divendres, 9 de desembre del 2011

L'INFANTIL "B" FINALISTA
A LA III COPA CATALUNYA-COREA








L'Infantil “B” finalista.

El RCD Espanyol Infantil “B” entrenat per David Fernández es va proclamar finalista de la III Copa Catalunya – Corea, que organitza la Penya Blaugrana de Sant Cugat – Escola de Futbol Hristo Stoitchkov i que es va disputar en les instal•lacions del Camp Municipal de Futbol de Can Magí a Sant Cugat del Vallès, i que hi prenien part equips infantils de primer any .

Enguany hi van prendre part sis equips repartits en dos grups de tres equips disputant-se els encontres dimarts dia 6. El quadre espanyolista en aquesta fase de classificació dins del grup B, va derrotar a la selecció de Corea “B” per 10-0 i brillantment al FC Barcelona per 1-0 amb gol de Fode. A l’altre grup, (A) la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov, la Selecció Nacional de Corea “A” i la Damm CF, van ser els tres equips que van dirimir un lloc a la final.

En contra del que esperaven els organitzadors la gran final la van disputar Espanyol i Damm, mentre que tant el FC Barcelona com la Selecció Nacional de Corea es van tenir que conformar amb jugar l’encontre pel tercer i quart lloc, amb triomf dels barcelonistes per 5-1. A la gran final del torneig, el triomf va ser finalment pel conjunt cerveser per 1-0, amb un gol conseqüència d’un servei de cantonada en les acaballes del partit. Aquests dos encontres es van disputar dimecres dia 7 junt amb el del cinquè i sisè lloc.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M