dimarts, 6 de desembre del 2011

AGENDA SOCIAL



PENYA BLANC I BLAVA DE GELIDA

DERBI SOLIDARI
Penya Blanc i Blava de Gelida vs Penya Blaugrana de Gelida.


"El Derbi comença a Gelida!!"

Porta una joguina i marca un gol solidari....
La Penya Blanc i Blava de Gelida us convida a que participeu d'aquest partit solidari entregant una joguina a l'entrada. Per cada joguina participareu en un sorteig. Aquest acte es dins de la campanya de recollida de joguines que cada any fa la Penya Blanc i Blava de Gelida, enguany arribem a la cinquena edició, per recollir joguines per els nens hospitalitzats arreu de Catalunya. La campanya és en benefici de pericos solidaris i les joguines seran lliurades per els jugadors del primer equip del R.C.D. Espanyol de Barcelona als nens hospitalitzats en aquestes dates tant asenyalades. També, els mes petits, gaudiran de la visita de la mascota oficial del nostre club, "El Perico".

Recordem que les joguines han de ser noves.
Des de el 5 i fins el 23 de Desembre tothom qui vulgui participar, podrar lliurar joguines a l'edifici del C.I.C. (Centre d'Iniciatives Culturals) tots els dias laborables, de les 16 a les 20h a la recepció del C.I.C. (Sra. Júlia).
Per informació 670778020/937791017 i a la web de la penya
http://penyablanciblava.gelidaentitats.cat/




XIV Fira d'Artesans

Dia 13 de Desembre, de les 9h. fins les 14h., als carrers de Gelida, stand de la Penya Blanc i Blava a la XIV Fira d'Artesans de Santa Llúcia 2011.
La Penya Blanc i Blava de Gelida us convida a que vingueu a Gelida en la Diada de la nostra patrona, Santa Llúcia.

La Penya instala un stand a la tradicional fira on com cada any, vendrem la Loteria de Nadal, merchandaising del RCDE i de la nostra penya, podreu tastar dolços i mistela i pasar una bona estona amb la mascota del club i visitant la resta de entitats de la nostra vila. Instalarem dues carpes, una destinada a la penya i una altre destinada a la V Campanya de Recollida de Joguines destinada als nens hospitalitzats arreu de Catalunya.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M