dimarts, 6 de desembre del 2011

AMISTÓS A CALAFELL:
UN COMBINAT ESPANYOLISTA GUANYA 0-4

























(Camp Municipal de Calafell, Baix Penedès: Josep Maria)

CF Calafell: 0 - RCD Espanyol “B”: 4

Aquest migdia ha tingut lloc en el Mpal. de Calafell, un encontre amistós entre l’equip local, el CF Calafell i un combinat del RCD Espanyol sota la direcció del tècnic del filial Raul Longhi, format per jugadors del filial, del Juvenil “A” i “B” així com diversos jugadors que per uns motius o altres no tenen fitxa o estan a prova. L’Espanyol ha imposat la seva major qualitat davant un conjunt que pertany a la Segona Categoria Catalana, i l’ha derrotat per 0-4 amb hat-trick del mexicà Taufic Guarch. L’altre gol l’ha marcat el rus Emi. Al descans els blanc-i-blaus ja guanyaven per un clar 0-3.

L’Espanyol que comptava a les seves files amb cinc jugadors del filial (Dinu, Clerc, Blanchart, Gabi i Taufic) s’ha avançat ràpidament quan en el minut dos de joc el mexicà Taufic, d’un xut dins l’àrea ras ha batut al meta David Sánchez. Abans del segon ha pogut marcar el quadre de Raul Longhi quan una internada per l’esquerra a càrrec de Carles Clerc li ha posat una pilota d’or al jugador que avui lluïa el 9 a l’esquena, Sergio Álvarez, qui ha rematat fora. Una penetració per l’altre banda a càrrec de Taufic s’ha passejat sense rematador per l’àrea.

El segon gol ha portat la signatura del rus Emil Djabrailov, (aquell jugador fitxat procedent del OGC Nice, en edat juvenil i que després de la pretemporada res més s’ha sabut pendent també de temes burocràtics). El rus ha deixat anar un autèntic obús a l’escaire esquerra de la porteria del Calafell. Altre també “desaparegut” el jugador d’origen africà que va disputar els “Històrics” amb el filial, Ismael Traoré, que ha jugat d’extrem dret ha tingut una bona ocasió quan el seu llançament a trencar però poc col•locat, l’ha rebutjat com ha pogut el porter local. Una volea de Carles Clerc s’ha marxat per sobre la porta local. En altre jugada, Sergio Álvarez ha tingut el gol en les seves botes, però la seva rematada fluixa i defectuosa no aconseguit èxit.

El Calafell tot i tenir alguns dels seus jugadors titulars a la banqueta, ha pogut marcar en dues accions molt concretes: La primera d’elles al minut 21 quan una errada greu del central Eric (que s’entrena amb el juvenil A sense fitxa), ha perdut l’esfèrica i a punt ha estat de costar-li car ja que el jugador del Calafell no s’ho ha pensat i ha deixat anar un autèntic obús que en dos temps i amb molts problemes ha pogut aturar Dinu. La segona d’elles, en el 42, quan un davanter local tot sol quan anava a afusellar Dinu, s’ha llençat molt bé en aquesta ocasió Eric taponant la rematada i evitant el gol del Calafell.

El tercer gol espanyolista ha estat de molt bella factura. Emi s’ha escapat per velocitat i ha superat amb un barret la sortida del meta local, i perdent angle i davant l’oposició d’un defensor que seguia la jugada ha cedit d’esperó enrera per que Taufic rematés a plaer i a porta pràcticament buida , ja que l’únic defensor no ha pogut fer res totalment venut.

En el segon temps, molts canvis, jugadors inèdits en l’Espanyol (Tofi, Julián i Alexandre), la tornada del paraguaià Pedro després dels problemes al seu país en quant a tràmits burocràtics per tornar a Espanya. L’Espanyol ha fet el quart obra de Taufic rematant dins l’àrea i el joc ha baixat molt, més quan Raul Longhi ha decidit substituir als quatre jugadors de camp del filial. Ocasions poques i menys clares: Una rematada de Julián que ha tret el porter local rebutjant, un xut de Tofi que bloca també el meta del Calafell i per part visitant la més perillosa, una rematada de Tomi que ha rebutjat Dinu.

L’equip amb jugadors del Juvenil B (Marc Navarro, Víctor Gómez, Adri, Joel, el cadet Maxi) totalment desconjuntat amb jugadors inèdits, amb un clar 0-4, i amb el Calafell amb els seus jugadors més destacats, han fet que el partit hagi anat morint bastant ensopit fins que s’ha arribat a la fi del mateix amb el resultat esmentat.


Fitxa Tècnica:
CF Calafell: David Sánchez, Edgar, Pipo, Pedro, Jonathan, Rubén, Moreno, Yeste, Xavi, Dani i Robert.
2n. Temps: David Sánchez Jonathan, Pipo, Julio, Ayoub, Tomi, Ezequiel, Joan, Adrià, Lasa i Manu. Substitució: Dorado (ps) per David Sánchez, m. 63. També: Eloy. Entrenador: José Fernando Mora.

RCD Espanyol: Dinu, Marc Navarro, Carles Clerc, Blanchart, Eric, Víctor Gómez, Ismael Traoré, Gabi, Sergio Álvarez, Taufic Guarch, i Emi Djabrailov.
Substitucions: Tofi, Julián, Alexandre per Ismael Traoré, Sergio Álvarez i Emi Djabrailov, m. 46; Joel, Adri, Maxi, i Pedro per Clerc, Blanchart, Gabi i Taufic Guarch. Altres suplents: Edgar Badia.

Àrbitre: Francesc Roca assistit en bandes per Miguel Angel Ortiga i Ignacio Jesús Fernández.

Gols: 0-1: Taufic, m. 2; 0-2: Emi, m. 12; 0-3: Taufic, m. 42; 0-4: Taufic, m. 50.

Incidències:
Encontre amistós disputat en el Camp de Futbol Municipal de Calafell dins el marc de la presentació del futbol base del CF Calafell. Amb anterioritat (veure primeres fotos) ha tingut lloc la presentació de tots els equips del CF Calafell.

A la mitja part, l’Alcalde del municipi, el senyor Joan Olivella i Ricart, ha fet lliurament d’una placa al màxim dirigent del futbol base espanyolista Antonio Morales en agraïment per la visita del quadre espanyolista (veure fotos).

Presència al marge del senyor Antonio Morales, del Director Tècnic Esportiu, Ramon Planes. Temps assolellat, vent fresc i a vegades molestós que pal•liava que la temperatura fos increïblement elevada, més d’octubre que de desembre.










2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola: Molt content,amic Josep Ma.ets una joia,tu no pares, a Calafell i en Tren?.o portavas cleca.Bon reportatge i millor estada a les meves terres.
Salut i endavant RCDEspanyol.
Figot47

Josep Maria ha dit...

No amic Figot... La "cleca" no va voler venir... uns per unes coses i altres per altres motius, vaig anar-hi en tren... Salut!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M