dilluns, 5 de desembre del 2011

TRIOMF, I PARTIT CÒMODE PEL CADET "B"













RCD Espanyol Cadet “B”: 4 – Fund. P. CE Júpiter: 0

Partit que ràpidament va encarrilar el conjunt de Gerard Zaragoza davant el penúltim del grup tercer de la Preferent Cadet, la Fundació Privada Centre Esports Júpiter. Amb dos gols per cadascun dels dos períodes, els blanc-i-blaus van superar al conjunt gris-grana i es van fer amb tres punts més, encadenant la quarta victòria consecutiva que els permet continuar segons a tres punts del líder, el Cornellà.

El quadre espanyolista des d’un bon principi va posar setge a la porteria del Júpiter. Una doble ocasió de Samu que va rebutjar el meta visitant i que Santi va rematar fora va ser la primera de les ocasions clares de gols dels locals. Sergi, en altre oportunitat dels blanc-i-blaus, després de driblar al seu adversari es va quedar sol però va xutar a la cama del porter.

L’equip de Gerard Zaragoza va obrir el marcador quan una centrada des de l’esquerra de l’atac blanc-i-blau va ser rematada per Santi Ferrer, colpejant l’esfèrica en un defensor i entrant dins la porteria del Júpiter.

L’Espanyol va pogué fer el segon quan altre bona jugada de Sergi Santiesteban no va ser finalitzada adequadament; l’extrem dret espanyolista retalla al darrer defensor i encarant al meta en el mà a mà altre cop no el pot superar.

Qui si que definiria seria altre cop Santi Ferrer. L’ex del Jàbac aconsegueix fer-se amb una desplaçament llarg, controla i davant la mitja sortida del porter culmina perfectament. El Júpiter tan sols producte d’una errada defensiva va arribar amb perill a les immediacions de la meta defensada per Manel, i la jugada va acabar amb un xut desviat sense conseqüències.

En el segon període diversos canvis en l’equip espanyolista. Aaron en el llançament d’un servei de cantonada li va posar una bona esfèrica al resen ingressat Adrià Álvarez, però la rematada se’n va anar fora. L’errada dels espanyolistes del partit la va protagonitzar el meta Manel quan va fer-se la pilota aturant-la amb les mans quan era cedida per un company. Falta dins l’àrea amb la tanca defensiva junt la línia de gol (veure foto). Es va llençar sense conseqüències i més la por que res tot plegat.

Javi Navarro altre dels que es van incorporar al inici del segon temps, va tenir una bona ocasió però el seu xut a boca de canó es va estavellar en el visitant Arnau Fernández. La millor ocasió del Júpiter al llarg de tot l’encontre va arribar quan el dorsal 7 Sergio Ripoll tot sol, va rematar per sobre la porteria espanyolista.     

El ritme havia baixat bastant en els primers vint minuts de la represa. El partit era força ensopit ja que l’Espanyol superava amb claredat a un rival que poc podia fer que no defensar-se. A poc que els locals van tornar a prémer el peu en l’accelerador l’equip va sentenciar amb un tercer gol obra d’Adrià Álvarez. Un servei de cantonada altre cop executat per Aaron i el davanter espanyolista remata creuat al fons de la porteria afusellant al meta visitant, després de colpejar això si, en la cama d’un defensor.    

El definitiu 4-0 l’establiria Javi Navarro quan en una gran jugada individual penetrant per la lateral esquerra de l’àrea espanyolista segons el seu atac, supera al darrer defensor i un parell de metres abans d’arribar a la línia de fons col·loca l’esfèrica dins la porteria. El meta del Júpiter se la menja, ja que esperava la centrada i no cobrir suficient el pal curt.

L’Espanyol va pogué fer el cinquè quan una centrada de Javi Navarro no remata amb el cap Adrià Álvarez qui la pilota a mitja alçada va voler connectar amb el peu a prop del pal en la mateixa boca de gol.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Roger Aleu, Alex, Aaron, Erick Jair, Joel Riera, Sergi, Joel Chillón, Santi Ferrer, Samu i Campuzano.
Suplents: Emilio, Ayoub (ps.), David Ferrero, Marc Manchón, Oscar Melendo, Javi Navarro i Adrià Álvarez.

F.P.CE Júpiter: Iñaki Marban, Joan Rion, Oscar Cuevas,  Eric Criado,Carlos Corral, Eduardo Vizcarro, Joan Marc, Adrià García, Victor Gómez, Alex Rodríguez i Edgar Galera.
Suplents: Oscar Calomarde, Xavier Elizalde, Sergio Ripoll, Xavier García (p.s.), Alejandro Sanmatías, i Arnau Fernández.

Àrbitre: José Maria Rodríguez Enrique de la delegació de Barcelona. Va amonestar al tècnic visitant José Antonio Casanova Moreno, al m. 26.

Gols: 1-0: Santi Ferrer, m. 12;  2-0: Santi Ferrer, m. 25; 3-0: Adrià Álvarez, m. 69; 4-0: Javi Navarro, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 9ena. jornada de lliga del grup tercer de Preferent Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Durant part del segon temps es disputà amb il·luminació artificial.  



CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET GRUP 3r.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1U.D. CORNELLÀ "C"249801289
2
R.C.D. ESPANYOL "B"2197022310
3
U. At. HORTA 219702208
4
A.E. PRAT1695131911
5
C.F. SANTA EULÀLIA1695131814
6
ESC. F. GIRONÉS-SÀBAT "B"1594321312
7
U.D. At. GRAMENET1394141514
8
C.E. EUROPA "B"1394141819
9
C.F. DAMM "B"1294051614
10
U.B. CATALONIA1293331817
11
C.E. L'HOSPITALET1294051016
12
C.D. SANT GABRIEL1193241110
13U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE99306925
14
U.E. VILASSAR MAR "B"59126920
15
FUNDACIÓ P. CE JÚPITER49117928
16
C.F. MONTAÑESA390361019







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M