dimarts, 6 de desembre del 2011

EL FEMENÍ "B" CAU A OSCA DAVANT EL CUER (2-1)

JAVI MÁRQUEZ PASSARÀ PEL QUIRÒFAN DIMECRES A MÚRCIA, A L’HOSPITAL USP SAN CARLOS. SERÀ INTERVINGUT PELS DOCTORS MARIANO DEL PRADO I PEDRO LUIS RIPOLL D’UNA PERIARTROPATÍA DEL TURMELL ESQUERRE.



CD Peñas Oscenses: 2 – RCD Espanyol Femení “B”: 1

Derrota contra pronòstic del conjunt de “Titi “ Camúñez a San Jorge, Osca, davant el darrer classificat, el Peñas Oscenses. L’equip espanyolista encara no havia perdut cap partit en el que portem de competició i tan sols havia cedit dos empats davant EF Valls –Gimnàstic (fallant un penal), i a Girona (jugant força estona amb inferioritat numèrica).

Diumenge, quelcom que comença a semblar ja habitual al nostre club (perdre davant el cuer) es va tornar a donar, tot i avançar-se les espanyolistes en el marcador en el primer temps posant el partit coll avall amb un gol matiner. Les aragoneses van remuntar en el segon temps i van obtenir el triomf que els hi permet sortir de la darrera posició de la classificació.


Fitxa Tècnica:
Climetel - Peñas: Sophie, María, Raquel, Erika, Vero, Sau, Carcas, Prados, Silvia, Jara i Isabel Martínez. També van jugar Elena, Sara, Lau i Ruth.

R.C.D. Espanyol: Mireia, Silvia, Jasmina, Altman, Sara, Laura, Sandra, Monica, López, Mayra i Eli. També van jugar: Sara N., Berta, Carriba i Linda.

Àrbitre: Saul Gracia Villacampa, de la territorial aragonesa.

Gols: 0-1: Altman, m. 3; 1-1: Carcas, m. 69; 2-1: Erika, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada de lliga de Segona Divisió Femenina disputat en el camp de Sant Jorge, Osca, diumenge al migdia.




Dades: futboloscense.com





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M