divendres, 9 de desembre del 2011

EXÒTIC AMISTÓS DEL JUVENIL "B"

EL FILIAL VA PERDRE 2-0 (GOICOETXEA I VÍCTOR) DAVANT EL CF BADALONA EN EL TORNEIG CIUTAT DE BADALONA DISPUTAT AHIR A LES 12:00h. EN EL CAMP DEL CENTENARI

RCD Espanyol Juvenil “B”: 7 – Melbourne Football Stars: 0

L'indonesi Arthur Irawan, novetat en l'onze espanyolista (veure foto).

Desigual amistós el que es va disputar a la Ciutat Esportiva de Sadrià ahir al matí en el camp tercer entre l’Espanyol Juvenil “B” i el conjunt del Melbourne Football Stars. Els de Fran Navarro van golejar sense pràcticament cap problema a un rival que be era molt inferior o be no estava en la seva millor forma... El Melbourne Football Stars és una institució que permet que els joves valors australians puguin progressar en el futbol, i es dedica a fer gires preferentment per Anglaterra i Escòcia.

En l’alineació del primer temps, tres novetats a destacar: Els jugadors del Cadet “A” Solanellas (lateral dret) i Ivan Ècija. La tercera novetat, és que per primer cop vam veure en acció jugant al mig del camp a l’exòtica darrera incorporació d’origen indonesi, Arthur Irawan.

El partit va tenir color blanc-i-blau d’un bon principi. Pablo de Castro (al que tornàvem a veure des que es va lesionar amb el Juvenil “A” en la primera jornada de lliga davant el Zaragoza) va estavellar la seva rematada al travesser als vuit minuts. Dos minuts més
Tard, el dorsal n.11 dels taronges remata sobre la pròpia porta en el seu objectiu d’evitar una rematada en una pilota centrada per l’Espanyol des de l’esquerra. Era l’1-0.

Set minuts després, Ramon Saavedra retalla al darrer defensor i marca de xut dins l’àrea. Una volea precisament del davanter alacantí s’estavella al travesser i quan la bola refusada per la fusta li cau a Torito, va fer “mistos” i no la va engaltar quan estava tot sol.
Un servei de cantonada executat per Luis Vioqué es rematat per Adri per sobre el travesser.

El tercer gol el marcaria Luis després que el seu centre-xut se’l mengés de manera prou evident el porter visitant en un greu error. El paraguaià Pedro (que ja va tenir els seus minuts a Calafell després del seu parèntesi entre anada i tornada a Paraguai per motius burocràtics), es va incorporar abans del descans i ja va tenir una bona ocasió però la seva rematada va ser rebutjada quan duia camí de gol.

En el segon temps canvis en l’equip espanyolista i quatre gols més. Als dotze de la represa, una penetració de Torito guanyant línia de fons i Pedro remata a boca de gol, aconseguint el quart. Javi que s’havia incorporat feia poc, protagonitzaria una de les millors jugades en marxar de dos adversaris evitant el porter australià el gol. Al quadre espanyolista se li va anul•lar un gol quan Solanellas pujant per la banda dreta i arribant fins línia de fons va centrar i pràcticament sota pals va marcar Cristian Serrano en posició antireglamentària.

Una passada del central Adri per Cristian Serrano al 69’ va acabar amb el xut del davanter centre al pal esquerre. Era el tercer remat a la fusta. També Gerard Llatjós va tenir la seva oportunitat però el porter va rebutjar el seu remat. Seria precisament l’ex del Junior qui faria el cinquè després d’una preciosa paret entre Javi i Nico per la banda dreta amb centrada del primer que el davanter espanyolista Gerard remata ras la passada de la mort al fons de la porteria després que el meta toqués l’esfèrica però altre cop no l’aturés.

Abans del sisè, una rematada de Salinas ara sí ben rebutjada pel porter del Melbourne en una bona intervenció. El mexicà Alberto, lateral esquerre, va ser l’autor del sisè gol, tancant Salinas la golejada al rematar una centrada de Javi, després d’una molt bona penetració al superar a dos adversaris marcant a plaer el davanter espanyolista.

RCD Espanyol: José, Solanellas, Adri, Sergi Coll, Luis Vioqué, , Torito, Robert, Saavedra, Pablo de Castro, i Ivan Écija.
Substitucions: Primer temps: Pedro per Pablo. Segon temps: August (ps) per José, Alberto, Salinas, i Gerard per Luis, Robert, Saavedra, m. 46; Javi per Ivan Écija, Cristian Serrano per Pedro, i Nico per Torito, m. 60.

Gols: 1-0: n.11 (pròpia porta), m. 10; 2-0: Saavedra, m 18; 3-0: Luis, m. 40; 4-0: Pedro, m. 57; 5-0: Gerard, m. 71; 6-0: Alberto, m. 76; 7-0: Salinas, m. 85.

Incidències: Encontre amistós disputat en el camp tercer de Sadrià ahir dijous a les 10:00 del matí tot i que va començar amb deu minuts de retràs. Matí fred a primera hora, obrint-se pas el sol i augmentant a bon ritme la temperatura amb l’acció del astre rei.