat a l’Espanyol obrir la llauna. Ha sigut una pujada per l’esquerra de Mary Paz i la seva centrada profunda és rematada a boca de gol per Ana Romero “Willy”. Tan sols dos minuts després, s’han invertit els papers: Willy segueix una pilota, la lluita, recupera l’esfèrica i arribant fins línia de fons col·loca un centre que remata llençant-se en planxa en la mateixa boca de gol Mary Paz.

Willy és a punt d’aconseguir un gol olímpic en llençar un còrner molt tancat obligant a la portera navarresa ha rebutjar com ha pogut. Mary Paz ho ha intentat amb un tret que buscant l’escaire s’ha marxat fora. El conjunt de Barañaín ha deixat a Mariajo (i Alba Montserrat en el segon temps) com a protagonistes passius del partit ja que no s’ha acostat ni una sola vegada amb perill a l’àrea espanyolista.

En el darrer minut del primer temps, Willy es marxa de dos adversaris, centra i la pilota refusada per una defensora del Lagunak li cau a Joana a la frontal que xuta i la pilota altre cop rebotada li va a Mary Paz que afusella en el lloc i moment oportú a la meta visitant.

En el segon temps, el nivell de l’equip no ha baixat i ha continuat assetjant la porteria navarresa intentant incrementar el nombre de gols. Mary Paz des de la frontal ha deixat anar un xut que s’ha marxat per sobre el travesser. Als set minuts de la represa se li ha anul·lat un gol per posició antireglamentària a Sara Serna tot just feia dos minuts que havia sortit al terreny de joc.

Brenda, molt activa l’estona que ha sortit, ha tingut una bona oportunitat en jugada individual finalitzada amb un xut que ha rebutjat la meta visitant a falta d’un quart per la fi del partit. Mary Paz ha fet el 4-0, quan ha recollit un refús de la portera precisament després d’un bon remat de Brenda.

En el tram final de partit el Lagunak s’ha enfonsat i l’Espanyol ha aconseguit arrodonir el resultat amb tres gols més. Núria controlant una esfèrica en camp del Lagunak, ha profunditzat molt bé per la banda i ha col·locat una centrada d’or per que al segon pal Sara Serna enviés al fons de la porteria la seva rematada. Cinc minuts després, Mary Paz fa el sisè i quart del seu compte al rematar de cap anticipant-se a les defensores navarreses una centrada de Marta Yañez des de la dreta. El setè gol que tancava la golejada ha estat obra de Brenda Pérez quan ha aconseguit un “gol olímpic” en llençar un servei de cantonada des de la dreta i quan ja havia sobrepassat la línia de gol la portera del Lagunak ha tocat l’esfèrica però sense pogué evitar el gol espanyolista.

Diumenge, la propera cita davant la Federación Viguesa de Peñas Recreativas El Olivo, cuer de la categoria a terres gallegues. I després tocarà el derbi de la màxima a Sadrià. Abans el Barcelona se les haurà de veure-les davant l’Athletic Club. La lliga pot donar un tomb en aquests encontres o quedar malauradament bastant decidida...


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Marta Torrejón, Vane, Sónia Matías; Joana Lohman, Marta Yañez, Lianne Sanderson; Débora, Willy, i Mary Paz.
Substitucions: Alba Montserrat per Mariajo, m. 46; Lara per Willy, m. 46; Sara Serna per Débora, m. 50; Brenda per Lianne Sanderson, m. 61.

SD Lagunak; María Cortés, Urdaniz, Míriam Rivas, Maite Garde, De Esteban, Amaya Cotelo, María Riesco, Cueto, Maite Bastyr, Arguiñe Iraizoz, Danya Barsalona.
Substitucions: Saldiano per Rivas, m. 42; Garcés per Bastyz, m. 55; Marta Álvarez per Urdaniz, m. 65; Isabella López per Danya Barsalona, m. 71. Altres suplents: María Goñi (ps), Susana Bedman, i Arraiza.

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez de la delegació de Barcelona.

