divendres, 9 de desembre del 2011

L'INFANTIL "A" GUANYA AL VILASSAR
EN L'ENCONTRE PENDENT DE LLIGA













RCD Espanyol Infantil “A”: 2 – UE Vilassar de Mar: 0

Resultat curt: 4 pals i dos gols anul·lats.  

El RCD Espanyol va vèncer ahir a primeres hores de la tarda a la UE Vilassar de Mar en partit ajornat el dissabte corresponent a l’onzena jornada de lliga al grup primer de la Primera Divisió Infantil. Els de Dani Fernández van fer mèrits suficients per aconseguir un resultat més ampli, però es van d’haver de conformar amb els dos gols aconseguits pel seu capità Ferran Barrera en cada un dels dos períodes de joc.

Després de dos empats (davant Cornellà a Sadrià i Gimnàstic Manresa al Bages), l’Infantil de segon any espanyolista va tornar a la senda del triomf en un bon encontre davant el quart classificat, la UE Vilassar de Mar.

La primera acció dels espanyolistes, un llançament de Gerard Nolla que es va marxar fora creuat. El primer gol blanc-i-blau va ser conseqüència d’un penal comès per Sergi Puig sobre Adrián Ayala. Una pilota dividida arriba primer el porter llençant-se als peus del davanter i rebutjant en curt l’esfèrica a la que el davanter espanyolista torna a arribar-hi i altre cop el meta es llença als peus d’Adrián fent-lo caure dins l’àrea. El màxim càstig l’executa molt bé per alt i per l’esquerra del meta enganyant-lo, el capità Ferran Barrera.

La rèplica del Vilassar, un llançament des de banda dreta que es passeja sense rematador sortint a la dreta de la porteria defensada per Jaime. Els espanyolistes van gaudir de diverses opcions per fer el segon: Un xut de Ferran Barrera que rebutjà molt bé el porter del conjunt del Maresme, i una penetració del propi Ferran Barrera que arribant fins línia de fons envia una pilota d’or a Cesar que remata dins, però en posició antireglamentària fet que provoca que el col·legiat senyor Hernández Gañán l’anul·lés i no pugés al marcador.

El porter del Vilassar va evitar el segon gol espanyolista quan tapant molt bé va rebutjar el fort tret de Sergi Donaire. En el darrer instant del primer temps (m.35), un servei de cantonada executat per Ferran Barrera es rematat de cap per Adrián Ayala acabant l’esfèrica estavellant-se al pal dret.

Als sis minuts del segon temps altre cop la fusta es va interposar en el camí espanyolista cap el gol: Un llançament de falta a càrrec de Ferran Barrera s’estavella al travesser; el refús de la fusta el remata Adrián Ayala però el meta del Vilassar atura l’esfèrica massa centrada. Martí ho va provar entrant dins l’àrea després de superar al seu adversari, però la seva rematada es va topar altre cop amb el meta vilassanenc.

Quatre minuts després, Ferran Barrera establiria el resultat que seria definitiu al ficar molt bé la bota en una pilota en profunditat i tocar lo just davant la mitja sortida del porter. El capità espanyolista se li va tornar a negar el hat-trick quan un servei de cantonada és a punt de convertir-se en gol olímpic; el porter treu una mà providencial i ho evita.

L’àrbitre anul·la el que hagués sigut tercer gol quan en el llançament d’un servei de cantonada executat per Ferran Barrera, Roberto Toro rematant de cap marca. No sabem que és el que va xiular el col·legiat; falta al porter en una topada, fora de joc? La qüestió és que el gol no va pujar al caseller espanyolista i es va tenir que seguir lluitant per intentar sentenciar el partit.

Una de les millors jugades la va protagonitzar Carles Pérez penetrant per l’esquerra i enviant una centrada preciosa que Juli va rematar de cap llepant gairebé el travesser.
El quart pal del partit va ser quan Juli remata a mitja alçada al pal esquer. La darrera oportunitat una gran jugada amb paret entre Juli i Carles Pérez que el primer remata al cos del porter, sens dubte el millor del seu equip que va comptar amb els pals de la porteria com el seu millor aliat.  
      


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Jaime, Morales, César Mont, Cucurella, Carles Torrents, Martí, Sergi Donaire, Alex Bermejo, Adrián Ayala, Ferran Barrera i Gerard Nolla.
Substitucions: Alberto (ps) per Jaime, m. 36, Roberto Toro per Alex Bermejo, m. 36, Carles Pérez per Gerard Nolla, m. 36; Juli per Adrián Ayala, m. 48; Erik per Sergi, m. 48; Jesús per Cesar Mont, m. 50;  Jordi per Cucurella.

UE Vilassar: Sergi Puig, Albert Griera, Arnau Gaxias, Ibrahim Kaba, Marc Crespo, Llorenç Genesca, Aleix Arenas, Jordi Araque, Ignasi Navarro, Sergi Pascual, Ruben Enri.
Suplents: Carles Caballeria, Antoni Atanasio, Aaron Núñez, Eric Roura, Alejandro Domínguez, Albert Reyes, Oscar Güell.

Àrbitre: Carlos Hernández Gañán.

Gols: 1-0: Ferran Barrera (pen), m. 15; 2-0: Ferran Barrera, m. 45.

Incidències: Encontre corresponent a l’onzena jornada de lliga del grup primer de 1a. Divisió Infantil disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià al inusual horari de les 15:00 hores d’ahir dijous. En les files del Vilassar, l’ex jugador del futbol base espanyolista Sergi Pascual Argemí. Cel mig cobert, amb estones de sol i temperatura baixant amb el desenvolupament del partit.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 1er.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
U.D. CORNELLÀ
31
11
10
1
0
38
9
2
F.C. BARCELONA
30
11
10
0
1
49
3
3
R.C.D. ESPANYOL
29
11
9
2
0
42
8
4
U.E. VILASSAR DE MAR
22
11
7
1
3
33
16
5
U.E. SANT ANDREU
21
11
7
0
4
24
22
6U.F.B. JÀBAC I TERRASSA17115232120
7C.F. DAMM 17115242222
8
GIMNÀSTIC MANRESA
16
11
5
1
4
19
26
9
C.E. MANRESA
16
11
5
1
5
15
29
10
C.D. SANT GABRIEL
14
11
4
2
5
16
20
11
A.E. PRAT
12
11
4
0
7
23
29
12
C. ESCOLA F. GAVÀ
11
11
3
2
6
13
18
13
U.D. MARIANAO POBLET
10
11
3
1
7
11
19
14
C.E. SABADELL F.C.
4
11
1
1
9
12
33
15
FUND. P.E. At. VILAFRANCA
4
11
1
1
9
9
31
16
C.F. JUNIOR
1
11
0
1
10
8
53





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M