dilluns, 19 de gener del 2015

DERROTA DEL FEMENÍ "A" DAVANT EL VALENCIA (3-1).

Valencia CF Féminas: 3 -  RCD Espanyol Femení “A”: 1

Un gol de falta directa a set minuts del final a càrrec d’Andrea Pereira tornava a ficar en el partit a un Espanyol que durant tot el mateix, havia anat a remolc d’un Valencia que s’havia avançat ja als vint-i-sis minuts amb un gol de Salo en la que es confià clarament Cotado pensant que la bola es marxava per la línia de fons i el centre xut acaba dins entrant per l’escaire dreta d’Irina.

Havia ampliat el quadre valencianista la seva renda cinc minuts després, a la mitja hora de joc, amb un segon gol com no, obra de Mari Paz, que tampoc en aquesta ocasió desaprofità per demostrar el que és una davantera centre de qualitat dins l’àrea.  A La ex espanyolista se li anul·laren per situació antireglamentària dos gols més que no acabaren pujant al marcador.  Però el miratge d’un Espanyol tornat a ficar dins del partit amb el gol de Pereira, durà ben poc, doncs tan sols cinc minuts després el conjunt che aconseguí sentenciar el partit en al rematar de cap de la central Paula Nicart un centre des de l’esquerra, establint el definitiu 3-1.

L’Athletic Club no va pogué més que empatar a Huelva, fet aquest que incideix respecte al quadre espanyolista en que la distància que separava a les catalanes de les andaluses s’ha vist reduïda a només dos punts. Aquest és (després de 16 jornades disputades) l’avantatge que té el conjunt de José Antonio Montes per aconseguir el bitllet per estar en els Quarts de Final de la Copa de la Reina agafant-se a la darrera plaça que és la que ocupa ara mateix (8è lloc). El proper partit, a la Dani Jarque, davant un Sant Gabriel gairebé desnonat (i exiliat per l’obres de remodelació de la gespa del Ruíz Casado), que va ressorgir en la darrera jornada vencent per un contundent 3-0 al Oviedo Moderno.

Valencia CF: Mariajo, Ivana, P. Nicart, Sara, Beristain, Clau, Mitsu, Carol, Salo, Manu i Mari Paz.
Substitucions: Leila per Salo, m. 68; Ana Amo per Manu, m 70; Pau per Mitsu, m. 77; María Martí per Clau, m. 84. Altres suplents: Nuria Mulan, Cintia, i Gemma (p.s.).

RCD Espanyol: Irina, Kenti, Inés, Estivi, Pereira, Cotado, Núria, Troyano, Sandra Vilanova, Bárbara i Lombi.
Substitucions: Estella per Nuria, m. 56; Paloma per Cotado, m. 56; Alba per Troyano, m. 65;  Yaiza per Inés, m. 81. Altres suplents:  Paula (p.s.) i Julia

Àrbitre:  José Antonio Morales Yuste del comitè territorial valencià.

Gols: 1-0: Salo, m. 26; 2-0: Mari Paz, m. 31; 2-1: Andrea Pereira, m. 83; 3-1: P. Nicart, m. 88

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de la segona volta (16èna.) del campionat de lliga de Primera Divisió Nacional Femenina, disputat ahir migdia a la Ciutat Esportiva del Valencia CF a Paterna.  En el conjunt che, la porter Mariajo Pons i la davantera centre Mari Paz Vilas.