dissabte, 24 de gener del 2015

COMUNICATS PEL PARTIT DAVANT L'ALMERÍA.

Ara més que mai, tots junts podem!

La nostra més que centenària història ens diu que quan equip i afició anem de la mà som invencibles. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, a arrel dels últims partits vibrants viscuts a la Copa i amb la gran il•lusió d’arribar a un horitzó cada cop més proper, volem fer una crida a l’afició del RCD Espanyol a assistir massivament al Power8 Stadium per recolzar els nostres jugadors el proper partit de Lliga, que es disputarà el diumenge contra l’Almeria a les 19h. Junts empenyerem l’equip a la victòria i aconseguirem tres punts vitals que ens poden dur a fer un salt il•lusionant. Junts, jugadors i afició, transformarem la il•lusió en realitat i la realitat en il•lusió. Ara més que mai, tots junts podem! 


No ens pots fallar, no podem fallar, ens veiem diumenge al Power8 Stadium, la nostra història ens crida!

Visca l’Espanyol!

FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL.



CRIDA A l'AFICIÓ: “LA LLIGA” ÉS LA VIDA, LA COPA “LES GANES DE VIURE”

Estem immersos en un moment dolç, un moment en el qual tot/ap erico/a està orgullós/a del seu equip, l'eufòria s'ha ensenyorit del nostre dia a dia. Anar a l'estadi torna a produir pessigolleig en l'estómac, les xarxes socials respiren positivisme i l'afició s'ha unit com feia temps que no ho feia.

Sabem que aquest pot ser el nostre any, pot ser la temporada que ens faci plorar d'emoció en tornar a aixecar aquesta copa que tants records amaga. Però tot no s'acaba aquí, la Lliga també forma part d'aquesta il•lusió, és la competició que pot portar-nos a l'èxit o al fracàs, és qui ens avala històricament i qui ens ha portat a les increïbles finals de UEFA, però també a descensos i situacions límits per a l'existència del nostre club. El nostre grup bé sap d'això, doncs hem estat partícips d'èxits i fracassos del nostre club en aquests 24 anys de vida.

Per tot això, des de la Penya Juvenil Espanyolista 1991 volem fer una CRIDA A TOTA L’AFICIÓ, un crit d'esperança i compromís, perquè aquest diumenge acudim en massa a l'estadi. Un diumenge a la 19:00h., dia perfecte per menjar als voltants de l'estadi, per venir amb els amics, familiars i coneguts pericos, fer una bona prèvia i, una vegada dins de l'estadi, convertir-lo en una caldera com ha passat en aquests últims tres partits a casa.

Estem orgullosos de ser pericos, i ho hem de plasmar a la nostra casa, amb els nostres, de la mà amb l'equip.

EL DIUMENGE T'ESPEREM, entre tots empenyerem a l'equip perquè aconsegueixi la victòria davant l'Almeria, per seguir amb la il•lusió d'aconseguir coses grans, per seguir amb aquesta dinàmica de positivisme i els jugadors vegin que la Lliga és tan, o més important, que la Copa. Si aconseguim la victòria, tot serà més fàcil per passar l'eliminatòria i arribar a semifinals.

PENYA JUVENIL RCDE 1991


Després del increïble partit d'ahir, ens agradaria fer una crida perquè es vagi en massa diumenge a les 19:00h. Se'ns planteja una nova batalla i l'equip ens necessita. No us quedeu a casa, tots a Cornellà. És el moment de mirar cap amunt i guanyar-les totes! No hi ha excuses: els jugadors ens necessiten, l'Espanyol ens necessita!

THE UNITY

CURVA RCDE.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M