Gols:
1-0: Willy, m. 27; 2-0: Mary Paz, m. 29; 3-0: Mary Paz, m. 44; 4-0: Mary Paz, m. 75; 5-0: Sara Serna, m. 76; 6-0: Mary Paz, m.81; 7-0: Brenda, m. 88.

Incidències:
Encontre corresponent a la jornada 13ena. de lliga de Primera Divisió Femenina. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. La major part del partit s’ha disputat amb il·luminació artificial.

2 comentaris:

Jose Carrera RCD Espanyol Fem. ha dit...

http://rcdespanyolfemfanclub.blogspot.com/2011/12/pallissa-de-les-periques-les-de.html


1 Divisió. Futbol femení. Jornada n º 13.

RCD ESPANYOL 7-0 SD Lagunak

Espectacular partit de les blanc-i-blaves, que van derrotar justament a les navarreses,fent un fantàstic joc. Van ser molt superiors amb un domini absolut, les contràries a penes van arribar a porta. Les visitants només van poder defensar-se 27 minuts,després les espanyolistes van obrir el marcador i les de la SD Lagunak es van enfonsar. Les catalanes segueixen amb les seves estadístiques magnífiques de triomfs seguits i volen coronar-se com campiones. Mary Paz Vilas es col · loca com a màxima golejadora del grup amb 19 gols. Les barcelonines estan demostrant una gran lliçó de lliurament a la seva tasca de lluitar sempre i mai rendir-se. El liderat està a 7 punts i les segones a 5, però això no és cap obstacle perquè les de SantAdrià estiguin il · lusionades per aconseguir els seus objectius, que és quedar el més amunt possible en totes les competicions. Queden en la 3 posició amb 32 punts, 10 victòries, 2 empats i 1 derrota. Torna a ser el màxim golejador de la categoria amb 52 punts i només ha rebut 10 en contra.



Dispar de Joanna Lohman per sobre dels 3 pals. Passada de Lianne Joan Sanderson a Mary Paz Vilas que xuta i la portera visitant atura. Centre xut de Núria Mendoza a les mans de la portera. Centre xut de Mary Paz Vilas a les mans de la portera. Centre xut de Débora García fora. Llançament directe de falta realitzat per Joanna Lohman a les mans de Maria Cortes.
1-0 Gran jugada personal des de fora de l'àrea de Mary Paz Vilas que s'interna per la banda esquerra es desfà de la defensa Maite Garde, passa la pilota pel mig de De Esteban i Maria Cortes a Ana María Romero "Willy" que estava en el punt de penal i xuta a plaer col · locant a gol pel centre dreta de les xarxes, on Míriam Rivas intenta refusar però no arriba.
2-0 Centre a l'àrea llunyà de Lianne Sanderson a Ana María Romero "Willy" que li treu la pilota a la portera, centra al centre de la porteria on Mary Paz Vilas afusella a plaer davant de la defensa Maite Garde. Xut d'Ana Maria Romero "Willy" per sobrede la porteria.. Xut d'Ana Maria Romero "Willy" per sobre de la porteria. Xut de Débora García a les mans de Maria Cortes. Xut d'Ana Maria Romero "Willy" que refusa Maria Corts. Xut de Mary Paz Vilas a les mans de la portera. Xut de Mary Paz Vilas i aturada de Maria Cortes, anava col · locat ajustat al pal esquerre. Centrada de Lianne Joan Sanderson i rematada de cap de Vanesa Gimbert. Xut de Mary Paz Vilas fora. Centre xut de Débora García a les mans de la portera. Xut de Mary Paz Vilas i aturada de la portera.
3-0 Ana María Romero "Willy" es desfà de Amaya Cotelo centra a Mary Paz Vilas que la deixa passar enrere a Joanna Lohman que xuta, rebuig de la portera i Mary Paz Vilas l'agafa i remata a gol pel pal dret. Final primer temps.

Jose Carrera RCD Espanyol Fem. ha dit...

