divendres, 9 de desembre del 2011

EL BENJAMÍ "A" CAMPIÓ
DEL TORNEIG LA MARATÓ TV3

Cartell oficial del torneig.



TORNEIG MOLINS DE REI - LA MARATO TV3

El Benjamí “A” del RCD Espanyol es va proclamar ahir dijous, campió del Torneig “La Marató de TV3” disputat al Mpal. Josep Raich de Molins de Rei, organitzat pel Molins de Rei C.F., destinat a recaptar fons per a La Marató de TV 3, que aquest any està dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

El conjunt de Xavi Manzano va derrotar a la Damm CF en semifinals i a l’Escola Futbol del FC Barcelona a la final.


Fase prèvia:

RCD Espanyol Benjamí “A”: 4 – CF Martorell: 0
Gols: Aye (3), i Dereck

RCD Espanyol Benjamí “A”: 9 – CF Sant Andreu de la Barca: 0
Gols: Eric (2), Dereck (2), Ruben (2); Isma, Aye, i Oriol.

RCD Espanyol Benjamí “A”: 8 - E. F. Baix Llobregat: 0
Gols: Oriol (2), , Ruben (2), Dereck (2), Gerard i Eric.

Semifinal:

RCD Espanyol Benjamí “A”: 8 - Damm CF: 0
Gols: Dereck (4), Oscar, Eric, Aye, i Oriol.


Final:

RCD Espanyol: 3 - E.F. Barcelona: 1
Gols: Ruben, Xavi, i Aye.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Observi l'educació i el respecte davant de la victòria de l'Espanyol dels nens de l'Escola del FCB, tot i no estar al nivell competitiu del equip base A de l'Espanyol i que van donar la cara en tot moment. Cap d'ells te una mida expectacular ni estan prou coordinats entre ells, ja que en aquest torneig era la primera vegada que jugaven junts. Estan educats en el respecte i en la cultura de l'esforç i ho demostren. Molts adults, potser, hauríem d'aprendre d'ells.

Anònim ha dit...

M'alegro que sigui aixís, pero molt em temo que a Can Far$a el que ensenyen és la cultura de la prepotència i el pensament únic, els de l'Espanyol tenim proves palpables de lo que dic (declaracions d'alcaldes, mitjans de comunicació públics, pagats per tots on la falta de respecte i la mala educació està a l'ordre del dia, la imposició de la doctrina culer als nens a les escoles, etc.)
El que li diria per acabar, es que Catalunya és més que un club

Hipopotamo

Anònim ha dit...

Al primer anònim: no se a on vols anar a parar amb el teu demagògic escrit... em sembla més una pataleta de perdedor que altra cosa... La cultura del respecte i de l´esforç que pregones la van demostrar durant tot el torneig més de 300 nens d´edats entre els 7 i els 11 anys, si fa o no fa, i el centenar de familiars que hi havien al camp, animant cadasqú al seus fills i als seus equips coreant els seus noms i cantant càntics d´ànims als seus respectius equips....
Que vols vendre aquí amb el teu discurs tant "guardiolista", que sembla que tots perdeu el nord amb aquesta "deïtat" que us heu inventat i a la que tant adoreu? Pot ser el que haurien d´apendre molts adults es que la mida d´una persona no es medeix per la seva alçada, sino per la seva honestitat i sacrifici.
Poser, molts adults, hauríen d´apendre a callar si les seves paraules no son millors que el seu silenci...
AYC




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M