diumenge, 4 de desembre del 2011

ALTRE PAS ENRERA DEL FILIAL (1-1)
















RCD Espanyol “B”: 1 – UE Rubí: 1

De mes a menys...

El RCD Espanyol “B” ha tornat a decebre a la seva afició en partit disputat aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant la UE Rubí, i on l’equip de Raul Longhi tot i avançar-se amb un gol de Bakari quan s’anava a complir el primer quart d’hora de partit, ha vist com el conjunt vallesà empatava l’encontre i defensava amb suficient solvència el marcador davant un Espanyol B que amb el pas dels minuts ha anat a menys i ha jugat un pobre encontre si tenim en compta el que s’espera i desitja d’aquest conjunt.

Naturalment, s’ha de citar les diverses baixes que el conjunt espanyolista tenia. El tècnic de l’equip ha pogut recuperar a Canal i a Bakary del partit d’ahir a Valencia.

L’Espanyol ha obert el marcador quan una pilota perduda del Rubí, Zeegelaar que recupera i passa en profunditat per Bakari que després d’encarar Suriñach, li creua l’esfèrica lluny del seu abast amb una perfecta definició. S’ha pogut repetir la jugada cinc minuts després però Tiko Mesina no ha demostrat el mateix encert i ha finalitzat molt malament la jugada davant Suriñacs. L’Espanyol arribava en clars contracops i en un d’ells Tiko Mesina li ha posat una bona esfèrica per Pirulo qui ha xutat fort però massa centrat a les mans del meta visitant.

Els blanc-i-blaus que arribaven amb pujades de Blázquez per banda, han tingut una molt bona ocasió per fer el segon quan el lateral dret espanyolista li ha posat una molt bona pilota al cap de Bakari que pentinant l’esfèrica, aquesta massa creuada, s’ha perdut a la dreta de Suriñac. En altre centrada d’Albert Blázquez Tiko Mesina ha rematat llançant-se en planxa desviat.

El Rubí sorprengué als trenta-vuit minuts de joc després d’una errada de la cobertura espanyolista, Isma Porcel es marxa per velocitat i tot sol davant Edgar no ho desaprofita rematant creuat i allotjant l’esfèrica junt al pal dret de la porteria espanyolista.

El segon temps ha sigut força dolent. El Rubí ha sortit en pla dominador i als cinc minuts ha estat a punt de donar un fort ensurt amb una rematada que finalment ha sortit creuada i desviada. El Rubí dominava la parcel·la ampla davant el desgavell dels locals que es veien superats amplament.

Longhi introdueix un doble canvi donant entrada a Albert Miravent a la medul·lar i a Kilian a la mitja punta. El juvenil Miravent serà un dels més destacats amb un futbol sempre fàcil, senzill, movent al primer toc l’esfèrica i sense complicar-se gens la vida ni pecar d’individualisme. Però malgrat algunes actuacions individuals, el futbol és el resultat del rendiment d’un col·lectiu i l’Espanyol B ja fa varies jornades que no funciona.

Mitjançant una centrada de Blázquez, Bakari ha tingut el gol en la seva rematada però massa centrada el meta visitant en segona instància ha blocat fent-se amb l’esfèrica. Mentre, el conjunt vallesà de tant en tant s’acostava perillosament a l’àrea espanyolista i tot i que Edgar no ha passat forces angunies si que amb empat a un gol que encara un modest Rubí hagi creat problemes als locals és significatiu del mal partit que els blanc-i-blaus han jugat una jornada més.

Tan sols en vint minuts ha tingut el quadre espanyolista dues jugades amb relatiu perill, el que diu ben a les clares el poc bagatge ofensiu i creatiu dels espanyolistes. Una bona acció de Zeegelaar amb retall al rival i passada a la frontal per que Kilian de primera rematés fora o una falta llençada des de banda dreta per Blázquez que ha rematat el central Canal amb la mala fortuna que ha colpejat la pilota en un company allunyant definitivament l’esfèrica la cobertura visitant.