Comença la segona part. Xut de Mary Paz Vilas per sobre de la porteria. Passada llunyana de Sonia Matias a Mary Paz Vilas que xuta a les mans de la portera. Xut de Núria Mendoza i aturada de la portera.
4-0. Joana Lohman passa a Sonia Matias que centra a l'àrea on Brenda Pérez amb poc angle xuta fort, refusa la portera i Mary Paz Vilas amb el seu gran olfacte de pitxitxi, agafa la pilota i afusella a plaer pel centre del travesser, quan tenia a dos defenses i la portera davant d'ella. Brenda Pérez xuta a les mans de la portera. Xut llunyà de Sonia Matias a les mans de la portera.
5-0. Centre des de la banda dreta precís de Núria Mendoza a Sara Serna que dinsde l'àrea, remata a gol col · locant pel pal dret, Maria Cortes que estava en l'altre pal l'esquerre, no pot fer res.
6-0: Brenda Pérez es desfà d'una contrària passant-la a Mary Paz Vilas que es desfà de 3 del Lagunak passa a la banda dreta on Marta Yañez centra i cop de cap de Mary Paz Vilas a gol per sobre de la portera que entra per l'esquerra de la porteria. Una altra vegada ho prova la protagonista de l’encontre amb un altre cop de cap a les mans de Maria Cortes.
7-0: Golàs olímpic de Brenda Pérez. El llança des de la banda dreta i la pilota entra per sobre de la portera que arriba a tocar la pilota però no pot impedir la seva entrada a la xarxa. Final partit.



Alineacions:
RCD Espanyol: 1 Mariajo Pons,2 Joanna Lohman,3 Lianne Joan Sanderson, 5 Marta Torrejón, 7 Ana María Romero "Willy", 8 Sonia Matías, 9 Mary Paz Vilas, 10 Vanesa Gimbert, 14 Débora García, 19 Marta Yáñez. 25 Núria Mendoza.
Suplents: 6 Sara Serna,13 Alba Montserrat P., 15 Silvia Meseguer, 21 Lara Rabal, 23 Brenda Pérez, 26 Carla Cotado, 29 Alba Pomares.
Canvis: Alba Montserrat por Mariajo, m. 46; Lara por Willy, m. 46; Sara Serna por Débora, m. 50; Brenda por Lianne Sanderson, m. 61.
SD Lagunak: 1 María Cortés, Josune Urdaniz, 3 Míriam Rivas, 4 Maite Garde, 5 De Esteban, 6 Amaya Cotelo, 7 María Riesco, 8 N. Cueto, 9 Maite Bastyr, 10 Arguiñe Iraizoz, 11 Danya Barsalona.
Suplents: Saldiano, Garcés, Marta Álvarez , Isabella López, María Goñi (ps), Susana Bedman, Arraiza.
Canvis: Saldiano por Rivas, m. 42; Garcés por Bastyz, m. 55; Marta Álvarez por Urdaniz, m. 65; Isabella López por Danya Barsalona, m. 71.

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez.

Gols: 1-0: Willy, m. 27; 2-0: Mary Paz, m. 29; 3-0: Mary Paz, m. 44;
4-0: Mary Paz, m. 75; 5-0: Sara Serna, m. 76; 6-0: Mary Paz, m.81; 7-0: Brenda, m. 88.
Ciutat Esportiva Dani Jarque. Camp nº3.



PRÈVIA RCD ESPANYOL - FEDERACIÓN VIGUESA DE PEÑAS RECREATIVAS EL OLIVO
Partit difícil, ja que les periquites visiten el camp del cuer, que està molt necessitat en aconseguir un triomf que els tregui del pou. Només tenen tres punts i la salvació està a 11. No valen relaxacions de les blanc-i-blaves. Les espanyolistes no volen sorpreses. Les catalanes viatjaran a Galícia amb l'únic objectiu de derrotar les pontevedrenses i ho faran des del primer minut. Els dos conjunts faran un homenatge a la grandíssima futbolista Joana Montouto, que ha jugat amb els dos equips.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M