Els darrers minuts en compta del que pugui pensar qui no ha vist l’encontre, l’Espanyol B no ha sabut ni pogut tancar al Rubí assetjant l’àrea en busca del gol del triomf sinó tot lo contrari; la UE Rubí s’ha sentit molt còmoda en tot moment arribant a la fi del partit amb un merescut empat. En quant als espanyolistes sumen ja vuit punts els que han deixat escapar de la Ciutat Esportiva en el que portem de temporada en quatre empats amb idèntics guarismes (1-1).




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar, Blázquez, Víctor Álvarez, Canal, Toni Cunill, Darder, Tiko Mesina, Pau Senent, Bakari, Pirulo i Zeegelar.
Substitucions: Miravent i Kilian per Darder i Pirulo, m. 59; Gabi per Bakari, m. 63. Altres suplents: Clerc i Dinu (ps).

UE Rubí: Surinach, Oscar Reyes, Javi González, Ortega, Pedro, Oriol Dot, Carles Montoro, Isma Porcel, Batanero, Sergi Díaz i Galisteo.
Substitucions: Kante per Javi González, m. 46; Juan Carlos per Sergi Díaz, m. 50; Epitié per Carlos Montoro, m. 75. Altres suplents: Raul Fernández i Juanmi (p.s.)

Àrbitre: Andrés José Paez Brines de la delegació de Tortosa. Ha mostrat cartolines grogues a Ortega, m. 17, Sergi Darder, m. 53 i Oriol Dot, m. 82.

Incidències: Encontre corresponent a la 17ena. jornada de lliga de Tercera Divisió en el seu grup cinquè. Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps assolellat i temperatura agradable.

Al conjunt de la UE Rubí, fins a tres ex jugadors del futbol base i filial del RCD Espanyol: El defensor Oscar Reyes (veure foto), el migcentre Batanero i el porter Suriñac.



7 comentaris:

Anònim ha dit...

cuadin, cuadin, que esto empieza a pintar mal,

Anònim ha dit...

A este equipo le quitas 3 futbolistas y es mediocre en 3a...ojo porque al final ni nos clasificamos para playoff así que a espabilar que hay calidad pero sin demostrarla...equipo muuuuuuuuuy vulgar

Juanito ha dit...

Jose Maria ayer me estraño que dos jugadores desplazados a Valencia que supongo llegarón a las tantas de la madrugada y que como mucho durmieron 5 horas el Longhi los pusieran de titulares.

Josep Maria ha dit...

Supongo que con tantas bajas, no querría el técnico poder prescindir de ellos teniendo en cuenta que uno solo jugó unos minutos y el otro estaba totalmente descansado en ese aspecto ya que no jugó. Las bajas en el filial se están notando mucho. Se descompone el equipo continuamente y no se tiene una base lógica para cada partido pues llega el viernes y queda el equipo en cuadro.
Saludos.

Anònim ha dit...

jose ma buenos dias me gustaria saber que pasa con ERIC LOPEZ ??,gracias

Anònim ha dit...

el mejor equipo posible, edgar, blazquez canal zou victor, darder gomez, tiko alfonso bakari y thievy, de todos ellos zou lesionado hace mucho, gomez y thievy al primer equipo y alfonso juega una semana si y otra no por lesiones, de los demas muchos no dan la talla como son el holandes y el mejicano, otros son caprichos de pochettino como el caso de paul y otros en baja forma como pau, gaby, pirulo, erik o clerk, y en el caso de ayer convocados dos juveniles y se decia que hicieron jugar a darder lesionado por no tener mas efectivos de garantia, asi no vamos a ningun lado, de todas formas ayer la primera parte estuvo bien y si tiko en el mano amano mete el segundo hubiesemos ganado facil, y ya se sabe el que perdona lo acaba pagando

Anònim ha dit...

lo de baja forma es tu opinion, si uno esta lesionado no juega, ayer vimos que con estos refuerzos de madrugada sigue la misma tonica es to no es problema de los jugadores.Zou no esta lesionado esta con su Selección. que pones lo que te interesa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M